Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2023
Η Χαρά είναι μια εργαζόμενη μητέρα με προβληματικό οικογενειακό υπόβαθρο, που αισθάνεται παγιδευμένη σε μια δίνη -αλληλοσυγκρουόμενων συχνά- ρόλων κι απαιτήσεων, καθώς βιώνει μια υπαρξιακή κρίση ταυτότητας. Η τυχαία γνωριμία της με μία έφηβη κι η ιδιότυπη φιλία που θα αναπτύξουν θα την ωθήσει σε μια διαδικασία ανακίνησης των εσωτερικευμένων της τραυμάτων, προκειμένου επιτέλους να τα αντιμετωπίσει και να προσπαθήσει να τα επουλώσει.
Σε συνεργασία με την Alliance Française Λεμεσού που φέτος γιορτάζει τα 60 της χρόνια, η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού διοργανώνει τρεις κινηματογραφικές προβολές στο πλαίσιο του Διεθνούς Μήνα Γαλλοφωνίας.
Πρώτη στη σειρά, η κυπριακή ταινία των Πέτρου Χαραλάμπους και Τζανίν Τίρλινγκ "Patchwork", που εξερευνά το θέμα-ταμπού της γυναικείας αμφιθυμίας απέναντι στη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή.
Η ταινία θα προβληθεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στο σινεμά Ρίο 3 στη Λεμεσό με γαλλικούς υπότιτλους, ενώ μετά την προβολή θα προσφερθεί κρασί από τα οινοποιεία Νικολαΐδη.
Σκηνοθεσία: Πέτρου Χαραλάμπους και Τζανίν Τίρλινγκ. Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Παπούλια, Ανδρέας Τσέλεπος, Στέλλα Φυρογένη, Αντώνης Καφετζόπουλος. Διάρκεια: 86 λεπτά.
Σχετικά

Boonie Bears: Future Reborn
Τα αγαπημένα αρκουδάκια ταξιδεύουν στο μέλλον και ο πλανήτης δεν είναι όπως τον θυμόντουσαν

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της



Ξεκινούν οι θερινές κινηματογραφικές προβολές σε έναν αγαπημένο χώρο
Κυπριακή ταινία κάτω από τα αστέρια για την πρεμιέρα

28 Years Later
Η μεγάλη επιστροφή του διάσημου post-apocalyptic franchise του Danny Boyle

Θερινές προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού
Τρεις cult ταινίες κάτω από τον έναστρο ουρανό



Karate Kid: Legends
Ralph Macchio και Jackie Chan στο νέο κεφάλαιο του cult franchise!


Πρεμιέρα για την ταινία "The Surfer"
Ο Nicolas Cage σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του