Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Λαμπερά Χριστούγεννα σε 7 πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου

Οι καλύτερες ιδέες για να ζήσεις τις πιο όμορφες εμπειρίες στις γιορτές

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2023

Για ακόμη μία χρονιά από η Κύπρος μύρισε Χριστούγεννα απ' άκρη σ' άκρη. Τα ξενοδοχεία του νησιού, άλλωστε, θα φροντίσουν για ακόμα μία χρονιά να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ταξιδέψουν τους επισκέπτες τους.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία λοιπόν έχουν αρχίσει, ήδη, τις ετοιμασίες προκειμένου να χαρίσουν ξεχωριστές γιορτινές εμπειρίες σε όσους επιλέξουν να περάσουν τις γιορτές σε ένα από αυτά. Λαμπερά ρεβεγιόν, ζωντανή μουσική, ζεστή φιλοξενία και πολυτελείς ανέσεις και άλλα πολλά, περιμένουν όλους όσοι αναζητούν λάμψη και χαλαρωτικές στιγμές αυτα τα Χριστούγεννα.

Από πρωινά και brunch ανήμερα Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων με την καλύτερη θέα, μέχρι υπέροχα δείπνα, οικογενειακές δραστηριότητες, wellness θεραπείες χαλάρωσης και απίστευτα δώρα, όλα θα τα ζήσουμε σε ένα από τα πιο κάτω εντυπωσιακά ξενοδοχεία του νησιού.

abh2.jpg

AMATHUS BEACH HOTEL Λαμπερές γιορτές στο Ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό
Την πιο εορταστική εμπειρία φιλοξενίας, γεύσης και διασκέδασης μάς επιφυλάσσει το Ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό.

Tην παραμονή Χριστουγέννων, αφεθείτε σε ένα εντυπωσιακό δείπνο στο εστιατόριο Thalassa, ενώ το μεσημέρι των Χριστουγέννων μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ στο Demetra Ballroom.

Στις 26 Δεκεμβρίου το εστιατόριο Kalypso σας περιμένει να απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, ένα εορταστικό μπουφέ γεμάτο λαχταριστές γεύσεις και κλασικές χριστουγεννιάτικες μυρωδιές.

abh3.jpg

Παραμονή Πρωτοχρονιάς υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Demetra Ballroom με ένα ξεχωριστό εορταστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και εκλεκτές γεύσεις. Υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις υπόσχεται και το πολυβραβευμένο εστιατόριο The Grill Room το οποίο θα σας εντυπωσιάσει με το εορταστικό του μενού.

abh1.jpg

Κατά τη διάρκεια των γιορτών απολαύστε το εορταστικό afternoon tea στο Athina Lounge, με ζωντανή μουσική από τον πιανίστα του Ξενοδοχείου, ενώ τα βράδια αφεθείτε στο απόλυτα γιορτινό mood με signature κόκτειλ, εκλεκτά κρασιά και ποτά.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εορταστικό πρόγραμμα επισκεφτείτε: https://www.amathuslimassol.com/exclusive-offers/festive-program/

(25 832000) Λεωφ. Αμαθούντος 75, Λεμεσός.
Website: amathuslimassol.com,
Instagram: @amathuslimassol

5BedroomVilla_AphroditeHills_37.jpg

APHRODITE HILLS RESORT Η λίστα του xειμώνα απαιτεί Aphrodite Hills Resort
Μπορεί να είναι μικρές οι στιγμές του χειμώνα μας, αλλά όσο να ‘ναι, τη θέλει τη λάμψη της αυτή η εποχή. Ετοιμάζουμε τη λίστα και τις αποσκευές και πάμε για να φτιάξουμε τις πιο ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις.

2 hotel room.jpg

Με τα άκρως απαραίτητα:
Τα πιο classy δωμάτια και σουίτες στο ξενοδοχείο
Εντυπωσιακές ιδιωτικές επαύλεις και διαμερίσματα

Για εκείνο το κάτι παραπάνω:
Γεύματα γύρω από τη φωτιά σε ένα γαστρονομικό παράδεισο με πολλαπλές επιλογές
Το πιο γλυκό μενού ζεστής σοκολάτας και τα πιο λαχταριστά απογευματινά σνακ
Εξαιρετικό κρασί και εκλεκτά τυριά για ζεστές βραδινές συναντήσεις

--.jpg

Απαραίτητα για τους εκλεκτικούς:
Ζεστές βουτιές στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
Τζακούζι εξωτερικού χώρου (δωμάτια και επαύλεις)
Χειμερινά πακέτα για τις πιο χαλαρωτικές spa στιγμές
Αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες

Και κάτι να γυαλίζει:
Δελεαστικά πακέτα για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Γιορτινά γεύματα και λαμπερά σόου
Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εορταστικών δραστηριοτήτων για παιδιά, μεγάλους και οικογένειες

Δεκέμβριος, Ιανουάριος & Φεβρουάριος…

Στο Aphrodite Hills Resort, γιορτάζουμε ΟΛΟ το Χειμώνα!
Με αυτούς που επιλέγουν να μείνουν σε δωμάτιο ή σε ιδιωτική έπαυλη, αλλά και με εκείνους που θέλουν να το επισκεφθούν για μια αξέχαστη μέρα.

