Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Long weekend: 5 κορυφαία ξενοδοχεία στην Κύπρο για να απολαύσεις τα τριήμερα που έρχονται

Πολυτελείς εγκαταστάσεις, φίνες γεύσεις, μαγικά ηλιοβασιλέματα.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2024

Η Κύπρος προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όπου μπορείς να απολαύσεις τη φετινή άνοιξη.

Σε ό,τι αφορά στη διαμονή σου τα κορυφαία ξενοδοχεία της Κύπρου, έχουν δημιουργήσει για σένα τις ιδανικές συνθήκες ώστε να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Χώροι που συνδυάζουν κυριολεκτικά τα πάντα: από διαμονή, μέχρι γαστρονομικές απολαύσεις και πολυτελείς εγκαταστάσεις! Απόλαυσέ τους.

Checkin ALION (3).jpg

Alion Beach Hotel
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείτε την άνοιξη, με μία απόδραση σε ένα υπέροχο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα. Είτε για το Καρναβάλι, είτε για Πάσχα είτε ακόμα και για ένα σαββατοκύριακο του Μάρτη ή του Απρίλη, η Αγία Νάπα φαντάζει ως ιδανική επιλογή!

Αρκεί βέβαια, να κλείσεις διαμονή στο ξενοδοχείο Alion Beach, όπου θα ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση και ευχαρίστηση, σε μια εξαίσια παραθαλάσσια τοποθεσία. Από την προσεγμένη εξυπηρέτηση που επαναπροσδιορίζει την αυθεντική φιλοξενία μέχρι την εκλεπτυσμένη αισθητική, άψογα μελετημένη για να αισθάνεστε ζεστασιά και άνεση, αλλά και ευχαρίστηση. Εδώ εξάλλου, μπορείς να απολαύσεις γνήσια και ποιοτική φιλοξενία, που βασίζεται στην εμπειρία χρόνων.

Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε την απόλυτη άνεση σε ένα από τα δωμάτιά του, όπου η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια συναντά τη φινέτσα. Όλα, άλλωστε, είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να συνδυάζουν την άνεση, το μοντέρνο design και την κομψότητα –όλα είναι σχεδιασμένα για να δημιουργούν μια αύρα απόλυτης χαλάρωσης! Απόλαυσε την απέραντη θέα στους γεμάτους λουλούδια κήπους και άφησε το μαγευτικό γαλάζιο της Μεσογείου να σε ταξιδέψει.

Checkin ALION (1).jpg

Φωλιασμένο ανάμεσα σε μαγευτικούς κήπους, με πλούσια βλάστηση, και τη γοητευτική παραλία με τη λευκή άμμο, το Alion Beach Hotel, σε προσκαλεί να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Ξάπλωσε σε μία από τις ξαπλώστρες στον κήπο του ξενοδοχείου και απόλαυσε ένα ποτό, κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Ανακάλυψε την εσωτερική αρμονία στο Armonia Spa & Wellness, όπου μια ομάδα ειδικών ευεξίας θα σου παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για premium βιολογικές θεραπείες. Μπες σε ένα καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης, που περιλαμβάνει τέσσερις αίθουσες περιποίησης, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας ταϊλανδέζικου μασάζ και ενός δωματίου για ζευγάρια, και χαλάρωσε υπό το φως των κεριών. Ξεκουράσου στη σάουνα ή στο ατμόλουτρο στο τέλος μίας ημέρας στην παραλία.

Checkin ALION (2).jpg

Στα εστιατόρια του Alion Beach Hotel, η αποθέωση των γαστρονομικών απολαύσεων, προσφέρεται με μια ποικιλία επιλογών. Αφέσου σε έναν κόσμο με πιάτα φτιαγμένα με τα καλύτερα εποχιακά τοπικά προϊόντα, δελεαστικές γεύσεις από όλο τον κόσμο και βάση την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Απόλαυσε εξαιρετικές a la carte γεύσεις πάντοτε βασισμένες στη φινέτσα της μεσογειακής κουζίνας. Στο The Deck Restaurant -έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για φαγητό στην Αγία Νάπα- μπορείς να απολαύσειςτη μαγεία των ανοιξιάτικων βραδιών κάτω από τα αστέρια.

