News , Ξενοδοχεία να μείνεις

Η Louis Hotels φέρνει το καλοκαίρι!

Το φετινό καλοκαίρι επιφυλάσσει μία μοναδική προσφορά

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2024

Το καλοκαίρι έχει ξεχωριστή αξία για την Louis Hotels, αφού στην πάροδο των 80 χρόνων εμπειρίας της, έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές αναμνήσεις και στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν ταυτιστεί μαζί της αφού το ευρύ φάσμα επιλογών που προσφέρει, απευθύνονται σε όλους τους τύπους διακοπών που επιθυμούν, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες και ταξιδιώτες.

Με μία μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών προορισμών σε Πρωταρά, Πάφο και Λεμεσό, η Louis Hotels προσφέρει τη λύση που θα χαρίσει σε κάθε απόδραση την αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Το φετινό καλοκαίρι επιφυλάσσει μία μοναδική προσφορά, κατά την οποία όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέχρι τις 20/5 επιλέγοντας το αγαπημένο τους ξενοδοχείο ή έπαυλη με έκπτωση έως και 35% για κάθε προπληρωμένη κράτηση. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι στα πλείστα ξενοδοχεία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την premium all-inclusive, εμπειρία της Louis Hotels.

Το εύρος επιλογών σε μοναδικά καλοκαιρινά θέρετρα συμπεριλαμβάνει ξενοδοχεία της Elegant Collection, αλλά και της Family Collection, καθώς επίσης και πλήρως εξοπλισμένες επαύλεις της Villa Collection.

Για τους λάτρεις των διακοπών με την οικογένεια, η Family Collection διαθέτει πολλαπλές λύσεις που θα καλύψουν αρμονικά τις ανάγκες των παιδιών αλλά και των γονέων μέσω μιας σειράς ειδικών υπηρεσιών και εντυπωσιακών εγκαταστάσεων. Από δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για παιδιά, όπως τα kids clubs, οι πισίνες με νεροτσουλήθρες, μέχρι και τα ειδικά παιδικά buffets, θα κάνουν όλους τους μικρούς επισκέπτες να τα λατρέψουν.

Τα ξενοδοχεία που ανήκουν στην Elegant Collection απευθύνονται σε επισκέπτες οι οποίοι, μαζί με το ταίρι τους, επιθυμούν να ζήσουν ποιοτικές διακοπές σε μία γαλήνια ατμόσφαιρα που θα μετατρέψει κάθε διαμονή σε μία ονειρική εμπειρία. Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου collection είναι ο συνδυασμός των ευρύχωρων δωματίων με τις ειδικές θεραπείες spa και massage, που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ζευγάρια.

Για όσους προτιμούν και αγαπούν τις εξορμήσεις με τους φίλους ή την οικογένεια σε ένα πιο ιδιωτικό περιβάλλον, η Villa Collection διαθέτει εντυπωσιακές επαύλεις, πλήρως εξοπλισμένες, που προσφέρουν άνεση και ηρεμία σε συνδυασμό με ένα ειδυλλιακό μέρος που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής χαρίζοντας στο ταίρι σας, στην οικογένεια σας ή στην παρέα σας ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Κάντε τις κρατήσεις σας στο louishotels.com μέχρι τις 20/5 και επωφεληθείτε έως και -35% σε prepaid κρατήσεις!
Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 79 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close