Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει online τα «Θαύματα των Χριστουγέννων»

Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις #HomeforChristmas που διοργανώνει ψηφιακά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά, ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» έρχεται σε μία μουσική διασκευή.

Σε ένα facebook special storytelling event, ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι Σπείρα-Σπείρα εμπνέονται από το δημοφιλές παραμύθι του Oscar Wilde και το μετατρέπουν σε μία διαδικτυακή μουσική παράσταση με τίτλο «Τα θαύματα των Χριστουγέννων».

Ο δημιουργός θα παρουσιάσει αποσπάσματα του μυθιστορήματος σε δική του μουσική και στίχους και με μπόλικη γιορτινή διάθεση.

Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν κ. Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε για την ενέργεια #HomeforChristmas ««Φέτος λόγω των έκτακτων αυτών συνθηκών που αντιμετωπίζει όλη η ανθρωπότητα αποφασίσαμε οι συνεργάτες μου κι εγώ να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε δράσεις που θα έχουν ως βάση τους την μετάδοσή τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Είναι από τις φορές που κάποιος αντιλαμβάνεται την πραγματική πτυχή της τεχνολογίας, που είναι η επικοινωνία, ένας τρόπος να συνδέουμε αποστάσεις μεταξύ μας και να μεταδίδουμε συναίσθημα, σαν αυτό των Χριστουγέννων».

Η παράσταση θα μεταδοθεί δωρεάν το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., μέσα από το ομώνυμο facebook event.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31