18 June 2023
Things to Do , Εκδηλώσεις

Έρχεται ένα μοναδικό event με κοκτέιλ ζιβανίας και πολλά άλλα

Όσα μάθαμε για το πολυαναμενώμενο Ευδαιμονία Part 2

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2023

Σίγουρα ξέρεις το Whiskey Sour, ίσως το έχεις δοκιμάσει κιόλας. Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Zivania Sour; Πρόκειται για μια κλασική παραλλαγή του whiskey sour, με ζιβανία παλειωμένη με αρώματα κουμανταρίας, με φυτικό foamer, σπιτική λεμονάδα που αφήνει μια γλυκιά επίγευση.

Θα το βρεις στο επερχόμενο Ευδαιμονία Part 2, ένα event του Ανδρέα Τσιάκκα και της Άντρεας Πέτρου στο Tsiakkas Winery, που σκοπό έχει να προωθήσει την ποιότητα και να διεγείρει τις αισθήσεις.

Το Check In επικοινώνησε με τον Ανδρέα Τσιάκκα για να μάθει όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις τόσο για το event όσο και για το κοκτέιλ αυτό.

''Το event ονομάζεται Ευδαιμονία, που είναι ένας αρχαίος ελληνικός όρος που ειπώθηκε από τον Αριστοτέλη και έχει σκοπό την επίτευξη ευτυχίας σε προσωπικό επίπεδο'' μάς εξηγούν, συνδέοντας την έννοια του όρου ( ''άνθιση'', ''ενεργοποίηση της αίσθησης της χαράς'') με το event που στοχεύει ακριβώς σ' αυτό.

Μέσα από το event η ομάδα του Ευδαιμονία θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να βρει τη δικιά του ευδαιμονία.

Θα συναντήσεις ευφάνταστα κοκτέιλ φτιαγμένα από κρασιά του οινοποιείου, επιμελημένα από τον διακεκριμένο bartender Παύλο Ζιβάνα, και κρασιά επιλεγμένα από τον Ορέστη Τσιάκκα, bites από τον σεφ Jack Yiannakou που συνοδεύουν άρτια τα ποτά και εκλεκτή μουσική (από τους DJ Raif και Aline, με live βιολί εκτός των άλλων, και στη συνέχεια τον DJ Dmonix) που θα ολοκληρώσει την εμπειρία, από τις 15:30 μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Ένα απ' αυτά τα κοκτέιλ είναι και το Zivania Sour, φτιαγμένο με ζιβανία του οινοποιείου, παλαιωμένη 10 χρόνια.

Το Ευδαιμονία Part 2 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου και τα εισιτήρια ξεκίνησαν σήμερα 19 Απριλίου να πωλούνται (€20 με κρασί σαν welcome drink).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξασφαλίσεις το εισιτήριο σου εγκαίρως (με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της Ευδαιμονίας στο Instagram) αφού οι θέσεις είναι μόνο 140.

(99 478170) Πελένδρι 4878, επαρχία Λεμεσού

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close