Στο Alion Beach Hotel, εξατομικευμένες εμπειρίες περιμένουν κάθε επισκέπτη, αντανακλώντας τη δέσμευση για τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία.

Alion Beach Hotel (23722900) Κρυού Νερού 38, 5343 Αγία Νάπα.
Email: alion@alion-beach.com.cy
Website: alion.com
Facebook: Alion Beach Hotel
Instagram: alionbeachhotel

kanika.jpg

Kanika Hotels and Resorts
Απολαύστε τις μοναδικές προσφορές των τριημέρων και ζήστε αξέχαστες διακοπές στα Kanika Hotels and Resorts στην Πάφο και Αγία Νάπα! Κάντε κράτηση τώρα για τη διαμονή σας με έκπτωση 10% για διαμονή έως και 2 νύχτες ή 15% για διαμονή πάνω από 3 νύχτες στα Olympic Lagoon Resorts η στο Alexander The Great Beach Hotel .

Κλείστε τώρα και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία ανανέωσης και χαλάρωσης!

Long Weekend Getaways-carousel-paidpost-4.jpg

Αναβαθμισμένη Εμπειρία Διαμονής στο Alexander The Great Beach Hotel Νέες Πολυτελείς Παροχές και Υπηρεσίες
Το Alexander The Great Beach Hotel σας καλωσορίζει σε μια νέα εποχή πολυτέλειας και άνεσης. Μετά από μια εκτεταμένη διαδικασία ανακαίνισης, το ξενοδοχείο προσφέρει πλέον ακόμη περισσότερες πολυτελείς παροχές και εξαιρετικές υπηρεσίες για να κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη.

Ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στο Alexander The Great Beach Hotel και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει σε έναν παράδεισο.

Long Weekend Getaways-carousel-paidpost-3.jpg

Απολαύστε την Άνοιξη στα Olympic Lagoon Resorts, Αγία Νάπα ή Πάφος
Για εκείνους που αναζητούν τη μαγεία της Άνοιξης, τα Olympic Lagoon Resorts στην Αγία Νάπα και Πάφο είναι ο ιδανικός προορισμός. Το Olympic Lagoon Resort προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών για κάθε γούστο και ανάγκη. Μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, μπαρ και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι επισκέπτες θα βρουν τα πάντα για να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς άγχος. Μην αφήνετε την ευκαιρία πάει χαμένη. Κάντε την κράτησή σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε τις πιο αξέχαστες διακοπές.

Long Weekend Getaways-carousel-paidpost-2.jpg

Καθαρά Δευτέρα στο Olympic Lagoon Resort στην Πάφο
Φέτος την Καθαρά Δευτέρα, ελάτε να γιορτάσετε στο Olympic Lagoon Resort στην Πάφο! Με μια πλούσια γκάμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, η Καθαρά Δευτέρα στο Olympic Lagoon Resort υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες της. Από παραδοσιακά γεύματα με εκλεκτά τοπικά εδέσματα μέχρι διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά και ενηλίκους, αυτή η Καθαρά Δευτέρα θα μείνει αξέχαστη για όλους!

amavi.jpg

Επιπλέον, είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του Amanti στην Αγία Νάπα τη 1η Απριλίου. Το Amanti ξανανοίγει τις πόρτες του για αυτή τη σεζόν με 10% έκπτωση για διαμονές το μήνα Απρίλιο. Το Amanti, MadeForTwo Hotels είναι σχεδιασμένο μόνο για ζευγάρια και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Εδώ, σας περιμένει μια εμπειρία που ξεπερνά κάθε φαντασία. Το ξενοδοχείο αυτό διακρίνεται για την κομψότητά του και την ατμόσφαιρα πολυτέλειας που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στο τηλέφωνο 25 274 590 ή στην ιστοσελίδα μας

