News , Guide

Το έκτο Α320-232 της Cobalt ετοιμάζεται για απογείωση!

Εγκαινιάστηκε η πτήση Αθήνα-Πάφος, αρχίζουν σήμερα οι πτήσεις για Βρυξέλλες, ενώ υπάρχουν σχεδιασμοί για δρομολόγια στη Ρωσία

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2017

Ένα ακόμα αεροσκάφος, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, παραλαμβάνει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt.

Γύρω στα τέλη Μαΐου φθάνει στην Κύπρο το έκτο αεροπλάνο, με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας. Πρόκειται για ένα ακόμα Airbus A320-232, το οποίο άμεσα θα ενταχθεί στο πτητικό πρόγραμμα της Cobalt.

Το αεροσκάφος, το οποίο εκμισθώθηκε από τον παγκόσμιο κολοσσό GE Capital Aviation Services (η δεύτερη συμφωνία με την εταιρεία) αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της Cobalt για το καλοκαίρι αλλά και για τους μακροχρόνιους προγραμματισμούς για μακρινούς προορισμούς.

Σύμφωνα με δημοιεύματα, πρόκειται για το τελευταίο αεροπλάνο που προσθέτει η εταιρεία στο στόλο της, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη αεροπλάνου μετά την καλοκαιρινή περίοδο.

Σε ό,τι αφορά στα δρομολόγια της Cobalt, κυρίως κατά την επικείμενη θερινή σεζόν, αυτά θα εκτελούνται σε μεγάλο βαθμό από τα αεροπλάνα της εταιρείας, ενώ θα συνεχιστούν και φέτος, σε μικρότερο ωστόσο βαθμό, οι συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρείες για κάλυψη όλων των προγραμματισμένων πτήσεων.

Και νέα δρομολόγια
Σε ό,τι αφορά τους νέους προορισμούς της, η εταιρεία προγραμματίζει, σήμερα 8 Μαΐου, την έναρξη πτήσεων προς τις Βρυξέλλες, ενώ την Κυριακή 7 Μαΐου εγκαινιάστηκε το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος.

Εξάλλου, βάσει και των αναφορών στην ιστοσελίδα της, η Cobalt προγραμματίζει την έναρξη πτήσεων προς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, μετά το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία, σήμερα, πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Παρίσι, Ηράκλειο, Τεχεράνη, Δουβλίνο, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Μαδρίτη, Ζυρίχη, Λονδίνο, Στάνστεντ, Μάντσεστερ και Μπερμιγχαμ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close