Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μαγικά Χριστούγεννα σε 13 πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού μας!

Γιορτές με λάμψη, εξαιρετικές γεύσεις και πολλές εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023

Τα πιο πολυτελή και κομψά ξενοδοχεία του νησιού μας ετοίμασαν ένα εορταστικό σκηνικό εξίσου λαμπερό με τις μέρες των Χριστουγέννων.

Κάνουμε focus, λοιπόν, σε ξενοδοχεία σε δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς της Κύπρου και αναδεικνύουμε τα δυνατά τους σημεία.

Πάντοτε με γιορτινή διάθεση!

Cap St Georges Christmas Decor 29.11.23-94.jpg

Cap St Georges Hotel & Resort
Αυτή την εορταστική περίοδο, ζήστε τα Χριστούγεννα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον γιορτάζοντας τη μεγαλύτερη γιορτή της χρονιάς με απόλυτο λάμψη, στυλ και την υπογραφή του Cap St Georges Hotel & Resort. Απολαύστε πραγματικά αξέχαστες διακοπές με πολυτελή εορταστικά δείπνα και μπουφέ, με ένα πλήρες παιδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, κυνήγι θησαυρού, Bubble Shows και πολλές άλλες εκπλήξεις και δραστηριότητες.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

IviMare3.jpg

The Ivi Mare - Designed for adults
Ξεχωριστή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και εορταστικό πνεύμα, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών, προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels για όσους τα επιλέξουν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι ρομαντικοί που επιθυμούν να ζήσουν τα φετινά Χριστούγεννα με το ταίρι τους, να ξεφύγουν από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσουν το εορταστικό πνεύμα σε ένα πιο πριβέ περιβάλλον, το The Ivi Mare, το αποκλειστικά για ενήλικες ξενοδοχείο της Elegant Collection by Louis Hotels στην Πάφο, είναι έτοιμο να προσφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

RoyalApollonia3--.jpg

The Royal Apollonia
Οι λάτρεις της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, μπορούν να επιλέξουν το 5* ξενοδοχείο Royal Apollonia μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, που είναι επίσης έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους με ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα που ξεκινά από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η του χρόνου. Το πλήρως ανακαινισμένο 5άστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, βρίσκεται στο κέντρο της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και είναι έτοιμο να σας μεταδώσει στο έπακρο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, σχεδιάζοντας ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα για αξέχαστες γιορτές.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

Photo 2.jpg

NYX Hotel Limassol
Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, το NYX Hotel Limassol, διαθέτει την αύρα ενός super μοντέρνου, funky αλλά και σύγχρονου «έργου τέχνης», που σε προσκαλεί να ζήσεις τις πιο συναρπαστικές εορταστικές ημέρες και νύχτες. Μόδα που ανατρέπει, pop art τέχνη που σε αγγίζει και χριστουγεννιάτικη διάθεση, «δίνουν ραντεβού» με την πιο απολαυστική όσο και κομψή διαμονή στην καρδιά της Λεμεσού, σε απόσταση αναπνοής από το Παλιό Λιμάνι, τη Μαρίνα Λεμσού και την παλιά πόλη. Το πλούσιο event calendar του ξενοδοχείου, κάνει must τη διαμονή σου στο NYX hotel Limassol αυτές τις γιορτές, ανάμεσά τους γαστρονομικές βραδιές, live σαξόφωνο, ζεστό κρασί, disco night με μουσική από DJ και πολλά άλλα.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

ouranos.jpg

Annabelle Hotel
Φέτος επιλέγουμε να βιώσουμε από κοντά μια μοναδική εορταστική εμπειρία στην υπέροχη Πάφο και πιο συγκεκριμένα στο φιλόξενο Annabelle Hotel, μέλος της Thanos Hotels & Resorts, σε έναν προορισμό που σε κάνει να ανυπομονείς και να προγραμματίζεις την επόμενη επίσκεψή σου. Στο Annabelle Hotel, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Προσεγμένα στοιχεία δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον, ενώ το στολισμένο λόμπι υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων. Οι δε γαστριμαργικές προτάσεις που συνδυάζουν τη μεσογειακή κουζίνα και τις σύγχρονες διεθνείς γεύσεις, τα αρώματα από τα εκλεκτά κρασιά, τις νοσταλγικές μελωδίες και άλλες πολλές εκπλήξεις, θα μετατρέψουν τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ακόμη πιο φωτεινές.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

