Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016
Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Junior, ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό. Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελά- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Junior και η φίλη του, Tulip, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.Ο Andy Samberg, o Kelsey Grammer και η Jennifer Aniston, δανείζουν τις φωνές τους στο 'Storks', το νέο animation project της Warner Bros. Pictures και του Warner Animation Group.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
01 Δεκεμβρίου - 07 Δεκεμβρίου 2016
Σχετικά
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: Το Star Wars επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη
Από το πολυαναμενόμενο “The Mandalorian and Grogu” μέχρι horror, animation και συγκινητικά δράματα, αυτές είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες που ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει στον θρόνο του ως «King Conan»
Υστερα από δεκαετίες αποτυχημένων προσπαθειών, αλλαγών δημιουργικών ομάδων και αμέτρητων φημών, το «King Conan» φαίνεται επιτέλους να παίρνει τον δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη.
Το Netflix κάνει remake το «The Getaway» με σκηνοθέτη τον Φίλιπ Μπαραντίνι
Η κλασική περιπέτεια του Σαμ Πέκινπα ετοιμάζεται να αποκτήσει νέα ζωή μέσα από τα χέρια του δημιουργού του «Adolescence», σε μια κίνηση που ήδη προκαλεί συζητήσεις στη βιομηχανία
Διάκριση στις Κάννες για το κυπριακό ντοκιμαντέρ «Tracking: The Cyprus Tigers»
Το πρόγραμμα Frontières επέλεξε μόλις έξι κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο
Ο Τζέιμς Κάμερον μιλάει για το μέλλον του «Avatar»
Μετά τη σαρωτική αλλά πιο συγκρατημένη εμπορικά πορεία του «Avatar: Φωτιά και Στάχτη», ο Τζέιμς Κάμερον σκέφτεται να ολοκληρώσει τα επόμενα φιλμ πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος.
Οσκαρ: Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν οικοδεσπότης της τελετής απονομής και το 2027
Ο βραβευμένος με 6 Primetime Emmy κωμικός παρουσίασε τις δύο προηγούμενες τελετές κερδίζοντας ως επί το πλείστον τις εντυπώσεις.
Ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον νέο Τζέιμς Μποντ
Η Νίνα Γκολντ ανέλαβε το κάστινγκ για τον επόμενο 007 – Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ, με σενάριο του δημιουργού του «Peaky Blinders»
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Iron Maiden: Burning Ambition
Ένα δυναμικό ντοκιμαντέρ καταγράφει την πορεία του θρυλικού συγκροτήματος
"I Swear": 3 ακόμα προβολές στο Πάνθεον Λευκωσίας
Η αληθινή ιστορία του John Davidson που χάρισε στον Robert Aramayo το BAFTA Α’ Ανδρικού Ρόλου
Το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3» φέρνει μια νέα εποχή για τη Μία Θερμόπολις
Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως βασίλισσα της Τζενοβίας και, σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια Αντέλ Λιμ, οι fans μπορούν να περιμένουν «πολλές απολαυστικές επιστροφές» από το original cast.