Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Sushi για μεσημεριανό ή βραδινό στον χώρο της επιλογής σου από τη Wolt

Απόλαυσέ τα οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2021

Μία γαστρονομική απόδραση μέχρι την Ασία μας προσφέρει η αγαπημένη online πλατφόρμα food delivery της Wolt, η οποία φιλοξενεί μία προσεγμένη σειρά εστιατορίων με τα πιο δροσερά και νόστιμα sushi. Το sushi, που έχει κατακτήσει επάξια μία μόνιμη θέση στις καρδιές των φανατικών του οπαδών ανά τον κόσμο, είναι ένα ελαφρύ φαγητό με βάση το ιαπωνικό ρύζι. Πρόκειται για μικρές μπουκιές με ιδιαίτερη νοστιμιά και άρωμα αλλά και εντυπωσιακή όψη καθώς, πολλές φορές, θυμίζουν μικροσκοπικά, συμμετρικά γλυπτά κατάλληλα για φάγωμα. 

Δοκιμάζουμε διαφορετικά είδη sushi, όπως Maki, Nigiri και Sashimi, και ταξιδεύουμε μέσω της Wolt και των εστιατορίων της, σε μία άλλη, γνώριμη πια γωνιά του κόσμου, όπου η γεύση, η ποικιλία, τα αρώματα και η αρμονική συμμαχία των υλικών ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο επιλεκτικών. Τα μπλε μηχανάκια της Wolt  φέρνουν στον χώρο της επιλογής μας πεντανόστιμα και ολόφρεσκα sushi από το εστιατόριο Akakiko σε Λεμεσό και Λευκωσία.

 Εξαίσιες και αρωματικές επιλογές προσφέρει και To Go στη Λευκωσία, όπου στα πιάτα αποτυπώνεται με παιχνιδιάρικη διάθεση η αγάπη των δημιουργών του για το φαγητό. Με μια διαφορετική άποψη, το Sushi La Bar σε Λευκωσία και Λάρνακα μας προσφέρει μια fine dining εμπειρία, στο σπίτι μας, με fusion πινελιές.  

Στη Λευκωσία και Λεμεσό, το Yumi Japanese & Cocktail Bar αποτελεί επίσης τεράστιο πειρασμό, καθώς προσφέρει απολαυστικά sushi φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά.  Με καλλιτεχνική διάθεση, το Oshi μας ταξιδεύει με τις ονειρεμένες γεύσεις του από τη συμπρωτεύουσα μέχρι την Ασία, προσφέροντας μεταξύ άλλων τα υπέροχα sushi art rolls.

To γαστρονομικό ταξίδι με τη Wolt συνεχίζεται και στη Λάρνακα, καθώς στο Yoko Sushi & Bento, συναντάμε μία μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα και πεντανόστιμα sushi που ετοιμάζουν για εμάς οι έμπειροι σεφ του εστιατορίου. Με τελευταίο σταθμό την πόλη της Πάφου, το Gold Sakura προσφέρει ένα σωρό λαχταριστές επιλογές, vegan προτάσεις αλλά και ολόφρεσκα δροσερά ρολάκια με σολομό και άλλα υλικά, ενώ το Plato Sushi & More συνδυάζει στο απόλυτο την εκλεπτυσμένη γεύση, τη μεγάλη ποικιλία και τη φαντασία.

Η επόμενη γαστρονομική εμπειρία, στη μακρινή Ασία, ξεκινά με μία περιήγηση στη μοναδική πλατφόρμα της Wolt. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κατεβάστε τώρα την εφαρμογή της Wolt από το Google Play ή το Apple App Store για να παραγγείλετε το επόμενο σας γεύμα ή γλυκό, ρόφημα ή σνακ από όπου κι αν βρίσκεστε. Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες αλλά και την περιγραφή των προϊόντων και κάντε κλικ στο επόμενο γευστικό ταξίδι. Η πλατφόρμα παρέχει υπηρεσία live παρακολούθησης, ούτως ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η παραγγελία σας για να στρώσετε τραπέζι. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα επιλογής για «Παράδοση Χωρίς Επαφή» και η επιλογή για πληρωμή με κάρτα ή με μετρητά.

Η Wolt συνεχίζει την εκπληκτική προσφορά με την οποία ανταμείβει εσάς αλλά και τους φίλους σας όταν μοιραστείτε τον προσωπικό κωδικό που βρίσκεται εντός της εφαρμογής, στο προσωπικό σας προφίλ. Στείλτε λοιπόν τον κωδικό και μοιραστείτε τα «κέρδη» με τους φίλους σας. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τον κωδικό σας στην πρώτη του παραγγελία, λαμβάνει τρία κουπόνια των €5 (συνολικά €15) τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στις 3 πρώτες παραγγελίες που θα κάνει (€5 + €5 + €5). Η Wolt ανταμείβει και εσάς προσφέροντάς σας 3 κουπόνια των €3 (συνολικά €9), για κάθε μία από τις παραπάνω παραγγελίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο μπορείτε να βρείτε στο wolt.com και στις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close