Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

25 επιλογές για brunch σε Λευκωσία, Λεμεσό και στο βουνό

Εσύ πού θα πας για brunch το σαββατοκύριακο;

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2017

Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα αγαπημένα στέκια που προσφέρουν λαχταριστά και εύγευστα brunch τα σαββατοκύριακα.

Estrella Limassol
Το viral #bougatsan προσγειώθηκε στη Λεμεσό, στο Estrella Limassol, το πρώτο all day café-restaurant της γνωστής αλυσίδας, εκτός Ελλάδας. Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, μετράει πλέον τρία καταστήματα στην Ελλάδα ενώ το Estrella Limassol είναι το τέταρτο κατάστημα και το πρώτο που ανοίγει εκτός ελληνικών συνόρων. Σερβίροντας περισσότερους από 30.000 πελάτες την ημέρα, το Estrella αποτελεί το δημοφιλέστερο και πιο επιδραστικό εστιατόριο του χώρου. Στο breakfast & brunch μενού βρίσκουμε αβγά μαγειρεμένα με πολλούς τρόπους, πεϊνιρλί με λιωμένο κασέρι και κεφτεδάκια, breakfast pizza με αβγά και αβοκάντο, pancakes με σοκολάτα, red velvet pancakes με κόκκινα φρούτα και φυσικά το #bougatsan, ένα ζεστό κρουασάν που σερβίρεται με κρέμα μπουγάτσας. Επίσης μία μεγάλη επιλογή από χυμούς, smoothies και καφέδες.
(99878742) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', Maximos Plaza, Λεμεσός. Δ-K 08.00-00.00.

Epsilon Resto Bar
To βραβευμένο και ντιζαϊνάτο bar-restaurant της Μαρίνας Λεμεσού προσφέρει μία ποικιλία από υπέροχες επιλογές για brunch κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 μέχρι τις 16.00 που φέρουν την υπογραφή των Executive Chef Διομήδης Χ’’βαρνάβα και του Restaurant Chef Αντώνη Νικολάου. Στο μενού θα βρεις μία επιλογή από μικρά και μεγάλα πιάτα, επιλογές από pasta και ένα συνδυασμό από αγγλικό, μεσογειακό πρόγευμα αλλά και το πρόγευμα που προτείνει το Έψιλον. Επίσης μπορείς να γευτείς και τα κλασικά πιάτα με αβγά και άλλες νοστιμές για το brunch σου από ένα πραγματικά πλούσιο και γευστικό μενού. 
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός. Δ-Κ 10.00-23.30.

Bistrot 55
To brunch του Bistrot 55 επιστρέφει τα σαββατοκύριακα με νέο μενού και ανανεωμένη διάθεση! Συνταγές με γεύσεις και χρώμα που ενισχύουν τις χαλαρές σου στιγμές από το πρωί.
(25212100) Ελευθερίας 55, παλιά Λεμεσός. Τρ-Κ 15.30-23.30, Σ-Κ 10.00-23.30.

Pier One Cafe Restobar
Το μεγάλο υπερυψωμένο all day εστιατόριο στο παλιό λιμάνι της πόλης πρωινά σου σερβίρει γευστικότατο brunch. To Pier One Cafe Restobar είναι ένα μαγαζί με μοναδική φαντασμαγορική θέα, από τη μία όλου του κόλπου της Λεωφόρου, και από την άλλη του λιμανιού. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του χώρου αποπνέουν τον αέρα ενός superyacht που έχει αράξει στην προβλήτα της Λεμεσού. Τώρα, μπορούμε να ξεκινούμε την ημέρα μας με μοναδικά προγεύματα και brunch όπως yogurt parfait και αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό. Ένας υπέροχος all day χώρος, ιδανική επιλογή και για brunch. (25022375)

