Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Ταβερνάκι ετοίμασε παραδοσιακό μενού για το Πάσχα (στο σπίτι)

Aπό οβελία και κοκορέτσι μέχρι σούβλες, κεφαλάκι, παστίτσιο και γαλακτομπούρεκο

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2021

Το Tavernaki είναι ένα παραδοσιακό εστιατόριο που προσφέρει νοστιμότατο φαγητό στη σχάρα, παρουσιασμένο και φτιαγμένο με την απλότητα και την πλούσια γεύση που χαρακτηρίζει την Κυπριακή και Ελληνική κουζίνα. Το μενού του περιλαμβάνει αγαπημένα φαγητά όπως χοιρινή μπριζόλα, κοτόπουλο φιλέτο, όλα σερβιρισμένα με ελληνική πίτα, πατάτες τηγανητές, σαλάτα και τζατζίκι, δροσερές σαλάτες φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά και το παραδοσιακό Κυπριακό και Ελληνικό σουβλάκι και γύρο.

Tο Ταβερνάκι προσφέρει πλούσιες ποικιλίες πιατέλων που μπορούν να ικανοποιήσουν μία παρέα ή οικογένεια, οι οποίες περιλαμβάνουν διάφορα είδη κρεατικών σερβιρισμένα πάνω σε ελληνική πίτα με πατάτες τηγανητές, σαλάτα και τζατζίκι. Επίσης το νόστιμο κλαμπ σάντουιτς με ελληνική πίτα, με επιλογή από γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο είναι πιάτο το οποίο οποιοσδήποτε θα πρέπει να δοκιμάσει.

Το Ταβερνάκι αυτές τις μέρες που διανύουμε εξυπηρετεί με delivery και take away, για να μη λείψουν σε κανέναν οι παραδοσιακές του γεύσεις. 

Μάλιστα αυτό θα κάνει και το Πάσχα, οπότε ετοίμασε ένα ειδικά διαμορφωμένο Πασχαλινό, παραδοσιακό μενού, για την Κυριακή του Πάσχα το μεσημέρι, το οποίο περιλαμβάνει από οβελία και κοκορέτσι μέχρι σούβλες, κεφαλάκι, παστίτσιο και γαλακτομπούρεκο.

*Ισχύει μόνο για Λευκωσία, σε συγκεκριμένες περιοχές.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close