Shopping , News

Έτσι θα λειτουργήσουν τα mall της Κύπρου τον Δεκαπενταύγουστο

Ενημερώσου για τον τρόπο λειτουργίας των Mall of Cyprus, Mall of Engomi, Nicosia Mall, MyMall Limasson και Kings Avenue Mall

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2021

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι για όλους μας μια ημέρα χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν με μια εξόρμηση σε χωριά, βουνά και θάλασσες, άλλοι βρίσκουν τη χαλάρωση μέσα από οικογενειακά τραπέζια και κοινωνική συναναστροφή, ενώ για άλλους χαλάρωση σημαίνει… βόλτα στο mall! 

Εάν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία και ενδιαφέρεσαι να μάθεις για το ωράριο λειτουργίας των mall της Κύπρου την Κυριακή του Δεκαπενταύγουστου, δες πώς – και αν – θα λειτουργήσει το καθένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του νησιού… 

Το The Mall of Cyprus στη Λευκωσία μας ενημέρωσε ότι τα καταστήματά του θα παραμείνουν κλειστά στις 15 Αυγούστου. Οι καφετέριες, τα εστιατόρια, το “K-Cineplex” και το “Players Arcade” θα λειτουργούν κανονικά.

Αντίστοιχος θα είναι ο τρόπος λειτουργίας και του Mall of Engomi, με τα καταστήματά του να παραμένουν κλειστά, αλλά τα καφεστιατόριά του να εξυπηρετούν κανονικά. 

Αντιθέτως, τo Nicosia Mall θα παραμείνει κλειστό στις 15 Αυγούστου (και τα καταστήματα και τα εστιατόρια). Θα επιστρέψει κανονικά κοντά μας από τη Δευτέρα 16 του μήνα. 

Στο MyMall Limassol τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι καφετέριες και τα εστιατόρια θα λειτουργούν κανονικά. Ανοικτό θα παραμείνει και το “kids place”.

Και το Kings Avenue Mall της Πάφου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 15 Αυγούστου, τα εμπορικά καταστήματα του Kings Avenue Mall θα παραμείνουν κλειστά. Οι καφετέριες, τo food court, και το cinema θα λειτουργήσουν κανονικά.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close