Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 εικόνες από το εντυπωσιακό Nyx Hotel στη Λεμεσό

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της πόλης, ενθουσιάζει

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2023

Αέρα πολυτέλειας και άνεσης έφερε στο νησί και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό η λειτουργία του NYX Hotel, της αλυσίδας ξενοδοχείων η οποία δραστηριοποιείται πλέον στην κυπριακή αγορά μέσω της Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, μέλος του ισραηλινού ομίλου Fattal Hotel.

Το νέο ξενοδοχείο, άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Ιούλιο στη γωνία των οδών Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Χατζηπαύλου, στην παλιά πόλη της Λεμεσού, απέναντι ακριβώς από την παραλία και πολύ κοντά στο Λιμάνι, στο Μεσαιωνικό Κάστρο και τη Μαρίνα Λεμεσού.

nyx.jpg

Το Nyx Hotel Limassol αναδεικνύει τη χαρακτηριστική και πολυσύχναστη ζωντάνια της πόλης της Λεμεσού και προσφέρει στους επισκέπτες (τουρίστες και επαγγελματίες) μια ιδιαίτερα εμπειρία διαμονής.

Το πρώτο Nyx lifestyle ξενοδοχείο στη Λεμεσό, αποτελείται από 189 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με έμπνευση από το αστικό στυλ και την ενέργεια της πόλης.

nyx4.jpg

Η γαστρονομική εμπειρία
Για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μία γεύση από την αυθεντική μεσογειακή κουζίνα, τις τοπικές και τις παραδοσιακές γεύσεις του ασιατικού εστιατορίου ή να απολαύσουν κοκτέιλ και σνακ σε ένα από τα δυο μπαρ.

nyx3.jpg

Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ-εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με πισίνα και εξαιρετική θέα.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης σπα, χαμάμ, σάουνα, καθώς και πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που λειτουργεί όλη την ημέρα.

Η επωνυμία NYX, είναι εμπνευσμένη από την ελληνική λέξη για τη νύχτα (night) και αποτελεί μια μάρκα lifestyle, με πιο νεανική, αστική εστίαση.

Εικόνες: Antonis Engrafou Photography

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close