Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2024
Πέθανε ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, δίνοντας τα τελευταία τρία χρόνια σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής, γράφοντας: «Αχ βρε Γιώργη .. Αν είναι δυνατόν… Πάνω που χάρηκες. Πόσο άδικη η ζωή».
Τραγική ειρωνεία πως μόλις μια εβδομάδα πριν, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σε πληροφορώ», για το οποίο ο Γιώργος Δασκαλάκης δήλωνε χαρούμενος.
Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε ανακοινώσει στα social media πόσο ευτυχισμένος ήταν για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού από την Panic. Όπως είχε αναφέρει τότε: «Καλό μεσημέρι Αγάπες μου όμορφες!!! Μετά από 7 χρόνια απουσίας μου απο τη δισκογραφία, με εύκολες και δύσκολες στιγμές, και 3 χρόνια μάχης με το θηρίο σας παρουσιάζω το νέο μου τραγούδι. Αυτό που περιμέναμε όλοι!! Η δημιουργία είναι δύναμη και η δύναμη είναι ζωή… Ευχαριστώ το Νίκο Τερζή και τη Ναταλί που ήταν από την αρχή του αγώνα αυτού στο πλευρό μου και όλους τους συντελεστές του τραγουδιού κι ελπίζω να το αγαπήσετε όσο το αγαπώ κι εγώ! Ακούστε το και να το δω καρφωμένο στους τοίχους σας! Εύχομαι Υγεία σε όλο το κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! Αμήν».
Γιώργος Δασκαλάκης: «Έλεγα στη σύντροφό μου και στη μητέρα μου να με ετοιμάσουν»
Ο Γιώργος Δασκαλάκης μιλούσε ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο. «Το ανησυχητικό όταν έχεις αυτή τη νόσο είναι μην έχει κάνει μετάσταση. Δεν έκανε. Όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου, είμαι στο κρεβάτι μου… Να σας πω κάτι; Είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφό μου και στη μητέρα μου να με ετοιμάσουν. Δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση. Δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ. Όπως και τώρα. Γι’ αυτό σας είπα ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πολύ καλά. Μου έδωσε δύναμη όλο αυτό εννοείται… Ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω τα βασικά αλλά τελειώνοντας με όλες αυτές τις θεραπείες, είναι ενθαρρυντικό» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον Μάρτιο του 2023.
«Θέλω να πω σε όλους αυτούς που περνάνε αυτό που περνάω κι εγώ ότι όντως υπάρχει ελπίδα…» είχε δηλώσει ενώ σε άλλο σημείο, είχε αναφέρει: «Είμαι μόνιμα στο κρεβάτι… Ίσως παίζει και αυτό ρόλο στη θρόμβωση. Κάνω τέσσερις ενέσεις τη μέρα…. Ένα μήνυμα που με συγκίνησε ήταν αυτό που έλαβα πριν δυο μήνες από μια μητέρα τριών παιδιών που πήγε να παρατήσει τη μάχη και συνέχισε γιατί όπως είπε πήρε δύναμη από εμένα. Εγώ δεν έκανα κάτι. Η Μαρία μου, μου λέει ότι είμαι ο κούκλος της. Τώρα ξαναέβαλε καθρέφτες στο δωμάτιο που είμαι. Τους είχα βγάλει όλους. Παιδιά παλέψτε το. Μπορούμε με δύναμη να τον νικήσουμε τον καρκίνο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι το Φθινόπωρο, θα έρθω έστω και με σκούφο να τραγουδήσω».
Πηγή: Lifo/Newsbeast.gr
Σχετικά
Tο Hotel Ermou υποδέχεται για μια (εκτός προγράμματος) βραδιά την Άννα Βίσση
Μια βραδιά – εξαίρεση, που δεν υπακούει σε κανόνες.
Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το «Ferto», ο Ακύλας γίνεται πρωταγωνιστής σε videogame
Ο 27χρονος τραγουδιστής θα παρουσιάσει το «Ferto» στη σκηνή της Eurovision, στη Βιέννη, στο πρώτο μέρος του Α’ Ημιτελικού, την Τρίτη 12 Μαΐου 2026
Η βασίλισσα της Eurovision Verka Serduchka έρχεται για ένα εκρηκτικό show στην Κύπρο
Μαζί με την μπάντα της υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη χιούμορ, ενέργεια και τα πιο viral euro-dance hits
Πρωτοψάλτη - Πορτοκάλογλου: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες τους στην Κύπρο
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, με ένα πρόγραμμα που τιμά τη διαδρομή τους αλλά και ανοίγει έναν νέο δρόμο στη μεταξύ τους καλλιτεχνική σχέση
Συναυλία «Τα Φώτα του Κινηματογράφου-Γαλλία και Ευρώπη με Μουσική» στο Θέατρο Ριάλτο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια που διαμόρφωσαν την αισθητική του ευρωπαϊκού κινηματογράφου
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ του «Ferto» με τον Ακύλα
Το βιντεοκλίπ θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1
Η συναυλία με την Ιουλία Καλλιμάνη, μόλις ανακοινώθηκε
Το Pavilion Hall είναι έτοιμο να υποδεχθεί το λαϊκό icon της νέας γενιάς
Πέντε μεγάλες συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο
Μεγάλες μουσικές βραδιές, αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις που υπόσχονται αξέχαστες στιγμές σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο το νησί
Sharon Kam και Μιχάλης Οικονόμου συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
H συναυλία ξεκινά με το έργο Κομμός Β’, “Θρήνος για τον Morton” που συνέθεσε το 1996 ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, μαέστρος και παιδαγωγός Θόδωρος Αντωνίου
Νέες ημερομηνίες για τα δύο ρετρό live με τους Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα και Καζούλη
Οι τέσσερις θρύλοι στα δύο μεγαλύτερα Retro Live Party!
Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού στο λευκωσιάτικο Ζazza
Για αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο
Ποιος θα τραγουδήσει φέτος στον Κατακλυσμό του Πρωταρά;
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καλλιτέχνη ή σχήμα για τη συναυλία της Κυριακής του Κατακλυσμού