Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ρομαντικά δείπνα, πολυτελής διαμονή: Τα ξενοδοχεία της Κύπρου γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

5 ξενοδοχεία για μια ξεχωριστή βραδιά για δυο

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024

Ρομαντικά δείπνα με ξεχωριστό μενού πιάτων, πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων, φέτος ναι, μπορείτε να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πιο ρομαντικά από ποτέ!

Είτε σχεδιάζετε μία βραδιά ρομαντισμού με το ταίρι σας, είτε ένα ιδιαίτερο δείπνο με τις φίλες σας, τα ξενοδοχεία του νησιού έχουν ετοιμάσει ξεχωριστές γαστριμαργικές εμπειρίες για εκείνη τη μέρα. Ακόμα κι αν δεν είστε ερωτευμένοι, όταν γευτείτε τα special μενού που έχουν ετοιμάσει οι σεφ θα νιώσετε σίγουρα «Love at first sight».

ψαπ.jpg

Cap St Georges Hotel & Resort
Το Cap St Georges Hotel & Resort έχει χαρακτηριστεί ως το επιβλητικό «διαμάντι της Μεσόγειου» που μαγνητίζει με την πολυτέλειά του. Όπου και αν στρέψεις το βλέμμα σου, θα εντυπωσιαστείς, τόσο από την αισθητική όσο και από την πολυτέλεια που αγκαλιάζει κάθε του χώρο. Αποκλείεται να το προσπεράσεις… Θα το βρεις στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας, στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα. Με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και την αντανάκλαση από τη μαγευτική Μεσόγειο να καθρεφτίζεται στα άνετα και κομψά διακοσμημένα δωμάτιά του, το πολυτελές θέρετρο εκτόξευσε τη φιλοξενία και τη διαμονή σε επίπεδα πρωτόγνωρα για την Κύπρο.
Το Cap St Georges Hotel & Resort διαθέτει 163 δωμάτια με θέα στη θάλασσα και 39 σουίτες, ανάμεσα τους τα «στολίδια» είναι επίσης τα Cap Thalassa, Cap Superior και Cap Deluxe καθώς επίσης μια προεδρική έπαυλη επτά υπνοδωματίων. Από ένα τέτοιο ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει χώρος ξεκούρασης, περιποίησης, ομορφιάς και ευεξίας. Το Cleopatra Spa έκτασης 2.585 τ.μ. είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην περιποίηση σώματος και πνεύματος που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τζακούζι, πισίνα, σάουνα, χαμάμ, δωμάτιο αρωματοθεραπείας, γυμναστήριο, κομμωτήριο δεκάδες θεραπείες από επαγγελματίες και όχι μόνο. To πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα εντυπωσιακές εγκαταστάσεις από χώρους εστίασης, ανάμεσά τους το Chroma Lounge & Bar στον έκτο όροφο με πανοραμική θέα, το ιαπωνικό Bonsai, το ιταλικό Sapori, το Kohili Restaurant, με θαλασσινά, καθώς και το Sky7 Restaurant, προσφέροντας ένα τοπίο, τόσο ιδανικό που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματίες και επισκέπτες που επιζητούν το μοναδικό.

Valentine's Special
Αυτή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποδράστε στο Cap St Georges Hotel & Resort και κάντε την αξέχαστη με το ειδικά διαμορφωμένο πακέτο μιας βραδιάς, που περιλαμβάνει διαμονή, ρομαντικό δείπνο για δύο στο Sky7 Restaurant με ένα προσεγμένο μενού 6 πιάτων, όπως foie grass, seabass carpaccio, seafood pasta, φιλέτο σφυρίδας. Ακόμα, το πολυτελές θέρετρο, ειδικά για την εν λόγω ημέρα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες του μοναδικές εκπλήξεις όπως ένα κουτί με σοκολάτες κθώς και ένα μπουκάλι σαμπάνιας στο δωμάτιο κατά την άφιξη αλλά και δώρο του Αγίου Βαλεντίνου. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν το Cap St Georges Hotel & Resort για τη διαμονή τους θα απολαύσουν και 10% έκπτωση για θεραπείες στο μοναδικό Cleopatra Spa. Τα πακέτα αρχίζουν από €405. Τα ζευγάρια που επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν το ξενοδοχείο μόνο για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου, απολαμβάνοντας το μενού του Sapori στα €115 το άτομο ή του Sky7 Restaurant, στα €135.