Aphrodite Hills Resort
Για κρατήσεις και πληροφορίες: +357 26 828 000 &
www.aphroditehills.com

FS_XmasLobby-1.jpg

FOUR SEASONS HOTEL Για παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά
Το Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό έχει δημιουργήσει και φέτος μια ξεχωριστή παραμυθένια ατμόσφαιρα για τις γιορτές και μας προσκαλεί να τη ζήσουμε μαζί του!

Αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ασύγκριτη φιλοξενία του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου, ζήστε τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα και καλωσορίστε τη νέα χρονιά με πολυτέλεια και στυλ.

Υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αψεγάδιαστο σέρβις, ευφάνταστες εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους, υπόσχονται να μετατρέψουν τις μέρες των γιορτών σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.

FS_XmasFireplace-1.jpg

Για το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου, τα εστιατόρια Sera και Seasons Oriental έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο γαστριμαργικό μενού, το οποίο σίγουρα θα απογειώσει τις αισθήσεις σας, ενώ το εορταστικό buffet στο εστιατόριο Tropical σας επιφυλάσσει λαχταριστά ζεστά και κρύα εδέσματα.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, απολαύστε στον υπέροχο και ατμοσφαιρικό χώρο του Sera εκλεπτυσμένες γεύσεις και επιλεγμένα κρασιά. Για τους λάτρεις των διαφορετικών γεύσεων το εστιατόριο Tropical σας περιμένει με ένα πλούσιο σε επιλογές εορταστικό μπουφέ.

Για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν τα βραβευμένα εστιατόρια Sera και Seasons Oriental σας περιμένουν να υποδεχτείτε μαζί το νέο έτος, με ένα μενού φινετσάτων και εμπνευσμένων πιάτων που θα μας συναρπάσουν.

Εναλλακτικά, υποδεχτείτε τη νέα χρονιά στο εντυπωσιακό Four Seasons Ballroom, με μια φαντασμαγορική παράσταση που περιλαμβάνει μουσική, χορευτικά, ακροβατικά, και ειδικά εφέ.

FS-AfternoonTea01.jpg

Στην απόλυτα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Colors Café, αφεθείτε στα μοναδικά χαρμάνια του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères και απολαύστε την αυθεντική εμπειρία του Festive Afternoon Tea, από τις 15:00 έως τις 19:00, όλο τον Δεκέμβριο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εορταστικό πρόγραμμα επισκεφτείτε: https://www.fourseasons.com.cy/Resources/Files/menus/christmas/festiveprogram23.pdf

(25 858000) Λεωφόρος Αμαθούντος 67/69 Άγιος Τύχων, Λεμεσός.
Website: fourseasons.com.cy
Instagram: @fourseasonscyprus

st raphael.jpg

ST RAPHAEL RESORT & MARINA LIMASSOL
Το St Raphael Resort & Marina έχει ετοιμάσει και φέτος για μας ένα εορταστικό περιβάλλον γεμάτο στυλ, με αστραφτερές λεπτομέρειες, χριστουγεννιάτικη μαγεία και υπέροχες μελωδίες είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί. Πέρα από το άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό και τη ζεστή ατμόσφαιρα το St Raphael Resort & Marina έχει ετοιμάσει για μας ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση, γεύση, μουσική και περιποίηση. Χαλαρώστε λοιπόν και αφεθείτε στις μοναδικές περιποιήσεις του St Raphael Resort & Marina.

straphael_captains_0030.jpg

Στο St Raphael Resort & Marina δεν έχουν φροντίσει μόνο για τη διαμονή σου σε δωμάτια με θέα τη θάλασσα.

Το St Raphael Resort & Marina λοιπόν αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τη ζεστασιά και την εορταστική ατμόσφαιρα εντός του ξενοδοχείου. Τα festive πακέτα του τόσο για την περίοδο των Χριστουγέννων όσο και την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, για ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για όσους αναζητούν χαλαρωτικές στιγμές με θέα τη θάλασσα. Τα πακέτα περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό, τα εορταστικά γεύματα, δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων του Serenity Spa (εσωτερική πισίνα, τζακούζι, σάουνα & γυμναστήριο) και δραστηριότητες των παιδιών. Επίσης, σου επιφυλάσσει την τέλεια αναζωογονητική εμπειρία, με ολιστικές θεραπείες σπα! Όλα αυτά συνδυάζονται ιδανικά για να δημιουργήσουν την τέλεια απόδραση.

