Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2017
Η εκδικητική Samara επιστρέφει στις... οθόνες μας δώδεκα χρόνια μετά το sequel της μεγάλης επιτυχίας του 2002, 'The Ring' (το οποίο ήταν remake της γιαπωνέζικης ταινίας τρόμου 'Ringu' του 1998). Σε σκηνοθεσία του Ισπανού F. Javier Gutierrez αυτή τη φορά, η ιστορία του 'Rings', τοποθείται δεκατρία χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού φιλμ και δεν απομακρύνεται καθόλου από το πρωτότυπο concept, δηλαδή: μια περίεργη βιντεοκασέτα περιέχει περίεργες εικόνες τρόμου και φρίκης, ανεξήγητες για τον θεατή. Μόλις αυτή η κασέτα παιχτεί ακολουθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα προβλέποντας ότι θα πεθάνεις μετά από επτά μέρες. Η Julia (Matilda Lutz) ανησυχεί για το φίλο της Holt (Alex Roe) όταν μαθαίνει πως παρακολούθησε τη συγκεκριμένη βιντεοκασέτα. Θυσιάζεται η ίδια για να σώσει το φίλο της και κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη. Υπάρχει μια ταινία μέσα στην ταινία που κανείς δεν πρόσεξε ποτέ πριν! Στην ταινία συμμετέχει επίσης ο Johnny Galecki από το 'The Big Bang Theory' και ο Vincent D'Onofrio.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η τρίτη ταινία τρόμου του επιτυχημένου franchise 'The Ring'
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις ξανά τη Samara να παίρνει... σάρκα και οστά!
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
23 Φεβρουαρίου - 01 Μαρτίου 2017
Σχετικά

Ο Μίκης Θεοδωράκης γίνεται ταινία από τη σκηνοθέτρια της Φόνισσας
Λίγους μήνες αφότου το 2025 ανακοινώθηκε ως «Αφιερωματικό Έτος Μίκη Θεοδωράκη», έρχεται ταινία για τον θρυλικό μας συνθέτη.

«Κόβει» την ανάσα το νέο τρέιλερ του «Mission: Impossible -The Final Reckoning»
Πότε κάνει πρεμιέρα [βίντεο]

Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με θρίλερ και πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν
Ένα ακόμη, νέο πρότζεκτ στα σκαριά.

Oscars 2025: Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές της τελετής βράβευσης
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ντόλμπι στο Οβασιον Χόλιγουντ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC

Το μεγάλο φαβορί της κούρσας των Όσκαρ κάνει πρεμιέρα στις κυπριακές αίθουσες
Τρεις νέες ταινίες προβάλλονται αυτή την εβδομάδα

The Fantastic Four: First Steps – Δείτε το πρώτο trailer της νέας υπερπαραγωγής της Marvel!
Οι Fantastic Four καταφθάνουν στο MCU


Φεστιβάλ των Καννών: Πρόεδρος της επιτροπής η Ζιλιέτ Μπινός
Σαράντα χρόνια μετά τα πρώτα της βήματα στην Κρουαζέτ, η πολυβραβευμένη και πολιτικοποιημένη Γαλλίδα ηθοποιός επιστρέφει ως πρόεδρος – Το Φεστιβάλ των Καννών θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 24 Μαΐο

«Υπάρχω»: Η τέταρτη εμπορικότερη ελληνική ταινία όλων των εποχών
Η ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη έχει καταφέρει να συγκινήσει θεατές όλων των ηλικιών και να γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Προβολή της κυπριακής ταινίας "Πολίτης Τρίτης Ηλικίας" με δωρεάν είσοδο
Στην παρουσία του σκηνοθέτη