Δείτε το πλήρες μενού, εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, στο bit.ly/ValentinesCap ή επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων στο +357 2600 0000 ή email reservations@capstgeorges.com.

Parklane Limassol - Restaurants - LPM - Interior 03 LR.jpg

LPM Restaurant & Bar
Η διαχρονικά εντυπωσιακή κουζίνα της Νότιας Γαλλίας εμπνέει το LPM Restaurant Bar που σας υποδέχεται ως γαστρονομικός παράδεισος. Το μενού εστιάζει στους πρωταγωνιστές της Μεσογειακής διατροφής, στα ποιοτικά προϊόντα, στα εποχιακά φρούτα και λαχανικά. Προσφέρει δημιουργίες που ξεχειλίζουν από τη φρεσκάδα των υλικών και μοσχοβολούν από τα αρωματικά βότανα. Το LPM Restaurant & Bar με παρουσία σε Λονδίνο, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Χονγκ Κονγκ, Μαϊάμι, Ριάντ, Λας Βέγκας, δίνει και στους επισκέπτες της Λεμεσού την ευκαιρία για ένα γευστικό ταξίδι στα μονοπάτια της Μεσογείου με πιάτα που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις. Σε ένα περιβάλλον ευχάριστης αισθητικής απογειώνεται η μαγεία των γεύσεων και στήνεται ένα ατελείωτο παιχνίδι επιλογών. Η κουζίνα του LPM Restaurant & Bar «καταθέτει» στη γευστική σας μνήμη αξίες πολύτιμες και αξεπέραστες στο πέρασμα του χρόνου.

Valentine’s special
Βιώστε τη μαγεία της Γαλλικής Ριβιέρας στο LPM Restaurant & Bar με το “Menu de Saint Valentin”, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ειδικά επιμελημένο μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως Καρπάτσιο Λαβράκι, Μοσχαρίσιο Φιλέτο με Σάλτσα Τρούφας, Σπιτικά Νιόκι με Τοματίνια και άλλα εκλεκτά πιάτα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, απολαύστε τις μουσικές επιλογές του DJ και ανακαλύψτε το Signature Cocktail τους, “Cognac and Champagne Colada” με άρωμα Γαλλικής Ριβιέρας, εμπνευσμένο από το κλασικό Piña Colada.

Πάμε να γιορτάσουμε την αγάπη στο LPM Restaurant & Bar, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να κάνει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη!

Δείτε το πλήρες μενού, εδώ.

Για κρατήσεις καλέστε στο 25 862 222 ή επισκεφθείτε το lpmrestaurants.com/limassol

thumbnail_EXTERIOR 4.jpg

Nyx Hotel Limassol
Η άφιξή του έφερε στην πόλη της Λεμεσού νέα δεδομένα στο τομέα της φιλοξενίας αλλά και της διασκέδασης! Ο λόγος για το Nyx Hotel Limassol που αναδεικνύει τη χαρακτηριστική και πολυσύχναστη ζωντάνια της πόλης της Λεμεσού και προσφέρει στους επισκέπτες (τουρίστες και επαγγελματίες) μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής. Αντλώντας έμπνευση από το αστικό στυλ και την ενέργεια της πόλης, το ξεχωριστό και ιδιαίτερο concept του NYX Hotel Limassol ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του, που ζωντανεύει μέσα από καλαίσθητα έπιπλα, συναρπαστικά σχέδια και λαμπερά χρώματα. Οι επισκέπτες του απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο graffiti που κοσμεί τον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου, καθώς και τη ζωντανή live μουσική των DJs που φιλοξενεί καθημερινά. Επιπλέον, απολαμβάνουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα εστιατόρια του.