ROYAL APOLLONIA.jpg

Louis Hotels
Η περίοδος της Αποκριάς, τα long weekends που ακολουθούν, τα σαββατοκύριακα, ή ακόμα και οι διακοπές του Πάσχα, είναι ιδανική συνθήκη για να οργανώσετε μία καταπληκτική απόδραση σε κάποια από τα υπέροχα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε μοναδικούς προορισμούς, εκεί όπου ο ποιοτικός χρόνος με τους αγαπημένους μας αποκτά άλλη ομορφιά και αξία. Εξάλλου, η Louis Hotels διαθέτει κάτι για όλους: Ξενοδοχεία που ανήκουν στην Elegant Collection, που απευθύνονται κυρίως σε ζευγάρια τα οποία επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε ένα προσεγμένο και εντυπωσιακό περιβάλλον. Εκλεπτυσμένοι χώροι, άνετα δωμάτια, ζεστή ατμόσφαιρα, μοναδική θέα και εξαιρετική γαστρονομία είναι κάποια από τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν! Είναι όμως και τα ξενοδοχεία της Family Collection by Louis Hotels, ιδανικά για ξεκούραστες διακοπές με τα παιδιά, των οποίων οι υποδομές είναι κατάλληλες και ασφαλείς για μικρά παιδιά καθώς και οι παροχές τους ιδανικές για να μην τους λείψει τίποτα, ούτε διασκέδαση μέσω των πολλών δραστηριοτήτων αλλά κυρίως ούτε το παιχνίδι.

THE IVI MARE.jpg

Απολαύστε τα σαββατοκύριακα σας με τα Louis Hotels. Δείτε τις προσφορές πιο κάτω και κάντε κράτηση τώρα!

Elegant Collection

Royal Apollonia, Λεμεσός, 5*
Κομψό, στυλάτο και ευχάριστο, που κερδίζει τις εντυπώσεις ανανεωμένο με έναν αέρα υπεροχής και αίγλης, το Royal Apollonia θα σε εντυπωσιάσει.
>> Διάλεξε, δωρεάν διαμονή για το 1ο παιδί ή αναβάθμιση γεύματος και επωφελήσου επιπλέον έκπτωσης με τη δωρεάν εγγραφή σου στο loyalty πρόγραμμα της Louis Hotels. Η προσφορά ισχυει για τα τριήμερα 16 – 18/3, 23-25/3, 30/3-1/4.
Royal Apollonia Limassol ***** | OFFICIAL SITE | Luxury Hotel and Spa


The Ivi Mare – Designed for adults, Πάφος, 5*
Για όσους επιζητούν πολυτελείς διακοπές 5 αστέρων, στην Πάφο, έχουν την επιλογή του Ivi Mare, που βρίσκεται μόλις ένα βήμα από τη θάλασσα, σε μία τοποθεσία ιδιαίτερα προνομιακή που απολαμβάνει το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης, και είναι ειδικά σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενήλικες (designed for adults).
>> Κάνε απευθείας κράτηση και επωφελήσου 15% επιπρόσθετη έκπτωση. Η προσφορά ισχύει για τα τριήμερα 23-25/3, 30/3-1/4.
The Ivi Mare – Designed for adults Paphos 5 Star Hotel | Luxury Seafront| The Ivi Mare


Polis 1907
Πρόκειται για το κόσμημα της Πόλης Χρυσοχούς, ένα πολύ ξεχωριστό ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει την παράδοση, προσφέροντας 6 guestrooms, με εκλεπτυσμένες, σύγχρονες ανέσεις και παροχές που εναρμονίζονται πλήρως με τα στοιχεία του σύγχρονου τρόπου ζωής.
>> Επωφελήσου δωρεάν πρόγευμα και επιπλέον έκπτωση με την δωρεάν εγγραφή σου στο loyalty πρόγραμμα της Louis Hotels. Η προσφορά ισχυει για τα τριήμερα 16 – 18/3, 30/3-1/4
Louis Hotels | Hotel in Polis Chrysochous | Louis Polis 1907

