Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σ' αυτό το μαγαζί της Λευκωσίας αγαπούν οτιδήποτε είναι… fresh

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνεις στέκι σου το Get Fresh

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2017

Με το πέρασμα του χρόνου, στο Get Fresh έχουν βιώσει πολλές και διαφορετικές τάσεις σε ό,τι αφορά την υγιεινή διατροφή, παραμένοντας ωστόσο σταθεροί στη φιλοσοφία του, που τους θέλει να παρέχουν καθημερινά φρέσκο και υγιεινό φαγητό, έχοντας πλήρη έλεγχο και γνώση όλων όσων σερβίρουν στους πελάτες τους.

Αποφεύγουν τα επεξεργασμένα τρόφιμα στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς η επεξεργασία αλλοιώνει τις φυσικές ιδιότητες των τροφίμων και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής τους ενώ θα έπρεπε να καταναλώνονται φρέσκα. Για παράδειγμα δεν χρησιμοποιούν γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά, έχοντας γνώμονα ότι μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα καλά λιπαρά οξέα.

Σημαντική όμως είναι και η ισορροπημένη κατανάλωση πρωτεϊνών που αποτελεί βασικό δομικό υλικό του σώματος. Ακόμα και οι «παρεξηγημένοι» υδατάνθρακες ως κύρια πηγή ενέργειας του οργανισμού είναι εξαιρετικά σημαντικοί και πρέπει να μάθουμε να τους διαλέγουμε και όχι να τους αποκλείουμε.

Ένα μενού γεμάτο επιλογές για όλους
Στο μενού του Get Fresh θα βρεις ποικιλία επιλογών -ιδιαιτέρως- αν είσαι άτομο που δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που καταναλώνει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προϊόντα όπως το 'Green Protein spirulina smoothie', με εξαιρετικά αποτοξινωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας τον οργανισμό με αυτές και παράλληλα μειώνει την αρτηριακή πίεση, καθώς και τα επίπεδα χοληστερίνης.

Επίσης εξαιρετική επιλογή είναι το 'Super Green' ένας χυμός που παράγεται από υψηλή πίεση φρούτων και λαχανικών (Pressed Juice) με χαμηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη και υψηλή σε αντιοξειδωτικά.

Στο ψυγείο του Get Fresh θα βρεις τo 'Bircher pot' με βρώμη και σπόρους chia, πλούσιο σε φυτικές ίνες και υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά.

Στις σαλάτες του μαγαζιού δημοφιλής επιλογή είναι τα 'Buddha Bowls' vegan, μιας και πρόκειται για νέες προσθήκες δεν θα τις βρεις στο μενού τους ακόμα, ωστόσο είναι διαθέσιμες στα καταστήματα.

Τέλος τα 'Super Snack Pots' είναι ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ και χορταστικό σνακ.

Επιλογές που θα γίνουν η καθημερινή σου απόλαυση.

(22437374, order@getfresh.com.cy) Ανδρέα Δημητρίου 4Δ, Λευκωσία & Λεωφόρος Λεμεσού 2, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close