Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2022
Την έναρξη τακτικών πτήσεων από τη Λάρνακα προς Παρίσι και Ρώμη ανακοίνωσε από το World Travel Market του Λονδίνου η Cyprus Airways.
«Είχαμε πολλή δουλειά τους τελευταίους μήνες, το καλοκαίρι ήταν πολύ καλό και πλέον κοιτάμε προς το χειμώνα. Είμαστε πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουμε δύο νέες διαδρομές αυτόν το Δεκέμβρη από τη Λάρνακα. Θα πετάμε στο Παρίσι – αυτό θα αρχίσει στις 16 Δεκεμβρίου, και λίγες ημέρες αργότερα θα αρχίσουμε να πετάμε στη Ρώμη», δήλωσε στο ΚΥΠΕ από το κυπριακό περίπτερο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου ο διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, Πολ Σις.
Όπως πρόσθεσε, οι πτήσεις προς το Παρίσι θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προς τη Ρώμη δύο φορές την εβδομάδα. «Έτσι λοιπόν συνδέουμε τη Λάρνακα με τους κύριους κόμβους της Ευρώπης», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας.
Ο κ. Σις ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση του πλήρως διαδικτυακού tour operator της εταιρείας, με την ονομασία Cyprus Airways Holidays.
«Προσφέρει αποκλειστικά πακέτα διακοπών με τη Cyprus Airways στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο, αλλά και σε ξενοδοχεία όπου πετάμε στο εξωτερικό. Δηλαδή μπορεί κανείς από την Κύπρο να κλείσει διακοπές στη Ρώμη, στο Παρίσι, στους νέους προορισμούς και σε όλους τους υπάρχοντες προορισμούς», είπε.
Αναφορικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η εικόνα για τον τουρισμό μετά από την πανδημία, ο Πολ Σις σημείωσε: «Η Κύπρος είναι ασφαλώς ένας ιδιαίτερος προορισμός, καθώς χρειάστηκε να επανεφεύρουμε τον τουρισμό με την κατάσταση με την COVID-19. Και ας είμαστε ειλικρινείς, η γεωπολιτική κατάσταση το έκανε ακόμα δυσκολότερο. Για τη Cyprus Airways είχε μεγάλο αντίκτυπο. Καταφέραμε να το υπερβούμε αυτό και νομίζω ότι ως νησί επανεφευρίσκουμε τον τουρισμό και η Cyprus Airways είναι πραγματικό κομμάτι αυτού», κατέληξε.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά

Dexter Ressurrection: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς
Πότε θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική η νέα προσθήκη στο franchise της σειράς

Τέλος τα Made in China iPhones - Αλλάζει στέγη η Apple
Ο τεχνολογικός κολοσσός αναγκάζεται να στραφεί μακριά από την Κίνα

Τα 5 ελληνικά νησιά που προτείνει η Daily Mail για το φετινό καλοκαίρι
Αν αναζητάτε διακοπές με λιγότερο κόσμο, ανεξερεύνητα τοπία και την αίσθηση ότι ανακαλύπτετε έναν μικρό παράδεισο, αυτά τα πέντε νησιά είναι ιδανικά

Κλείνει (την Παρασκευή) τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού
Από τη Σκαρίνου μέχρι την Ακτή του Κυβερνήτη

Καιρός: Βροχή και σκόνη σήμερα στην Κύπρο - Αναμένεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση

Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες στη δυτική λωρίδα της οδού Τσερίου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Τσερίου

Time Out: Οι 15 τοπ προορισμοί στον κόσμο για διακοπές τον Μάιο
Nα γιατί πρέπει να πάτε στην Αθήνα, εξηγεί

Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

H Telegraph προτείνει άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς αντί για Μύκονο και Βενετία
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός

Αγίου Πνεύματος 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο του Κατακλυσμού φέτος;
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή, εορτάζεται πάντα ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί που προτείνει η Telegraph «αντί για Μύκονο και Βενετία»
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός
