Μουσική , Music News

Όσα μάθαμε για την επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση στην Κύπρο

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η πολυαναμενόμενη συναυλία

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2023

Η μοναδική Άννα Βίσση, φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με τρείς επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες.

Η αρχή θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στις 12 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα, με Special Guest τον Νίκο Καρβέλα.

thumbnail_AV2.jpg

Η κορύφωση θα γίνει στη γενέτειρα της, την Λάρνακα, στις 30 Σεπτεμβρίου, με μία μεγάλη συναυλία στην πλατεία Ευρώπης, με ελεύθερη είσοδο. Διοργανωτής ο Δήμος Λάρνακας και Χρυσός Χορηγός η Quality Group.

Η Άννα Βίσση γιορτάζει τη δυναμική της παρουσίας στην ελληνική μουσική, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία! Γιορτάζει μαζί με τον κόσμο, που την αγάπησε, την ανέδειξε ως την απόλυτη Ελληνίδα star και την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

thumbnail_AV5.jpg

Η μεγάλη συναυλία της Άννας στη Λάρνακα μάς αφορά διπλά, καθώς στηρίζει έμπρακτα το τεράστιο κι ουσιαστικό έργο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου. Η Άννα τραγουδά από την καρδιά της και μοιράζει φως και ελπίδα μέσω της επετειακής της συναυλίας. Στέκεται με δύναμη και πολλή αγάπη δίπλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και καλεί τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει το μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί όταν πρόκειται για τα παιδιά, κάθε μικρή κίνηση, κάθε μικρή εισφορά... είναι μεγάλη!

thumbnail_AV4.jpg

Στρατηγικός συνεργάτης της μεγάλης συναυλίας στην Λάρνακα, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, η οποία μέσω του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γίνεται αρωγός και στη διάδοση του μηνύματος της συναυλίας «Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!, Κρατάμε τις οικογένειες μαζί».

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί πρόσκληση συμμετοχής σε έρανο για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού της, σε συνεργασία με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, το Sophia Foundation for Children και το Ronald McDonald House Charities.

Για την υλοποίηση του εράνου θα δημιουργηθεί ερανικός τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου.

Βασικοί Τρόποι Διεξαγωγής του Εράνου :

  • Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα των Εστιατορίων McDonalds και της tickethour.com.cy

  • Με αποστολή γραπτού μηνύματος σε συνεργασία με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και την υπηρεσία Charity Direct με την λέξη κλειδί “AV”.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close