King Jason Paphos
Σχεδιασμέο μόνο για ενήλικες, το King Jason Paphos, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, σε φιλοξενεί σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, με παροχές και ανέσεις που θα σε χαλαρώσουν!
>> Επωφελήσου δωρεάν αναβάθμιση δωματίου και επιπλέον έκπτωση με την δωρεάν εγγραφή σου στο loyalty πρόγραμμα της Louis Hotels. Η προσφορά ισχυει για τα τριήμερα 23-25/3, 30/3-1/4.
Louis Hotels | Hotel for Adults in Paphos-Cyprus | The King Jason

THE KING JASON PAPHOS (1).jpg

Family Collection

Louis Phaethon Beach
Το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποτελώντας έναν επίγειο παράδεισο για οικογενειακές αποδράσεις!
>> Επωφελήσου δωρεάν διαμονή για 2 παιδιά σε All-Inclusive ή αναβάθμιση σε δωμάτιο με θέα τη θάλασσα. Η προσφορά ισχυει για τα τριήμερα 23-25/3, 30/3-1/4.
Louis Phaethon Beach Pafos**** | OFFICIAL SITE | All-Inclusive Hotel Cyprus


Louis Imperial Beach Hotel
Περιτριγυρισμένο από εξωτικούς κήπους και μόλις λίγα βήματα από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, το 4 plus αστέρων ξενοδοχείο της Louis Hotels, Louis Imperial Beach Hotel, στην Πάφο προσκαλεί εσένα και την οικογένεια ή τους φίλους σου για να ζήσετε πραγματικά χαλαρωτικές διακοπές στην Πάφο.
>> Επωφελήσου δωρεάν αναβάθμιση σε δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και επιπρόσθετη έκπτωση με τη δωρεάν εγγραφή σου στο Loyalty προγράμματος της Louis Hotels. Η προσφορά ισχύει για τα τριήμερα 23-25/3, 30/3-1/4 .
Louis Hotels | 4 Star Hotel Paphos Cyprus | Louis Imperial Beach

Louis Ledra Beach
Το 4 plus αστέρων ξενοδοχείο Louis Ledra Beach βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστά ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να επωφεληθείτε οπό όλα όσα έχει να προσφέρει η γύρω περιοχή αλλά και η ίδια πόλη της Πάφου όπως ιστορικά αξιοθέατα, καταστήματα και χώροι διασκέδασης.
>> Κάνε κράτηση και επωφελήσου 15% επιπρόσθετη έκπτωση. H προσφορά ισχύει για τα τριήμερα 23-25/3, 30/3-1/4.
Louis Hotels | 4 Star Plus Family Hotel in Paphos Cyprus | Louis Ledra Beach **** Plus

Louis Paphos Breeze
Το Louis Paphos Breeze βρίσκεται στην περιοχή Χλώρακα στην Πάφο, με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Τοποθετημένο σε μια εξέχουσα θέση στην παραλία του Χλώρακα, το Family collection θέρετρο της Louis Hotels είναι χτισμένο ανάμεσα σε εκτεταμένους κήπους, με υπέροχη πανοραμική θέα, προσφέροντας μία υπέροχη εμπειρία σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό και κομψό περιβάλλον!
>> Επωφελήσου δωρεάν διαμονή για 2 παιδιά σε All-Inclusive και έξτρα έκπτωση με το πρόγραμμα loyalty της Louis Hotels. Η προσφορά ισχύει για τα τριήμερα 23-25/3, 30/3-1/4.
Louis Paphos Breeze ****plus | OFFICIAL SITE | All Inclusive Resort Cyprus

Nissi Beach Resort Check-in (1).jpeg

Nissi Beach Resort
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, και το καλοκαίρι που πλησιάζει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μία απόδραση στη μαγευτική παραλία Nissi, είτε για το Καρναβάλι, είτε για το Πάσχα είτε για ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Προορισμός σου, το εντυπωσιακό Nissi Beach Resort, στην Αγία Νάπα, όπου το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά ένα συναίσθημα. Είναι το τέλειο σκηνικό για μία απόδραση, με θέα στη Μεσόγειο, όπου η μαγευτική ακτογραμμή της περιοχής είναι βαμμένη στις αποχρώσεις του μπλε, ενώ η εγκάρδια φιλοξενία δημιουργεί το απόλυτο σκηνικό για ξεκούραση και χαλαρές στιγμές, με φυσική ομορφιά που κόβει την ανάσα.