Cookhouse
Από τις πιο αγαπημένες μας γωνιές στη Λεμεσό που σου την προτείνουμε να την ανακαλύψεις και να μυηθείς στον νόστιμο κόσμο της. Ίσως να έχεις ακούσει για το The brunch club, ένα brunch event που διοργανωνόταν τις Κυριακές σε διάφορα μαγαζιά. Αυτή η φιλοσοφία λοιπόν που συμπεριελάμβανε ένα ολιστικό brunch μενού με υγιεινά αλλά και αμαρτωλά αμερικάνικα εδέσματα απέκτησε από το δικό της χώρο στη Γλάδστωνος, από όπου σερβίρει όλη την εβδομάδα, από τις 07.30 μέχρι τις 19.30, πρόγευμα και γεύμα τύπου brunch. Ένα από τα hits του είναι το λιωμένο αβοκάντο πάνω σε rye bread και ομελέτα, ενώ ακαταμάχητα θεωρούνται τα αμερικανικά pancakes του με mascarpone, blueberries και maple syrup.
(99849513) Γλάδστωνος 112, κατ. 5.

Do Wine & Dine
Από τα πιο chic μαγαζιά της πόλης στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού που σερβίρει πρόγευμα/brunch από τις 08.00 μέχρι τις 12.45. Εκλεπτυσμένες γεύσεις και φινετσάτα πιάτα που περιλαμβάνουν τα κλασικά puncakes σε διάφορες εκδοχές, πιάτα με αυγά, σολομό και άλλες νόστιμες επιλογές.
(25020056)

Blue Apple
Το Μπλε Μήλο της Λεμεσού, το gastropub που δεσπόζει στην πολυσύχναστη οδό Σαριπόλου επέστρεψε με το brunch του για τη νέα σεζόν, με νέο μενού, νέες συνταγές και νέες ιδέες! Το brunch του υπόσχεται και φέτος γεύσεις άκρως κυπριακές, όπως αυτές που έφτιαχνε η γιαγιά, γεύσεις που όλοι μας νοσταλγούμε, όπως είναι για παράδειγμα το κυπριακό λουκάνικο.
(25340029)

Milk bar
Το αγαπημένο στέκι φροντίζει να διαφοροποιείται σερβίροντάς σου brunch, που συμπεριλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αβγών όπως scrambled, banedict, poached, royal, ψητά στο φούρνο και διάφορα άλλα. Σε ταξιδεύει μάλιστα στη Γαλλία, με ένα παραδοσιακό γαλλικό έδεσμα που ακούει στο όνομα croque-monsieur (για τους κυρίους), δηλαδή ψωμί με τυρί, χαμ και μπεσαμέλ, και croquemadame (για τις κυρίες) το οποίο είναι το ίδιο με το monsieur μόνο που έχει από πάνω τηγανητό αβγό. Οι προκλήσεις συνεχίζονται με υγιεινά εδέσματα όπως aloe Vera, γιαούρτι και γρανόλα. Επίσης με φρέσκους υγιεινούς χυμούς από τους οποίους ξεχωρίζουν οι green detox και morning glory. Δεν λείπουν παράλληλα τα σπιτικά γλυκά όπως carrot cake, Sweet Nadina και cheesecake.
(25354100) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 26.

Βεράντα
Το γνωστό μαγαζάκι με τα υπέροχα φαγητά σου σερβίρει καθημερινά ένα εκτεταμένο πρόγευμα που το λες και brunch. Νόστιμα puncakes με Nutella και καρύδια που θα σε ξετρελάνουν αλλά και ελληνική μπουγάτσα είναι μερικά από τα γευστικά πιάτα που θα σε κάνουν να το λατρέψεις.
(25761801) Ολυμπίων 25.

Dino Art Bistrot
Ένα πλούσιο πρόγευμα σε περιμένει εδώ με κρουασάν βουτύρου, φρυγανιές, toasted brioche, scrambled eggs, καπνιστό σολομό, ψημένο μπέικον και μούσλι με μέλι μέχρι τις 11.30 το πρωί. Αν πάλι θες κάτι πιο "δυνατό", μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άνοιξε τον κατάλογο και παράγγειλε ένα από τα πιάτα τού a la carte μενού που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ως brunch επιλογές.
(25762030)

Επιλογές για brunch στη Λευκωσία διάβασε εδώ

 

Για brunch στο χωριό διάβασε εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close