Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Σινεμά στην παραλία: απόψε η τελευταία προβολή

Η Πάφος βλέπει απόψε την ταινία "Παρίσι σ' αγαπώ" κάτω από τ' αστέρια!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου το θεσμικό πρόγραμμα "Σινεμά στην Παραλία", που οργανώνει για τρίτη χρονιά φέτος το Πάφος 2017.

Το πρόγραμμα που από τις 5 του Αυγούστου παρουσίασε ταινίες που αναδεικνύουν ιστορίες ανθρώπων, τις ζωές και τους τόπους που τους καθορίζουν, κλείνει τον κύκλο του με μια ακόμα υπέροχη προβολή!

Συγκεκριμένα, απόψε στην παραλία του ΣΟΔΑΠ, ο θεσμός ολοκληρώνεται για αυτό το καλοκαίρι, με την προβολή της ταινίας «Παρίσι, σ΄αγαπώ».

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: ο Πύργος του Άιφελ και ο Σηκουάνας, τα πλακόστρωτα, οι πλατείες και τα μνημεία, τα πάρκα και ο υπόκοσμος, όλη η μαγεία του Παρισιού απλώνεται σε 18 απολαυστικές ιστορίες καταξιωμένων σκηνοθετών από όλο τον κόσμο (μεταξύ άλλων οι αδελφοί Κοέν, ο Βάλτερ Σάλες, ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ, ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου, ο Πολ Βερχόφεν, ο Γκας Βαν Σαντ), που με άξονα τη γαλλική πόλη δίνουν τη δική τους πινελιά στο θέμα «έρωτας». Ένα απίστευτο μωσαϊκό από μικρές ιστορίες που ενώνονται όλες σε μία και μοναδική μεθυστική αποπλάνηση γεμάτη ρομάντζο, έρωτα και…την αιώνια Πόλη του Φωτός.

Η ταινία προβάλλεται στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους και σ' αυτήν συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Juliette Binoche, Fanny Ardant, Willem Dafoe, Nick Nolte, Leonor Watling κ.ά.

Μην την χάσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close