Valentine’s special
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η ημέρα κατά την οποία γιορτάζεται η αγάπη σε όλες τις μορφές της, έχει φέτος μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση: μια βραδιά στο ΝΥΧ Hotel Limassol, με μοναδικό δείπνο για δύο στο Mizu Mazu Asian Restaurant, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξεοδοχείου, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα της Μεσογείου και το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Μάλιστα, οι σεφ του έχουν σχεδάσει ένα ειδικά προσεγμένο μενού ειδικά για τη γιορτή των ερωτευμένων που θα ενθουσιάσει με τον συνδυασμό των υλικών και τις πλούσιες γεύσεις, υποσχόμενοι μια άκρως ρομαντική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.  
Το Set Menu για 2 στοιχίζει €65 το άτομο, μαζί με ένα μπουκάλι κρασί.

Δείτε το πλήρες μενού, εδώ.

Κρατήσεις: 25 371 877.
Γωνία Ανεξαρτησίας & Χριστοδούλου Χατζηπαύλου, Λεμεσός.

FS-Sera-02.jpg

Four Seasons Hotel
Συνδυάζει ρομαντισμό, ζεστή φιλοξενία και απαράμιλλη πολυτέλεια. Το ιδανικό σκηνικό που αναζητάτε για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου! Το ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην ειδυλλιακή του ατμόσφαιρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μας προσκαλεί να απολαύσουμε με το ταίρι μας, υπέροχες γευστικές εμπειρίες σε δυο από τα φημισμένα εστιατόριά του.

Valentine’s special
Ειδικά για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου υο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons σε προσκαλεί να σε ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου στα δυο εστιατόριά του, τα οποία έχουν μάλιστα διαμορφώσει ειδικό μενού που έχει προσαρμοστεί αποκλειστικά για τη βραδιά. Το ρομαντικό βράδυ σας θα ολοκληρώσετε με signature cocktail στο εντυπωσιακό και άκρως ατμοσφαιρικό Vista Bar.

Sera by Ettore Botrini
Στον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου Sera, θα απολαύσετε ένα ξεχωριστό σετ μενού 7 εμπνευσμένων ιταλικών πιάτων αποκλειστικά για δύο, στην τιμή των 110,00 ευρώ ανά άτομο (εξαιρούνται τα ποτά), που συμπεριλαμβάνει και ένα ποτήρι - καλοσώρισμα Bauget-Jouette Rose Champagne. Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να απογειώσουν τις αισθήσεις τους επιλέγοντας το wine pairing για δύο, διαθέσιμο στα 70,00 ευρώ.
Δείτε το πλήρες μενού, εδώ.

Tropical Restaurant
To εξωτικό εστιατόριο Tropical ετοιμάζει για τους εραστές της γαστρονομίας ένα μοναδικό Valentines Buffet, εμπνευσμένο από τη γιορτή του έρωτα, με μοναδικές γεύσεις και αρώματα στην τιμή των 65 ευρώ ανά άτομο (εξαιρούνται τα ποτά). Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη, σ' εσένα και στο άλλο σου μισό! Kάντε κράτηση, εδώ.

Vista Bar
Αφού ολοκληρώσετε το ρομαντικό σας δείπνο, το εντυπωσιακό και άκρως ατμοσφαιρικό Vista Bar σας περιμένει για να απολαύσετε με φόντο τον έναστρο ουρανό, ερωτικά signature cocktails και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές από τον DJ του ξενοδοχείου.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 25858000 | www.fourseasons.com.cy

stademos (1).png

Valentine’s Day στα ξενοδοχεία του ομίλου Stademos
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου το σκηνικό της αγάπης είναι γεμάτο ρομαντισμό και πολυτέλεια. Τώρα, κάντε και την κράτησή σας! Φέτος, τα ξενοδοχεία του ομίλου Stademos Hotels – AMARA, ELYSIUM και MEDITERRANEAN – μετατρέπουν τη γιορτή των ερωτευμένων σε μια εμπειρία, φόρο τιμής, στην αγάπη και τον ρομαντισμό.

