Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Τέσσερις καλοκαιρινές προτάσεις για φαγητό και ποτό (για όλα τα γούστα)

Yπέροχη θέα και ανεβασμένη διάθεση!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2023

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, προσφέρει μεταξύ άλλων τέσσερις ξεχωριστές επιλογές για καλό φαγητού και στιγμές χαλάρωσης με ποτό, υπέροχη θέα και φυσικά ανεβασμένη διάθεση!

L ATELIER ROBUCHON.jpg

Ζήστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στο L’Atelier Robuchon
Το L'Atelier Robuchon προσελκύει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας στις μεγαλουπόλεις όπου λειτουργεί, από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και όχι μόνο. Σερβίροντας τις υψηλής γαλλικής γαστρονομίας δημιουργίες του chef Joël Robuchon σε ένα κομψό, μαυροκόκκινο περιβάλλον, το φημισμένο εστιατόριο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, το L'Atelier Robuchon βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Εστιατόριο στον κόσμο» ενώ το κατάστημα του Παρισιού ψηφίστηκε 12ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο. Στην Κύπρο, λάτρεις της γαστρονομίας από όλο το νησί και όχι μόνο συναντιούνται στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας και το L'Atelier Robuchon για την απόλυτη εμπειρία εξαιρετικού φαγητού, απολαμβάνοντας τη δελεαστική και φρέσκια ματιά του σεφ Joël Robuchon στη γαλλική υψηλή κουζίνα. Εδώ κυριαρχούν οι αυθεντικές γεύσεις, όπου οι σεφ γίνονται αφηγητές ιστοριών και όπου οι θαμώνες απολαμβάνουν τα εξαίσια πιάτα με φόντο το μαγευτικό μπλε της Μεσογείου. Από το πραγματικά εντυπωσιακό μενού του L'Atelier ξεχωρίσαμε πιάτα που αναμφίβολα θα δελεάσουν τον ουρανίσκος σας, όπως τα γλασέ short ribs με σάλτσα μαύρης τρούφας και τριλογία καρότου, οι κοτολέτες από αρνάκι γάλακτος με φρέσκο ​​θυμάρι, τα ορτύκια ελευθέρας βοσκής και φουά γκρα, σερβιρισμένα με πουρέ πατάτας ή αν προτιμάτε ψάρι, το λαβράκι στη σχάρα. κονφί μάραθου και σάλτσα ponzu. Αλλά ό,τι κι αν επιλέξετε από τις εκλεκτές γευστικές προτάσεις του L'Atelier προετοιμαστείτε για μια ασύγκριτη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που δεν θα ζήσετε πουθενά αλλού στο νησί.
+357 23300570
https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/latelier-de-joel-robuchon/

LE DELI (1).jpg

Για γλυκό, σνακ ή ποτό στο Le Deli Robuchon
Αυτό το γοητευτικό delicatessen της Μαρίνας Αγίας Νάπας, είναι το αδελφάκι του L'Atelier Robuchon και είναι cozy, φιλόξενο, casual αλλά και εκλεπτυσμένο. Η ολοήμερη γευστική εμπειρία περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, καφέ και μια τεράστια ποικιλία από γλυκά αλλά και κοκτέιλ. Για πρωινό/brunch προτείνουμε το french toast με αλατισμένη καραμέλα και καβουρντισμένα φουντούκια, τα αυγά Benedict με χαμ και Bearnaise σως πάνω σε μπριός ή το κλασικό τοστ με αβοκάντο και σολομό αλλά με την υπογραφή ποιότητας του Le Deli. Από το ολοήμερο μενού ξεχωρίζουν η φημισμένη καρμπονάρα, το εκπληκτικό φαλάφελ μπέργκερ και το θεσπέσιο κλαμπ σάντουιτς με σολομό. Και μην φύγετε πριν δοκιμάσετε την μάνγκο πάβλοβα ή το λάβα κέικ του Le Deli. Όσο για τα signature κοκτέιλ τού Le Deli το ονειρικό Mai Tai θα ταξιδέψει τους γευστικούς σας κάλυκες σε ένα μακρινό ταξίδι με τρίχρονο ρούμι Havana Plantation, Cointreau, Falernum και λάιμ. Το Aloe Passion θα φτιάξει επίσης τη διάθεση, φτιαγμένο με Grey Goose, passion fruit, ζάχαρη, λάιμ και σόδα. Για μια αληθινή γεύση Μεσογείου στο ποτήρι, προτιμήστε την τραγανή Wild Mastiha, ένα αναζωογονητικό μείγμα από Mastiha, Bombay Sapphire, φράουλα, λάιμ, ζάχαρη και αγγουράκι.
+357 23300570
https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/le-deli-robuchon/

