Μη χάσετε , Μουσική

Tom Jones: Ο ζωντανός θρύλος έρχεται στην Κύπρο με την περιοδεία Ages & Stages

Η περιοδεία Tom Jones “Ages & Stages” έρχεται Κύπρο στην Μαρίνα Λάρνακας στις 18 Ιουλίου 2024.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2024

Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024. Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, στο Λιμάνι Λάρνακας – εκεί όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο Tom Jones είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που έχει γεννήσει και αναδείξει η Μεγάλη Βρετανία, στη μακρά και πλούσια μουσική της ιστορία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του που μετράει πάνω από 60 χρόνια, ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους, έχει συγκεντρώσει 36 επιτυχίες στο Top 40, και έχει τιμηθεί με το βραβείο Music Industry Trust Award και με πολλά βραβεία Grammy. Ο Jones θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και καλλιτέχνες στην ιστορία της δισκογραφίας.

Με το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει από θρυλικές μπαλάντες μέχρι σημαντικά διαχρονικά τραγούδια, η περιοδεία "Ages & Stages" υπόσχεται να αναδείξει το πλήρες φάσμα της κολοσσιαίας καριέρας του Tom Jones, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του φωνή και το μοναδικό του ταλέντο.

Η περιοδεία Tom Jones “Ages & Stages” έρχεται Κύπρο στην Μαρίνα Λάρνακας στις 18 Ιουλίου 2024.

thumbnail_TOM JONES 1200x1200.jpg

Σταρ και Σερ - Η ιστορία του θρυλικού Tom Jones
Ο Σερ Tom Jones έχει αφήσει το στίγμα του στην παγκόσμια μουσική ιστορία, και έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Επιπλέον, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε διαφορετικά μουσικά είδη και σε διαφορετικές περιόδους, συναρπάζοντας εκατομμύρια μουσικόφιλους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και κοινωνικής τάξης.

Ο Jones ανέκαθεν έδινε έμφαση στη δύναμη του τραγουδιού και στη δύναμη της φωνής, δύο σημαντικά στοιχεία τα οποία τον καθιέρωσαν στο διεθνές μουσικό στερέωμα. Παρά το πέρασμα του χρόνου, ο Jones συνεχίζει να αποτελεί θρύλο της τέχνης που υπηρετεί, ενώ η τεράστια μουσική κληρονομιά που αφήνει, θα συγκινήσει και θα παρασύρει στον ρυθμό του και τις επόμενες γενιές.

Γεννημένος στην πόλη Pontypridd της νότιας Ουαλίας, ο Jones εγκατέλειψε το σχολείο σε νεαρή ηλικία, και απασχολήθηκε σε διάφορες δουλειές πριν ξεκινήσει τη μουσική του πορεία ως μέλος της τοπικής μπάντας “The Senators”. Στη συνέχεια, δημιούργησε το συγκρότημα “Tom Jones and the Squires”, παίζοντας σε κλαμπ και παμπ της γύρω περιοχής.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, υπέγραψε συμβόλαιο με την Decca Records στο Λονδίνο, ξεκινώντας τη μεγάλη του καριέρα που του χάρισε διεθνή φήμη. Με μία σειρά επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένων των "It's Not Unusual", "What's New Pussycat?", "Delilah," και "Green, Green Grass of Home", συνδυαστικά με την εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπής "This is Tom Jones", (1969-1971) ο Tom Jones κατέκτησε το ευρύ κοινό. Χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον του για τα διαφορετικά είδη μουσικής, συνεργάστηκε με δεκάδες σημαντικούς καλλιτέχνες - από τον Stevie Wonder και την Aretha Franklin μέχρι τον Van Morrison, την Dolly Parton και τον Ed Sheeran. Ο παγκόσμια γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες, Tom Jones, είναι κατά βάση ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, του οποίου η καρδιά κτυπά αιώνια στους ρυθμούς της rhythm and blues (R&Β).

Η καριέρα του Jones είναι γεμάτη διακρίσεις και επαίνους. Συγκεκριμένα, έλαβε τον πολύ τιμητικό τίτλο του Σερ από τη Βασίλισσα Ελισάβετ II το 2006. Στη συλλογή του έχει επίσης πολλά βραβεία BRIT, ένα Βραβείο Silver Clef, το σημαντικό βραβείο Music Industry Trusts, και ένα Βραβείο Hitmaker από τον Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Συνθετών. Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το "Mars Attacks" του Tim Burton και το "Playhouse Presents: King of The Teds" για το Sky Arts. Παράλληλα με την ετήσια περιοδεία του, ο Jones συνεχίζει να είναι ενεργός στη μουσική βιομηχανία.

Συμμετέχει επί σειρά ετών στο The Voice UK ως coach, όπως επίσης σε διάφορες εκδηλώσεις και broadcasts (π.χ. 25η Επέτειος της MusiCares - προς τιμή του Bob Dylan, 57η Τελετή Απονομής των Grammy, και άλλες εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό).

Η αυτοβιογραφία του που εκδόθηκε το 2015 με τίτλο "Over The Top And Back" έγινε best-seller, ενώ η κυκλοφορία του άλμπουμ με τίτλο “Surrounded By Time” (2021), με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια, τον κατέστησε τον μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα που διεκδίκησε την πρωτιά στο UK Official Albums Chart, ξεπερνώντας ακόμα και τον Bob Dylan.

Προπώληση – Ticketmaster.cy

Κατηγορίες Εισιτηρίων & Τιμές
Grandstand Seated 85€
VIP Tables
250€ το άτομο – Διαθέσιμα τραπέζια των 4 και 6 ατόμων σε υπερυψωμένη πλατφόρμα. Η τιμή περιλαμβάνει 2 ποτά και καναπεδάκια.

Gold Section Seated 150€

Platinum Section Seated 240€ - Περιλαμβάνει δωρεάν στάθμευση αυτοκινήτου σε κρατημένη θέση και ένα welcome drink.

Τηλέφωνο: 70007066 - 22010191

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close