Στο Nissi Beach Resort, εξάλλου, σε περιμένει μία σειρά από μοναδικά καταλύματα! Από τα φιλόξενα παραλιακά bungalows που βρίσκονται μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα μέχρι τα ευάερα, ηλιόλουστα δωμάτια, εδώ θα βρεις το ιδανικό καταφύγιο και σένα και την οικογένειά σου. Εδώ οι βασικές ανέσεις συνδυάζονται με ένα χαλαρό, μινιμαλιστικό στυλ, δημιουργώντας ζεστούς και οικείους ιδιωτικούς χώρους, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Nissi Beach Resort Check-in (2).jpg

Απόλαυσε λοιπόν τη μοναδική αίσθηση της Μεσογείου στο εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον του Nissi Beach Resort και της παγκοσμίου φήμης παραλίας Nissi με τη λευκή αμμουδιά. Βούτηξε σε έναν παραθαλάσσιο παράδεισο, χαλάρωσε δίπλα στην πισίνα ή αφέσου σε ξέγνοιαστες στιγμές. Εδώ μπορείς να απολαύσεις την τέλεια απόδραση, απολαμβάνοντας συνάμα και μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες και εγκαταστάσεις, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα.

Χαλάρωσε στο nissiSPA, όπου μπορείς να απολαύσεις αναζωογονητικές οργανικές θεραπείες που βασίζονται σε συμβουλές ειδικών. Απόλαυσε ένα καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης, που περιλαμβάνει δωμάτια περιποίησης, όπως δωμάτια ταϊλανδέζικου μασάζ και δωμάτιο για ζευγάρια και ολοκλήρωσε την ημέρα σου στην παραλία χαλαρώνοντας στη σάουνα ή στο ατμόλουτρο. Το nissiSPA είναι μια όαση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Nissi Beach Resort Check-in 3.jpg

Η δε γαστρονομική φιλοσοφία του Nissi Beach Resort έχει μεσογειακό χαρακτήρα. Γι' αυτό αφέσου και απόλαυσε μια γαστρονομική εμπειρία βασισμένη στην ντόπια κουζίνα σε συνδυασμό με εκπληκτική θέα στους καταπράσινους κήπους. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει άλλωστε μια μεγάλη γκάμα από μπαρ, εστιατόρια και καφέ, που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε σου ανάγκη, σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Είτε επιθυμείς ένα παραθαλάσσιο δείπνο είτε το φιλόξενο περιβάλλον των open-air terraces, κάθε χώρος θα διεγείρει τις αισθήσεις σου με μια νόστιμη επιλογή γεύσεων, προσφέροντάς σου απολαυστικές εμπειρίες.

Στο Nissi Beach Resort, το φυσικό τοπίο και οι εγκαταστάσεις προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για αγαπημένες οικογενειακές στιγμές. Απόλαυσε διακοπές εμπλουτισμένες με ελευθερία—για να εξερευνήσεις, να παίξεις και να χαλαρώσεις.
Nissi Beach Resort (23721121) Λεωφ. Νissi Avenue 77, 5340 Αγία Νάπα.
Email: nissi@nissi-beach.com.cy
Website: nissi-beach.com
Facebook: Nissi Beach Resort
Instagram: nissibeachresort

parlane.jpg

Parklane,a Luxury Collection Resort & Spa Limassol
Το Parklane,a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού και αποτελεί έναν προορισμό υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα εμπειριών για τους απαιτητικούς του επισκέπτες. Ανεξαρτήτως εάν αναζητούν μια εμπειρία που είναι εξωτική, χαλαρωτική και ρομαντική ή μια πιο πολυτελή, εταιρική ή οικογενειακή, το θέρετρο προσφέρει κάτι για κάθε προτίμηση. Με την εξαιρετική αισθητική που διακρίνει τον σχεδιασμό του από το Harrods Interiors και τα έργα τέχνης που φιλοξενούνται, το θέρετρο αποτελεί έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό.

