Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο μπεργκεράδικο που άνοιξε στην Έγκωμη και αξίζει να δοκιμάσεις

Φύγαμε για burgers στο νέο μαγαζάκι της πρωτεύουσας!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλο, ζουμερό και πεντανόστιμο burger από ένα νέο μαγαζί που οφείλεις να γνωρίσεις. Ή τουλάχιστον αξίζει να δοκιμάσεις προτού στέψεις το αγαπημένο σου! 

Ο λόγος για το new entry της Έγκωμης, το Rock Burger, ένα μικρό μαγαζί που υπόσχεται μεγάλες απολαύσεις.

Εδώ μιλάμε για 100% American Style Black Angus Burgers, φτιαγμένα με φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Αν ψάξεις το (πολύ πλούσιο) μενού του θα βρεις ποικιλία από νόστιμα burgers που σίγουρα θα φύγεις φουλ χορτασμένος και ικανοποιημένος.

Δοκίμασε το Mountain Beef burger, που περιλαμβάνει διπλό μαλακό μπιφτεκάκι μαζί με cheddar cheese, crispy onion rings, μαρούλι και ντομάτα, το Greek Beef Burger με φέτα, σος από τζατζίκι, ντομάτα, ρίγανη και κόκκινο κρεμμύδι που σε παραπέμπει σε ελληνικές γεύσεις, αλλά και το Mushroom Beef Burger με φανταστική γεύση από μια κρεμώδη σάλτσα μανιταριών και τραγανό μπέικον από πάνω.

Να σου πούμε πως στο Rock Burger θα απολαύσεις και το κλασικό Vegetarian burger με μαρούλι, ντομάτα, και onion rings αλλά και το Mediterranean Veggie Burger μαζί με ψητά λαχανικά, κρέμα βαλσάμικου, μαρούλι και ντομάτα.

Στο μενού του φιγουράρουν επίσης bbq wings, rock asian style wings, spare ribs κ.ά, plain nachos, cheese nachos, sandwiches & wraps, καθώς και επιλογές για τους vegan, όπως το Vegan Wrap με ψητά λαχανικά, κρέμα βαλσάμικο, ντομάτα και μαρούλι σερβιρισμένο με πατάτες τηγανητές.

Τέλος, οι μικροί της παρέας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι μιας και το έμπειρο προσωπικό του έχει φτιάξει ένα kids μενού που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.  

Δες το πλήρες μενού πατώντας ΕΔΩ

(70 087078) Αρχαγγέλου Μιχαήλ 5Β, 2410, Έγκωμη, Λευκωσία.

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close