Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To Heart Hotel, το νέο boutique ξενοδοχείο του νησιού, μόλις άνοιξε τις πόρτες του!

Ένα κτίριο 100 χρόνων στο κέντρο της Λεμεσού μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικό στολίδι

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο αδέρφια από τη Λεμεσό, ο Στυλιανός και η Άντρια Λάμπρου, που αγαπούν ιδιαίτερα τα κλασικά κτήρια του περασμένου αιώνα, αποφάσισαν να ανακατασκευάσουν ερειπωμένα αρχοντικά σπίτια και να τα μετατρέψουν σε μοντέρνα boutique ξενοδοχεία.

heart3.jpg

Έτσι, ένα ερειπωμένο παλιό αρχοντικό στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παλιά πόλη της Λεμεσού μετατράπηκε σε ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο που ονομάζεται Heart Hotel Limassol και το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του!

heart2.jpg

Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο στο οποίο διατηρήθηκαν τα ιδιόμορφα του χαρακτηριστικά, μαζί και η ιστορία και η κληρονομιά που χαρακτηρίζει την ευρύτερη περιοχή.

Ταυτόχρονα, προστέθηκε ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός για την αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου.

Μάλιστα, το project ανέλαβε η ομάδα του Mob Design Studio, η οποία είναι γνωστή για πολλά επιτυχημένα projects στο νησί.

heart0.jpg

Το Heart Hotel Limassol διαθέτει 12 άνετα δωμάτια, ανάμεσά τους Double Room, Deluxe Double Room, Deluxe Double Room with Balcony και Suite with Balcony, με υπέροχη θέα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Τα δωμάτια είναι κομψά επιπλωμένα, σε μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ στυλ, ενώ όλα διαθέτουν ψυγείο, παροχές για τσάι και καφέ, Smart TV με Netflix, στεγνωτήρα μαλλιών, φυσικά προϊόντα μπάνιου από την Olive Era, βιβλία και τα πιο καθαρά λευκά είδη και πετσέτες!

heart1.jpg

Το μικρό μέγεθος του ξενοδοχείου, η γραφικότητα των παλιών δρόμων της πόλης και η αρχοντιά του παλιού κτιρίου είναι τα στοιχεία που διασφαλίζουν μια διαμονή που μπορεί να προσφέρει άνεση, εγγύτητα στα πιο κεντρικά σημεία της Λεμεσού, αλλά και ηρεμία, σε όσους επιλέγουν μια τέτοια λύση.

Κάνε κράτηση, εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close