Shopping , News

«Εγώ, η ερωμένη»: Το νέο βιβλίο της Έλενας Γαλαταριώτη

Μια ιστορία που αφηγείται η ίδια η ερωμένη

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2021

Η αγαπημένη "εθνική πεθερά" της κυπριακής τηλεόρασης και συγγραφέας Έλενα Γαλαταριώτη μόλις κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο με τον τίτλο «Εγώ, η Ερωμένη». Η ανατρεπτική συγγραφέας προβάλλει ένα ερωτικό τρίγωνο με αφηγήτρια την ίδια την ερωμένη.

Υπόθεση:
Η ζωή δεν είναι παραμύθι… ο έρωτας δεν είναι παραμύθι… κι ούτε ζουν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα. Ο έρωτας ανυψώνει στα ουράνια, ο έρωτας στέλνει στα Τάρταρα… και σημαδεύει ανεξίτηλα την ψυχή.

Η αρχέτυπη γυναίκα, η Εύα, κουβαλώντας ήδη από την παιδική της ηλικία τα τραύματα ενός έρωτα που άλλοι έζησαν, ερωτεύεται κι εκείνη με την σειρά της, βαθιά κι αμετάκλητα… Γίνεται η ερωμένη, γίνεται η άλλη γυναίκα κι αφήνεται να παρασυρθεί σε ένα ταξίδι ζωής με πολλούς σταθμούς… και με σταθερό προορισμό την ευτυχία.

Πόσο βέβαιο είναι το ότι θα φτάσει στον προορισμό της; Πόσες περιπέτειες θα χρειαστεί να περάσει και πόσο πόνο θα ζήσει – και θα σκορπίσει…- για χάρη ενός μεγάλου έρωτα;

Η Εύα αφηγείται την ιστορία της – μια ιστορία που ίσως δεν ήθελε να ζήσει… μα την έζησε ως η άλλη γυναίκα, ως απλά μια ερωμένη…

Ένα μυθιστόρημα, που σπάει τα στερεότυπα με μια ιστορία που συγκλονίζει!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close