Things to Do , Top Stories

Τιμητικά βραβεία στους... Άριστους [Λεμέσια 2014]

Πραγματοποιήθηκε η τελετή Βράβευσης, Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων, στο πλαίσιο της φετινής κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης Λεμέσια 2014

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2014

"Γυμνάζομαι, Αθλούμαι, Δίνω Χρώμα στη ζωή μου" ήταν το μήνυμα που έστειλαν κορυφαίοι αθλητές στην Τελετή Bράβευσης Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των "Λεμεσίων 2014", στο Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνος Σολoμωνίδης" και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή.

 

Στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου και άλλων προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από το χώρο του αθλητισμού, απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία για τις νέες επιτυχίες και διακρίσεις τους στον ολυμπιονίκη και πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Παύλο Κοντίδη, στον πρωταθλητή ύψους Κυριάκο Ιωάννου, στην πρωταθλήτρια σκοποβολής Άντρη Ελευθερίου και στη Χρυσή παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Καρολίνα Πελενδρίτου.

 

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή βραβείου σ’ ένα από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον "Μάγο της Μπάλας" όπως τον αποκαλούσαν, αφού έγραψε ιστορία για τα απίστευτα γκολ και τις μοναδικές του ντρίπλες.

 

Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν επίσης πέντε σημαντικοί παράγοντες της Λεμεσού, ο Νίκος Σολομωνίδης, ο Ττώνης Καττίδης, ο Δώρος Ιερόπουλος, ο Αντώνης Χατζηπαύλου και ο Τοτός Θεοδοσίου.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν αφιερώματα στην πορεία και τις επιτυχίες των βραβευθέντων.

 

Ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε επίσης δεκάδες σωματεία και άριστους αθλητές που ξεχώρισαν για το ταλέντο και τις επιδόσεις τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι βραβευθέντες, αναφέρθηκαν στις αξίες του αθλητισμού, διαμηνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, δίνει χρόνια, αισιοδοξία και χρώμα στη ζωή!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close