park1.jpg

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Αυτή την εορταστική περίοδο, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa μάς προσκαλεί να μπούμε σε έναν κόσμο Μαγικού Ρεαλισμού, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού θολώνουν και γινόμαστε όλοι ξανά παιδιά, βιώνοντας το δικό μας χριστουγεννιάτικο θαύμα. Στο επίκεντρο της γιορτής βρίσκεται το «The Parklane Novel», μια εμβληματική εμπειρία εμπνευσμένη από διαχρονικά παραμύθια, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και κάθε επισκέπτης γίνεται ο πρωταγωνιστής της δικής του γοητευτικής ιστορίας, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

abh3.jpg

Amathus Beach Hotel
Την πιο εορταστική εμπειρία φιλοξενίας, γεύσης και διασκέδασης μάς επιφυλάσσει το Ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό. Το ξενοδοχείο έχει ήδη ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια των γιορτών σε προσκαλεί να απολαύσεις το εορταστικό afternoon tea στο Athina Lounge, με ζωντανή μουσική από τον πιανίστα του ξενοδοχείου, ενώ τα βράδια αφεθείτε στο απόλυτα γιορτινό mood με signature κόκτειλ, εκλεκτά κρασιά και ποτά.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

FS_XmasLobby-1.jpg

Four Seasons Hotel
Tο Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό έχει δημιουργήσει και φέτος μια ξεχωριστή παραμυθένια ατμόσφαιρα για τις γιορτές και μας προσκαλεί να τη ζήσουμε μαζί του! Αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ασύγκριτη φιλοξενία του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου, ζήστε τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα και καλωσορίστε τη νέα χρονιά με πολυτέλεια και στυλ. Υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αψεγάδιαστο σέρβις, ευφάνταστες εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους, υπόσχονται να μετατρέψουν τις μέρες των γιορτών σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

aphrodite.jpg

Aphrodite Hills Resort
Μπορεί να είναι μικρές οι στιγμές του χειμώνα μας, αλλά όσο να ‘ναι, τη θέλει τη λάμψη της αυτή η εποχή. Ετοιμάζουμε τη λίστα και τις αποσκευές και πάμε για να φτιάξουμε τις πιο ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις. Το Aphrodite Hills Resort έχει ετοιμάσει δελεαστικά πακέτα για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, γιορτινά γεύματα και λαμπερά σόου καθώς κι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εορταστικών δραστηριοτήτων για παιδιά, μεγάλους και οικογένειες.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

st_raphael.width-800.jpg

St Raphael Resort & Marina
Το St Raphael Resort & Marina έχει ετοιμάσει και φέτος για μας ένα εορταστικό περιβάλλον γεμάτο στυλ, με αστραφτερές λεπτομέρειες, χριστουγεννιάτικη μαγεία και υπέροχες μελωδίες είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί. Πέρα από το άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό και τη ζεστή ατμόσφαιρα το St Raphael Resort & Marina έχει ετοιμάσει για μας ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση, γεύση, μουσική και περιποίηση. Χαλαρώστε λοιπόν και αφεθείτε στις μοναδικές περιποιήσεις του St Raphael Resort & Marina.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

DSC_4201.JPG

AMARA
Μόλις ανοίξει η μεγάλη πόρτα του λόμπι στο AMARA, οι μυρωδιές των γιορτινών γλυκών και του ζεστού κρασιού, αποτελούν μια μυστική μύηση του κάθε επισκέπτη στον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων! Αυτά τα Χριστούγεννα, τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη μετακομίζουν και στήνουν το εργαστήριό τους στο Kids Club του ξενοδοχείου, όπου οι νεαροί επισκέπτες θα διασκεδάζουν με διάφορες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

DSC_4476--.width-800.jpg

Elysium
Λίγο ο στολισμός, λίγο η μυρωδιά του gingerbread house, λίγο η μουσική που παίζει σχεδόν μόνιμα στο background, κάνουν το Elysium έναν μοναδικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Το εντυπωσιακό line-up μουσικών, τα πολυτελή γκαλά και το εξαιρετικό φαγητό, θα εμποτίσουν τις διακοπές σας με τον γλυκό αέρα των Χριστουγέννων.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

stademos.jpg

Mediterranean: Χριστούγεννα για όλους
Το Mediterranean φέτος θα γίνει κόμβος εορτασμών. Πάρτε τη θέση σας μπροστά μπροστά και λάβετε μέρος στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μάθετε πώς να φτιάχνετε μελομακάρονα - behind the scenes - από τον σεφ του ξενοδοχείου. Απαραίτητη η επίσκεψη και στο Aquum Spa, για αυτή την έξτρα λάμψη, πριν τα γιορτινά γκαλά.
>> Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close