Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2025
Το τριήμερο του Κατακλυσμού πλησιάζει και μαζί της και η μεγαλύτερη γιορτή λαϊκής έκφρασης χαράς και αισιοδοξίας που συνδέεται με την έλευση του καλοκαιριού και την είσοδο σε μια εποχή ανεμελιάς και ανάπαυσης.
Ο Δήμος Λάρνακας, αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες επίσημα το πρόγραμμά του για τον Κατακλυσμό 2025, το οποίο αρχίζει από την Παρασκευή 6 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 11 Ιουνίου και περιλαμβάνει συναυλίες με δημοφιλείς Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες, παραδοσιακούς χορούς, διαγωνισμούς, μουσικές βραδιές, σάτιρα, θεατρικές παραστάσεις κ.ά.
Εμείς εξασφαλίσαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα ονόματα που θα βρεθούν στη σκηνή και σου τα αποκαλύπτουμε πιο κάτω.
Την πρώτη μέρα Παρασκευή 6 Ιουνίου, Η Κύπρος τραγουδά Κυπριακά με τους Μιχάλη Βιολάρη, Κώστα Κακογιάννη, Ευαγόρα Καραγιώργη, Πέτρο Κουλουμή, Μαρία Κουλουμή, Ειρήνη Πελαγία, Χρήστος Σικκής, Τόνις Σολώμου, Μιχάλης Τερλικκάς και Βασιλική Χατζηαδάμου.
Το Σάββατο 7 Ιουνίου στον Κατακλυσμό Λάρνακας θα εμφανιστεί η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά, ένα από τα αστέρια στα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Πρόκειται για μια τραγουδίστρια με αυθεντική λαϊκή φωνή που μας συστήθηκε δισκογραφικά με το τραγούδι ‘’ Όνειρα’’ υπογεγραμμένο από τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά, ενώ ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες όπως Ας τα λέμε καλά, Διαβάστηκε κ.λπ.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή που θα στηθεί στην εξέδρα της παραλίας Φοινικούδων είναι και ο Γιώργος Μαργαρίτης (Κυριακή 8 Ιουνίου), ο οποίος θα μιλήσει στην καρδιά μας, με τις μεγάλες του επιτυχίες.
Την επομένη (Δευτέρα 9 Ιουνίου) στη σκηνή θα ανέβει η number one Έλενα Παπαρίζου. Με περισσότερα από 25 χρόνια πορείας, αμέτρητες επιτυχίες, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις, εκατομμύρια streams και views, η Έλενα Παπαρίζου ανεβαίνει στη σκηνή του Κατακλυσμού όπου αναμένεται να ξεσηκώσει!
Την Τρίτη 10 Ιουνίου, θα διασκεδάσουμε και πάλι με παραδοσιακή μουσική, με τους Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, Άντρη Καραντώνη, Δήμητρα Χατζήμιχαηλ και τον Στέφανο Πελακανή.
Οι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Κατακλυσμού Λάρνακας 2025 θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 11 Ιουνίου με τους Marseaux και Κρίστοφερ Ηλία.
Σχετικά

Lympia Festival 2025: Η καρδιά της μουσικής χτυπά και φέτος στα Λύμπια - Όλες οι συναυλίες
Αγαπημένοι καλλιτέχνες από Ελλάδα & Κύπρο ανεβαίνουν στo Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών και μας χαρίζουν βραδιές που δεν ξεχνιούνται

Προφεστιβαλική βραδιά του Windcraft Festival στη Λευκωσία
Ένα pre-festival mega jam με αγαπημένους καλλιτέχνες

Η Αγγελική Ηλιάδη, οι Droulias Brothers και ο Μιχάλης Χ''Μιχαήλ ετοιμάζονται για μία λαϊκή μουσική βραδιά
Με φαγητό, ποτό και διασκέδαση

«Αιγαίο μου και Κύπρος»: Μία παραδοσιακή μουσική βραδιά με αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες
Δωρεάν είσοδος για όλους

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Αυτό το σαββατοκύριακο απολαμβάνουμε μουσικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες

“Broadway”: Η Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας μας παρουσιάζει το γνωστό μιούζικαλ
Ένα είδος θεάτρου που περιλαμβάνει τραγούδια, διαλόγους και χορό

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ακυρώνει εκτάκτως όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της
Η μακροσκελής ανάρτηση της ερμηνεύτριας

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ΟΝΕ μας περιμένουν για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι στην πλατεία
Ένα μεγάλο πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες

Το “Πολιτικό Αντάμωμα” επιστρέφει δυναμικά για 4η χρονιά
Μια αξέχαστη εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό

Μια εκρηκτική συναυλία από το Sistema Cyprus και την Cyprus Chamber Orchestra
Χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής!

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μοναδική εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου στην Κύπρο
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά στέκια φιλοξενεί 7 μουσικά live
Η Πάφος αυτό το καλοκαίρι γιορτάζει την παράδοση της Κύπρου