Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Χαλάρωση και πολυτέλεια σε 7 παραθαλάσσια ξενοδοχεία

Ανακαλύψτε τις ομορφιές που κρύβει το νησί μας

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2023

Ανυπομονείς για τις διακοπές σου. Ίσως ήδη να έχεις κλείσει «πακέτο» για ταξίδι στο εξωτερικό ή στην Κύπρο, ή να αναζητείς κάποιο παραλιακό ξενοδοχείο για να αράξεις και να ξεκουραστείς. Τα παραλιακά ξενοδοχεία είναι πολλά. Όμως, είναι λίγα εκείνα που σου προσφέρουν υπέροχες θάλασσες, πολυτελή διαμονή και καλό φαγητό.

Εμείς επιλέξαμε 7 υπέροχα ξενοδοχεία για όμορφες και αξέχαστες διακοπές και κυρίως εκεί που συμμετέχει το σχέδιο ανταμοιβή των καρτών της Τράπεζας Κύπρου. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες σου επιβραβεύεσαι με βαθμούς για τις συναλλαγές που θα πραγματοποιήσεις σε αυτά τα ξενοδοχεία.

Aphrodite Hills Hotel
Ανακάλυψε τον υπέροχο κόσμο του πολυτελούς, 5 αστέρων «Aphrodite Hills Hotel», που βρίσκεται σε μια γραφική και πανοραμική τοποθεσία της Πάφου. Συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο και αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για ζευγάρια και οικογένειες. Μια εξαίρετη απόδραση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να ξεχάσουν τις σκοτούρες ή να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ. Αξέχαστη φιλοξενία, προσεγμένη πολυτέλεια και άνεση.

Amarande
Χαλάρωσε χωρίς παιδιά, στο 5στερο ξενοδοχείο «Amarande», σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα με μοναδική θέα όλη την περιοχή. Συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση και το minimal στυλ, και μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αρχιτεκτονική προσέγγιση που θα σας καταπλήξει. Το μοναδικό στυλ του ξενοδοχείου δημιουργεί μια αρμονική, ζεστή και ελκυστική ατμόσφαιρα, που αποπνέει ηρεμία και ξεκούραση.

Amarande  1.jpg


St Raphael
Το «St Raphael Resort and Marina» υπόσχεται νέες μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες σ’ ένα βιώσιμο πολυτελές θέρετρο. Τα προσφέρει όλα, δραστηριότητες για παιδιά, επιλογές ψυχαγωγίας και άλλες αθλητικές περιπέτειες στους χώρους του ξενοδοχείου. Μπορείς να δοκιμάσεις τη μεγάλη γκάμα του φαγητού του, από γκουρμέ à la carte εκλεκτό φαγητό, μέχρι εθνίκ fusion και χαλαρές γαστρονομικές γεύσεις σε μπουφέ. Ζήσε και συ την εμπειρία της πολυτέλειας.

ST RAPHAEL.jpg


AMARA
Aπόλαυσε μια μοναδική εμπειρία στο πεντάστερο ξενοδοχείο «AMARA» (Amarantos=αιώνιος στα αρχαία ελληνικά) στη Λεμεσό. Θα λατρέψεις την πανοραμική του θέα στη θάλασσα, τη διακριτική αίσθηση πολυτέλειας που εκπέμπει, αλλά και θα επαινέσεις την αφοσίωση του προσωπικού. Οι ανέσεις που προσφέρει, όπως το πολυτελές Spa και εστιατόρια τα οποία φέρουν την υπογραφή παγκοσμίως διακεκριμένων σεφ, είναι μελετημένες προσεκτικά. Δοκίμασε την εκπληκτική κουζίνα που προσφέρει αξέχαστες γευστικές αποδράσεις και απόλαυσε το ποτό σου στο μπαρ με εκπληκτική θέα.

AMARA 1--.jpg


Elysium
Zήσε μοναδικές και αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες στο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο «Elysium» στην Πάφο και απόλαυσε όλα όσα σου προσφέρει: Εξαίρετη θέα, ιδιωτική παραλία, ανέσεις πέντε αστέρων και πέντε εκλεκτά εστιατόρια που σερβίρουν διεθνή κουζίνα. Κολύμπησε στις εσωτερικές, εξωτερικές και αποκλειστικές πισίνες του, δοκίμασε να παίξεις τένις, και χαλάρωσε με τις εξειδικευμένες θεραπείες στο Spa. Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι είναι αποκλειστικά για σένα, για να το ζήσεις και να το απολαύσεις.

ELYSIUM-.jpg


Amanti
Ανακάλυψε το ξενοδοχείο «Amanti» στο κέντρο της Αγίας Νάπας και ζήσε μοναδικές χαλαρωτικές διακοπές σε ένα ήρεμο καταφύγιο μόνο για σας τους δυο. Αποδράστε, χαλαρώστε και γευτείτε τις γαστρονομικές απολαύσεις, έναν σύγχρονο συνδυασμό γεύσεων και δημιουργικών ποτών. Το ξενοδοχείο είναι ο ιδανικός προορισμός μόνο για το ζευγάρι και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τα γούστα σας, άνεση, κομψότητα και τεχνολογία αιχμής. Είναι αποκλειστικά το δικό σας καλοκαίρι!

Rodon Hotel
Eάν είστε λάτρης του βουνού το γνωστό «Rodon Hotel» είναι η ιδανική επιλογή για ξεκούραση. Απλώνεται σε μια βουνοκορφή στο γραφικό χωριό Αγρός, στην καρδιά της Πιτσιλιάς, 20 λεπτά από την πλατεία Τροόδους και 45 λεπτά από τη Λευκωσία και Λεμεσό. Είναι μια παραδοσιακή, πέτρινη κατασκευή, που σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις την πανοραμική θέα στη γύρω κοιλάδα και τα βουνά. Πραγματική δροσιά, βουνίσιος αέρας και μυρωδιές του βουνού.

Λάβε Ανταμοιβή
Σε όλα τα ξενοδοχεία είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, που επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο. Το σχέδιο παρέχει την ευκαιρία στον κάτοχο να συγκεντρώνει αυτόματα βαθμούς, κάθε φορά που χρησιμοποιεί την κάρτα του στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Μπορεί επίσης να εξαργυρώνει τους βαθμούς του όποτε το επιθυμεί.

Πληροφορίες στο www.antamivi.com.cy ή στο 800 00 80.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close