Elysium - Valentines Day--.jpg

Elysium
Το ξενοδοχείο ELYSIUM δημιούργησε φέτος δύο πολύ ξεχωριστά πακέτα για την αγαπημένη μας μέρα. Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν αναβάθμιση σε deluxe δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και ένα ξεχωριστό Valentine’s μπουφέ στο Epicurean Restaurant. Όσοι επιλέξουν το δεύτερο πακέτο, θα απολαύσουν το δείπνο τους στο Ristorante Bacco, όπου το 6 course δείπνο, θα κλέψει τις εντυπώσεις με τις γεύσεις του. Η ρομαντική ατμόσφαιρα και στα δύο εστιατόρια θα ολοκληρώνεται με live μουσική -πώς αλλιώς; Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και στα δύο πακέτα είναι το early και late check in και check out τα ροδοπέταλα στο κρεβάτι κατά την άφιξη και οι πραλίνες Elysium στο δωμάτιο. H διαμονή περιλαμβάνει επίσης δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, του τζακούζι, της σάουνα και του ατμόλουτρου, όπως και το γνωστό και αξεπέραστο πρωινό στο Lemonia Piazza.

stademos.jpg

AMARA
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόλις πήρε… προαγωγή και προσγειώθηκε στο AMARA. Το πολυτελές, full sea view ξενοδοχείο της Λεμεσού προσφέρει δύο out of this world πακέτα για τη μέρα των ερωτευμένων. Και τα δύο πακέτα περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό, υπηρεσία στολισμού του κρεβατιού με ροδοπέταλα, πραλίνες και αφρώδες κρασί στο δωμάτιο, καθώς και ειδικά προνόμια στο σπα του ξενοδοχείου. Η διανυκτέρευση φτάνει στο αποκορύφωμά της στο δείπνο, αφού το πρώτο πακέτο προσφέρει το «Special Valentine's 7 Course Omakase Menu» στο Matsuhisa Limassol και το δεύτερο, το «Valentine’s Day 5-Course DUO Menu» στο Ristorante Locatelli! Το μοναδικό δίλημμα για τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων είναι: «Ιαπωνικό-Περουβιανό ή Ιταλικό»; Τα υπόλοιπα, στο AMARA.

Mediterranean - Valentines Day.jpg

Mediterranean
Το Valentine’s Day στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN θα ξεκινήσει με ένα Welcome Drink και θα τελειώσει με μια γλυκιά ιστορία αγάπης και χλιδής. Το πακέτο του ξενοδοχείου για τη μέρα, περιλαμβάνει δωρεάν αναβάθμιση σε ένα deluxe δωμάτιο με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού και ένα εορταστικό 6 course δείπνο στο Ιταλικό «Il Tinello» ή στο Pan Asian «Shumi». Η διαμονή θα περιλαμβάνει επίσης λουλούδια, σοκολάτες και αφρώδες κρασί στο δωμάτιο, όπως και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, του τζακούζι, της σάουνα, του ατμόλουτρου και της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας. Επίσης, ειδικά για όσους επιλέξουν το συγκεκριμένο πακέτο, το Aquum Health Spa θα προσφέρει 15% σε όλες τις θεραπείες σπα και 10% σε όλα τα προϊόντα BABOR.

Φέτος απολαφστε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι σαμπάνια και θέα τη θάλασσα σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Stademos Hotels. Στόχος μας φέτος είναι αυτή η μεσοβδόμαδη Valentine’s Day απόδραση, να είναι το υπόβαθρο όπου θα δημιουργήσετε τις πιο όμορφες στιγμές συντροφικότητας και αγάπης με το άλλο σας μισό.

Για πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε:
Elysium - 2684 4444 και reservations@elysium.com
AMARA - 2544 2222 και reservations@amarahotel.com
Mediterranean – 2555 9999 και reservations@medbeach.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close