Μάθε ακόμα ότι εκτός από τις θεραπείες, σου έχει ετοιμάσει και ειδικά πακέτα τα οποία μπορείς να δωρίσεις ως vouchers στους αγαπημένους σου για τα Χριστούγεννα.

straphael_goldenmonkey_0018--.jpg

Τέλος, όσοι επιθυμούν να απολαύσουν το δείπνο τους σε ένα άκρως εντυπωσιακό και πολύ περισσότερο γευστικό εστιατόριο, ταξιδεύοντας μέσω των signature πιάτων του μέχρι και την εξωτική Ταϊλάνδη, τότε η επιλογή είναι το Golden Monkey στο Tower του St Raphael Resort & Marina.

Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας με ένα ονειρεμένο πακέτο διαμονής, γαστρονομίας, διασκέδασης αλλά και περιποίησης.

Δες το εορτστικό πρόγραμμα αναλυτικά, ΕΔΩ.
Απόλαυσε διαμονή με στυλ. Δες τα πακέτα, ΕΔΩ.

Πληρ. 25834200
Φαξ: +357 25636394
E-mail ... reservations@straphael.com.
www.straphael.com/

STADEMOS HOTELS LTD Αυτές οι γιορτές αρχίζουν και τελειώνουν στα Stademos Hotels LTD
Μαγική ατμόσφαιρα, γιορτινή διάθεση, εορταστικά πακέτα και δείπνα. Και κάπως έτσι περιγράψαμε όλη τη γιορτινή περίοδο στα ξενοδοχεία της Stademos Hotels LTD - AMARA, Elysium και Mediterranean.

DSC_4201.JPG

AMARA: Μια μαγική απόδραση
Μόλις ανοίξει η μεγάλη πόρτα του λόμπι στο AMARA, οι μυρωδιές των γιορτινών γλυκών και του ζεστού κρασιού, αποτελούν μια μυστική μύηση του κάθε επισκέπτη στον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων!

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη μετακομίζουν και στήνουν το εργαστήριό τους στο Kids Club του ξενοδοχείου, όπου οι νεαροί επισκέπτες θα διασκεδάζουν με διάφορες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου - Matsuhisa, Ristorante Locatelli και Nerea – θα προσφέρουν top-notch γιορτινά μενού, ενώ προβλέπονται εορταστικά πυροτεχνήματα, τόσο στον… ουρανίσκο των επισκεπτών, όσο και στον ουρανό της Λεμεσού.

P.S.: Μην ξεχάσετε να περάσετε από το The East India Company για δώρα και λιχουδιές και να ψάξετε τα εορταστικά πακέτα του spa.

DSC_4476--.jpg

Elysium: Αποχαιρετάμε το ’23, with a bang!
Λίγο ο στολισμός, λίγο η μυρωδιά του gingerbread house, λίγο η μουσική που παίζει σχεδόν μόνιμα στο background, κάνουν το Elysium έναν μοναδικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Το εντυπωσιακό line-up μουσικών, τα πολυτελή γκαλά και το εξαιρετικό φαγητό, θα εμποτίσουν τις διακοπές σας με τον γλυκό αέρα των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά θα απολαύσουν τις δραστηριότητες του Angels Kids Club και θα συναντήσουν τον γλυκό Ely Bear γύρω από το ξενοδοχείο.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν το εορταστικό afternoon tea και οι θεματικές (γευστικά) βραδιές στα εστιατόρια θα ολοκληρώσουν τη γιορτινή εμπειρία. Must-visit πρόταση: το Opium Health Spa, για τη much needed χαλάρωση πριν την εκπνοή του χρόνου.


stademos.jpg

Mediterranean: Χριστούγεννα για όλους
Το Mediterranean φέτος θα γίνει κόμβος εορτασμών. Πάρτε τη θέση σας μπροστά μπροστά και λάβετε μέρος στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μάθετε πώς να φτιάχνετε μελομακάρονα - behind the scenes - από τον σεφ του ξενοδοχείου.

Απαραίτητη η επίσκεψη και στο Aquum Spa, για αυτή την έξτρα λάμψη, πριν τα γιορτινά γκαλά.

Highlights, το πρωϊνό με σαμπάνια, τα εορταστικά μπουφέ και η άφιξη του Άγιου Βασίλη! Αυτές θα είναι πραγματικά… γιορτές για όλους!

Φέτος στη Stademos Hotels LTD θα είναι κέντρο δημιουργίας αναμνήσεων, σε έναν κόσμο όπου η χαρά και η ζεστασιά των γιορτών είναι ο πρωταγωνιστής!

Πληρ. 25828333 & www.stademos.com.cy .

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close