Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Alati by the sea

Η καλύτερη all day καλοκαιρινή εμπειρία διασκέδασης επέστρεψε με ανανεωμένο μενού!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2014

Το αγαπημένο café-bar/restaurant "Alati by the Sea" στον Πρωταρά, επέστρεψε με ανανεωμένη κάρτα φαγητών και ποτών, και μας προσκαλεί να ζήσουμε και φέτος μια all day καλοκαιρινή εμπειρία διασκέδασης!

Στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό μπορείς να πας από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις σ’ ένα κατάλευκο σκηνικό, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας, τον καφέ ή το ποτό σου, αλλά και εξαίρετη μεσογειακή κουζίνα από τα έμπειρα χέρια του ταλαντούχου σεφ Αντώνη Λευτέρη, ο οποίος χαρίζει σε κάθε πιάτο fusion πινελιές. Ξεκίνησε το γεύμα σου με κάποια από τα καλοφτιαγμένα ορεκτικά του, όπως την τριλογία βουτημάτων, τις μαρινάτες ελιές και τον must have γαύρο μαρινέ με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατέ ελιάς, πάνω σε στρώμα τραγανής σαλάτας.

Ακολούθως, έχοντας στο χέρι ένα ποτήρι Ξυνιστέρι ή μία Μαλαγουζιά, υποδέξου τη μεγάλου μεγέθους σαλάτα με σφαίρες κατσικίσιου τυριού, καρύδια και βινεγκρέτ σύκου και βαλσαμικού. Μην αγνοήσεις ωστόσο σε καμία περίπτωση το εξαίρετο χαλούμι στο τηγάνι με μαστίχα Χίου και λάιμ, μα κυρίως το μουσακά γαρίδας με τσιπς λαχανικών και λάδι βασιλικού.

Τα δε απογεύματα Κυριακής θα σε βρουν και πάλι εκεί να ακούς κορυφαία live jazz μουσική (ξεσηκωτικός όμως και ο DJ τα σαββατόβραδα), η οποία θα συνοδεύσει τέλεια τα ουζομεζεδάκια σου, με πρώτες και καλύτερες τις αθερίνες με σος ταρτάρ αλλά και τα γαριδάκια Σύμης με σος λαδολέμονο, μουστάρδας και μέντας.

Όσο για τις κυρίως σου επιλογές, αν είσαι λάτρης των ψαρικών και θαλασσινών θησαυρών θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη φρέσκια ψαριά της ημέρας (μπαρμπουνάκια, φαγκριά, συναγρίδες θα ψηθούν όπως εσύ επιθυμείς) όπως επίσης και τον πλούσιο ψαρομεζέ, τη γευστικότατη αστακομακαρονάδα και τα upgraded πιάτα ψαρικών.

Από την άλλη, αν είσαι φανατικός κρεατοφάγος, το rib eye βοδινό φιλέτο σχάρας με καπνιστή μαγιονέζα, το αμερικάνικο μπιφτέκι με αβγό και μπέικον και το φιλεταρισμένο μπούτι κοτόπουλου με κρασί και παρμεζάνα θα αποτελέσουν μόνο ορισμένες από τις επιλογές σου, προτού υποκύψεις στους γλυκούς πειρασμούς, όπως είναι το θεϊκό σουφλέ σοκολάτας και η λεμονόπιτα. Απόλαυσέ τα παρέα με ένα από τα δροσιστικά και super value for money cocktails του μαγαζιού και φύγε από εκεί απόλυτα ευχαριστημένος!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close