Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2013
Η αγάπη κάποτε είχε ως εξής: το κορίτσι συνάντησε ένα αγόρι. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Μετά τα πράγματα άλλαξαν. Το καημένο το κορίτσι συνάντησε έναν βρικόλακα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν ένα (σκιακτικό) παιδί και έζησαν και πάλι αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Τώρα στο ‘Warm Bodies’ πάμε ένα βήμα παραπέρα. Το δύσμοιρο το κορίτσι συναντά (και ερωτεύεται) ένα ζόμπι! Που θα πάει επιτέλους αυτή η βαλίτσα με την τερατολαγνεία; Τρέμω να δω τι άλλο θα σκεφτούν τα πολυμήχανα μυαλά του Χόλιγουντ! Ένας μυστηριώδης ιός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετατρέποντας τους πολίτες σταδιακά σε πεινασμένα ζόμπι, χωρίς αναμνήσεις και αισθήματα. Οι ελάχιστοι θνητοί που γλύτωσαν από τη μανιακή επέλαση του ιού παραμένουν στοιβαγμένοι και κατατρομαγμένοι σε πλήρη οχύρωση, αναπολώντας το ευτυχισμένο τους παρελθόν. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν ο R (Nicolas Hoult), ένα καλόψυχο νεαρό ζόμπι θα γοητευτεί από την Julie (Teresa Palmer), ένα κορίτσι που δεν έχει επηρεαστεί από τον ιό, τόσο που θα της σώσει τη ζωή όταν μια ομάδα όμοιων του θα της επιτεθούν. Μην πας στις κινηματογραφικές αίθουσες περιμένοντας να δεις ένα λουτρό αίματος γιατί στο λέω θα απογοητευτείς! Ίσως αυτός ο ρόλος να αδικεί κάπως τον πολλά υποσχόμενο Nicolas Hoult (‘A Single Man’, ‘Skins’) αλλά βγάζει στην επιφάνεια την κωμική του πλευρά, καθώς θα σου θυμίσει κάτι από τον αφελή, αλλά συμπαθέστατο Edward Scissorhands. Λες τώρα οι έφηβες να αρχίσουν να λιποθυμούν για κάποιον που τρώει ανθρώπινα μυαλά; Εδώ θα μου πεις ερωτεύτηκαν τον πιο βαρετό βρικόλακα του κόσμου, τον Edward Cullen, άρα τα πάντα είναι πιθανά!
-
Κ-Cineplex @ The Mall of Cyprus
08 Μαρτίου - 14 Μαρτίου 2013
Σχετικά

Πέθανε στα 56 του μόλις χρόνια ο Τζούλιαν ΜακΜάχον, ο «Κρίστιαν Τρόι» στο Nip/Tuck
Ο Αυστραλός ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο – Είχε ξεχωρίσει σε τηλεοπτικές σειρές και υπερηρωικούς ρόλους, αφήνοντας πίσω του μια ιδιαίτερη υποκριτική πορεία

Το «Downton Abbey» ανοίγει τις πύλες του και μάς υποδέχεται για μια τελευταία φορά
Όπως και να’χει, το «Donwton Abbey: The Grand Finale» άνευ Μάγκι Σμιθ – δύσκολο να αναπληρωθεί η απουσία της

Νέες ταινίες στη μεγάλη οθόνη: Ό,τι παίζει τώρα στα σινεμά της Κύπρου
Δράση, γέλιο, συγκίνηση και μεγάλες πρεμιέρες, όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της

Οι 4 ταινίες που θα δούμε στο θερινό σινεμά της παλιάς Λευκωσίας
Η πιο όμορφη αυλή της παλιάς πόλης, ετοιμάζεται για προβολές και τον Ιούλιο

Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Έμιλι Μπλαντ και πάλι μαζί
Επιστρέφει και ο απολαυστικός Στάνλεϊ Τούτσι. Νέα άφιξη ο Κένεθ Μπράνα. Τα γυρίσματα αρχίζουν αυτή την εβδομάδα

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»

Το Πάνθεον προβάλει την νέα παραγωγή του καταξιωμένου Ιταλού σκηνοθέτη Nani Moreti
Η "Βιττόρια" σε 5 καλοκαιρινές προβολές στην Κύπρο

Οι καλύτερες και χειρότερες επιδόσεις στο φετινό box office
Οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν αυξηθεί κατά 18% από το 2024 αλλά η κινηματογραφική βιομηχανία απέχει ακόμη πολύ από τη δυναμική της προ-κορονοϊού εποχής.

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times
Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο

Μετά το «Avatar» ο Τζέιμς Κάμερον κάνει ταινία για τη Χιροσίμα
«Θέλω να γυρίσω μια ταινία που θα υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι κάνουν αυτά τα όπλα και πόσο εντελώς ανεπίτρεπτο είναι έστω και να σκεφτόμαστε τη χρήση τους». Η έντονη κριτική του για το «Οπενχάιμερ» του Νόλαν.

Ο Ματ Ριβς ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το σενάριο της νέας ταινίας Batman
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2027