Με 222 κομψά δωμάτια και 34 σουίτες που προσφέρουν εκπληκτική θέα σε μια μεσογειακή παραλία με χρυσή άμμο και γαλάζια σημαία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη πολυτέλεια. Επιπλέον, το θέρετρο διαθέτει 18 ανεξάρτητες βίλες Park Villas, οι οποίες ενσωματώνονται άψογα στο τοπίο και προσφέρουν μοντέρνο κυπριακό σχεδιασμό, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα.

Το Parklane Resort & Spa διαθέτει τρεις ξεχωριστές πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας πισίνας μόνο για ενήλικες και μιας δροσιστικής πισίνας με θαλασσινό νερό, παρέχοντας πληθώρα επιλογών για χαλάρωση και διασκέδαση. Για τις οικογένειες, υπάρχει μια ειδική πισίνα φιλική προς τα παιδιά και το Explorers Kids Club at Parklane, προσφέροντας επίβλεψη και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Επιπλέον, οι επαγγελματίες επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και τις επιλογές για οργάνωση μικρών ή μεγάλων γεγονότων.

family suite.jpg

Για τους λάτρεις του αθλητισμού, το θέρετρο προσφέρει γήπεδα τένις, αθλητικό χώρο πολλαπλών χρήσεων και γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές παραθαλάσσιες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και paddle boarding, ενώ το γυμναστήριο ParkFit προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες και σύγχρονα μηχανήματα.

Για περισσότερη χαλάρωση, το Kalloni Spa προσφέρει μια εκτεταμένη ποικιλία θεραπειών, ενώ το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας παρέχει μοναδικές εμπειρίες αναζωογόνησης.

Απολαύστε τις αισθήσεις σας σε αυτόν τον παράδεισο πολυτέλειας, όπου η εκλεκτή γαστρονομία συναντά την αρτιστική αίσθηση της μόδας. Χαλαρώστε στον κομψό χώρο του ιταλικού μας εστιατορίου Il Teatro, απολαμβάνοντας ρομαντικές γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν. Ανακαλύψτε μια ποικιλία από γεύσεις και αρώματα στο πανασιατικό The Gallery lounge bar, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα μας, απολαμβάνοντας δροσερά ποτά. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την πληθώρα των έξι εστιατορίων και μπαρ του θερέτρου, όπου θα βρείτε μεσογειακές γεύσεις από το Nammos Limassol και το διάσημο LPM Restaurant & Bar. Στο "The Retail Village at Nammos Limassol" μπορείτε να εκφράσετε το πάθος σας για τη μόδα, ανακαλύπτοντας μοναδικά κομμάτια από μπουτίκ υψηλών προδιαγραφών, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια. Στο Parklane Resort & Spa, οι επισκέπτες καλούνται να ζήσουν ένα αξιοσημείωτο ταξίδι, εμβαθύνοντας στην αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας, ανακαλύπτοντας συναρπαστικές εμπειρίες και απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία για την οποία φημίζεται η Κύπρος.

kids club.jpg

Αποδράστε στην πολυτέλεια αυτόν τον Μάρτιο!
Απολαύστε 3 νύχτες πολυτέλειας, μετατρέποντάς τις σε αξέχαστες αποδράσεις. Κάντε κράτηση τώρα για να αναζωογονηθείτε στο Parklane, όπου η γαλήνη συναντά τη φινέτσα.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων
- €150 για το θέρετρο ανά διαμονή για να ενισχύσετε την εμπειρία σας, ως resort credit
- Απολαύστε ένα απολαυστικό πρωινό στο Lanes Restaurant κάθε πρωί
- Παρατείνετε τον χρόνο σας με late check-out μέχρι τις 6 μ.μ., με την ειδική τιμή €80 (κατόπιν αιτήματος).

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε κάθε στιγμή να μετράει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Parklane!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 25862410 ή στο reservations@parklanecyprus.com.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

https://www.marriott.com/offers/long-weekend-escapes-off-107156/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close