Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Απόδραση στον παράδεισο… σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων

Ονειρεμένες διακοπές στο Royal Apollonia!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2023

Με τις μέρες να μεγαλώνουν και τη ζέστη του καλοκαιριού να αγκαλιάζει την Κύπρο από άκρη σε άκρη, η ακαταμάχητη ανάγκη για μια ανάσα διακοπών αφυπνίζει το πνεύμα της περιπέτειας που αναζητά αποδράσεις και αναζωογόνηση. Στην αναζήτηση αυτή ξεπροβάλλει το Royal Apollonia, το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ανανεωμένο με έναν αέρα υπεροχής και αίγλης.

2.jpg

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου έδωσε νέα πνοή σε κάθε γωνιά του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και εκλέπτυνσης. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν πλήρως ανακαινιστεί με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία, ενώ η προνομιακή θέση του Royal Apollonia, πάνω στη θάλασσα, το αναδεικνύει ως μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο για τουρίστες όσο και για ντόπιους που αναζητούν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

1.jpg

Την ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστων χώρων συμπληρώνει η ανανεωμένη εμφάνιση και αισθητική του ξενοδοχείου, καθώς και μια σειρά αναβαθμισμένων ανέσεων και υπηρεσιών.

Την ίδια στιγμή το ανανεωμένο εστιατόριο Akakiko αποτελεί ένα καταφύγιο για τους φανατικούς της ιαπωνικής κουζίνας, δελεάζοντας τους λάτρεις της γαστρονομίας με περίτεχνες δημιουργίες σούσι, απολαυστικά πιάτα τεπανιάκι και γεύσεις που ταξιδεύουν στην ανατολή, ενώ το κεντρικό εστιατόριο Aura dining, μεταμορφωμένο στην πιο ιδανική εκδοχή του, κατακτά τις αισθήσεις με μια πληθωρική επιλογή τοπικών και διεθνών πιάτων. Σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου διακρίνεται η λεπτή φινέτσα με τις ιδιαίτερες φωτεινές πινελιές και τη νέα αισθητική η οποία αντανακλά την προσήλωση της Louis Hotels στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

10.jpg

Για να καταστεί η εμπειρία του Royal Apollonia ακόμα πιο ασυναγώνιστη, το ξενοδοχείο παρουσιάζει μια αποκλειστική προσφορά για απευθείας κρατήσεις. Οι επισκέπτες καλούνται να βιώσουν γαστρονομικές εμπειρίες, καθώς πληρώνοντας για Bed & Breakfast η κράτηση τους αναβαθμίζεται αυτομάτως δωρεάν σε Half Board! Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό, δίνοντας τον ιδανικό παλμό για μια μέρα χαλάρωσης και εξερεύνησης και καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να προσβλέπουν σε ένα απολαυστικό δείπνο που επιμελούνται οι ταλαντούχοι σεφ του Royal Apollonia. Έτσι, οι απευθείας κρατήσεις δεν ανταμείβονται μόνο με εξαιρετικές τιμές αλλά και με την ευκαιρία για ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι χωρίς επιπλέον κόστος.

Το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με το μαγευτικό περιβάλλον του, δημιουργούν μια όαση ηρεμίας που περιβάλλει τους επισκέπτες με μια αίσθηση απόλυτης γαλήνης. Για όσους αναζητούν μια πολυτελή και ανεπανάληπτη απόδραση, το Royal Apollonia είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Αναμφίβολα η γοητεία οδηγεί στο Royal Apollonia, εκεί όπου ο παράδεισος αποκτά συγκεκριμένη διεύθυνση και ταχυδρομικό κώδικα με χαρακτήρα, αισθητική και γεύση.

RAHBreakfast-14.jpg

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close