SUSHI YAMA (1).jpg

Για εκλεπτυσμένη ασιατική κουζίνα στο Sushi Yama
Είτε έχετε αδυναμία στο σούσι είτε λαχταράτε ένα κομμάτι σασίμι, η θαλασσινή τελειότητα στην Αγία Νάπα σας περιμένει στο απίστευτα κομψό Sushi Yama. Ακριβώς στην καρδιά της εμπορικής ζώνης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το εντυπωσιακό αυτό εστιατόριο προσφέρει στους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας μια συναρπαστική νέα γευστική εμπειρία σε ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον. Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω μαρίνα, ενώ το μοντέρνο μινιμαλιστικό εσωτερικό – ενισχυμένο με ζεστές ξύλινες πινελιές και ένα φιλόξενο μπαρ γεμάτο με μπουκάλια εκλεκτής ιαπωνικής μπύρας, σάκε και ουίσκι – θυμίζει ένα σύγχρονο «σούσισο» του Τόκιο. Προτείνουμε τις γαρίδες ποπ κορν με κολλώδες ρύζι, τριαντάφυλλο tamari γλασέ, ξηρό τζίντζερ φυστίκι furikake, καραμελωμένο βούτυρο και χυμό καλαμάνσι, το  uramaki Spider roll με καβούρι, αγγούρι, αβοκάντο, μαρούλι και καραμελωμένο βούτυρο ή αν δεν ξέρετε ποιο σούσι να διαλέξετε, τα πλούσια platters με 39 ή 62 κομμάτια τα έχουν όλα!
+357 23300580
https://www.facebook.com/sushiyamacy

LE SUNDECK.jpg

Κοκτέιλ και finger food με υπέροχη θέα στο Le Sundeck Robuchon
Το Le Sundeck Robuchon, το οποίο βρίσκεται σε υπαίθριο χώρο άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Ιούνιο. Ένας ευχάριστος και εκλεπτυσμένος χώρος για δείπνο και ποτό, ιδανικός για τις χαλαρές, ξέγνοιαστες και ιδιαίτερες στιγμές σας. Απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα, το πεντανόστιμο φαγητό και τα απολαυστικά signature κοκτέιλ του, σε έναν από τους ομορφότερους παραθαλάσσιους χώρους του νησιού! Και αν είστε λάτρεις της καλής μουσικής εκεί θα απολαμβάνετε μοναδικά live events κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με τη συμμετοχή διάσημων DJs και δημοφιλών συγκροτημάτων. Από το μενού του Le Sundeck ξεχωρίσαμε αυθεντικές και πρωτότυπες επιλογές finger food που προδίδουν δημιουργικό ταμπεραμέντο, όπως το μίνι Cornetto (ταρτάρ βοδινού, μπαρμπούνι, παντζάρι και πράσινα μήλα), τη μίνι πίτα γεμιστή με pulled pork και φαλάφελ και το μίνι μπέργκερ βοδινού  με τηγανητές πατάτες, διάφορα dips, χαβιάρι με ρωσική γαρνιτούρα, θεσπέσια γλυκά, φρουτοσαλάτες και παγωτά. Όσο για το ποτό σας, στο Le Sundeck, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και τα εμβληματικά signature κοκτέιλ του μαγαζιού, όπως το 5* Pornstar Martini (βότκα Grey Goose, βανίλια, πορτοκάλι, λάιμ, φρούτο του πάθους, προσέκο) και το Scent of a Summer με κυπριακό χρώμα καθώς περιέχει κουμανταρία, φράουλα, καρπούζι, λάιμ, bitters και σόδα.
+357 23300570
https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/le-sundeck/

SUSHI YAMA (2).jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close