Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10 επιλογές για έξοδο στη Λεμεσό

10 προσεγμένοι χώροι, με εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, ποτό και καφέ, που θα αποτελέσουν τα ιδανικά σενάρια εξόδου για το Παρασκευοσάββατο στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2017

Αποφασίσαμε να σε βγάλουμε έξω το βράδυ της Παρασευής  ή ακόμα και το Σαββατόβραδο. Εσύ διαλέγεις.

Για την ακρίβεια, σου δίνουμε την επιλογή να πας σε ένα από τα 10 αγαπημένα μας σημεία της Λεμεσού.

Σε 10 μέρη που αν θες να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις καφέ, φαγητό ή ποτό, σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα, πρέπει οπωσδήποτε να πας. 

 

The Steak House
Εδώ θα πας αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν το στέικ. Μιας και όπως φανερώνει και το όνομά του, το μαγαζί αυτό εξειδικεύεται στα steak. Ο συνδυασμός ωστόσο του καλού φαγητού, του καλού κρασιού, της ατμόσφαιρας του χώρου αλλά και της τοποθεσίας του (στεγάζεται σε ένα από τα κτίρια του Παλιού Λιμανιού), το καθιστά αυτόματα ως μία καλή επιλογή για έξοδο, με παρέα ή για δύο!
(70000577) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 12.00-23.00.

 

 

Do Wine & Dine
Ο νικητής των Check In Eating Awards 2016 στην κατηγορία Café-Bar-Restaurant βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα αρχιτεκτονικά κτίρια στην παραλιακή της Λεμεσού. Εκτός από τον κυρίως χώρο, κάτω υπάρχει μεγάλο πριβέ δωμάτιο, με τζάκι, αναπαυτικούς καναπέδες και μεγάλα τραπέζια. Τα σαββατοκύριακα κυρίως διοργανώνουν διάφορα event με μουσική, ενώ τις καθημερινές η ατμόσφαιρα είναι πιο lounge.
(25020056) Αμαθούντος 50Ε, Pearl Building, Άγιος Τύχωνας, Δ-Κ 08.00-24.00 η κουζίνα (Σ/Κ brunch μέχρι τις 15.00).

 

Zen Room
To εστιατόριο που ανήκει στο UpTown Square άνοιξε τις πόρτες του το 2006 κι έκτοτε έχει αταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά του νησιού. Το μενού του εξερευνά την ιαπωνική κουζίνα, προτείνοντας γεύσεις ποιοτικές, μεκαθαρότητα και φρεσκάδα στα υλικά. Κι όλα αυτά σε έναν απόλυτα κομψό χώρο.
(25025555) λεωφ. Αμαθούντος 194.

 

Έψιλον Resto Bar
Ανήκει στον όμιλο Carob Mill Restaurants, εξ ου και προσφέρει υψηλή ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση και απόλαυση στο μάξιμουμ -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η ομάδα του ομίλου. Στο Έψιλον λοιπόν θα πας για τις υπέροχες επιλογές σε sushi, τις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις του στα κυρίως πιάτα του, αλλά και για τα εύγευστα cocktail του. Η δε ατμόσφαιρα του χώρου αλλά και η τοποθεσία του, τον καθιστούν ως ιδανικό βραδινό προορισμό!
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού.

 

Pier One
Μοντέρνο all-day bar-resto που θα το εντοπίσεις σε ακόμα ένα από τα αιωρούμενα κτίρια του παλιού λιμανιού. Η μουσική είναι lounge, ενώ το βράδυ μετά το φαγητό, η γίνεται πιο ανεβαστική, ενώ τα deck του αναλαμβάνουν, συχνά πυκνά, διάφοροι DJs. Όοσν αφορά στις γεύσεις του, η κουζίνα είναι fusion international, 
(25022375) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, Κ-Πεμ 09.30-01.30, Παρ, Σ 09.30-2.30.

 



Bistrot 55
Ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά της πόλης με εκλεπτυσμένα πιάτα και γεύσεις. Το μαγαζί της παλιάς πόλης της Λεμεσού, με την υπέροχη ατμόσφαιρα, αποτελεί μία καλή επιλογή για φαγητό στη Λεμεσό, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ, αλλά φυσικά και για brunch το οποίο ξεχωρίζει.
(25212100) Ελευθερίας 55, Λεμεσός (πλησίον Limassol Marina και Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού), Λεμεσός. Τρ-Κ 15.30-23.00, Σ- Κ 10.00-15.00 (brunch).

 



Dionysus Mansion
Ο θεός Διόνυσος ήξερε να διασκεδάζει, να απολαμβάνει γευστικές αμαρτίες και καλό κρασί. Εδώ οι ιδιοκτήτες έβαλαν στόχο να νιώθεις λίγο όπως κι εκείνος σε κάθε σου επίσκεψη. Σερβίρεται κυπριακή κουζίνα με ένα twist πιο σύγχρονο, που θα απολαύσεις δεόντως! 
(25222210) 16ης Ιουνίου 1943 5. 

 

Columbia Beach
Μια από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες εταιρίες στην Κύπρο η οποία έφερε ένα άλλο αέρα, τον αέρα της ποιότητας στην γαστρονομία αλλά και της διασκέδασης, η Columbia Restaurants άνοιξε πρόσφατα το νέο της απόκτημα. To τελευταίο δημιούργημα της Columbia Restaurants είναι το εντυπωσιακό παραλιακό Columbia Beach το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του πετυχημένου ομίλου εστιατορίων (Columbia Plaza, Pizza Express και Marzano). Είναι όλα απλά μοναδικά! Αυτό που θα σε κερδίσει είναι ο τρόπος ο οποίος σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι σαν ένα all day venue με 5 ξεχωριστά τμήματα. Το πολύ μεγάλο και πανέμορφο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τα luxury μοναδικά sunbeds για μεγάλες παρέες που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση για το πόσο όμορφα και οργανωμένα είναι. Επίσης το μεγάλο και άνετο εστιατόριο που διαθέτει, θα συνηγορήσουν ώστε να περάσεις τις πιο χαλαρές στιγμές.
(25321500) Προμαχών Ελευθερία 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός.

 

Como Osteria
Εάν αναζητάς αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, πίτσες ανοιγμένες στο χέρι ή φρέσκα ζυμαρικά, πήγαινε στο ισόγειο του Olympic Residence, ενός από τους μεγαλεπήβολους δίδυμους πύργους, όπου σε περιμένει η ομάδα του Como Osteria για να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Εδώ θα βρεις πιάτα φτιαγμένα με επιλεγμένα φρέσκα υλικά, μεράκι και αρώματα από τοπικά μπαχαρικά και μια μεγάλη γκάμα από κρασιά για να συνδυάσεις το γεύμα σου.
(25247247) ισόγειο Olympic Residence, 28ης Οκτωβρίου. 

 

Καρατέλλο
Όμορφο περιβάλλον με μενού που προσεταιρίζεται κρητικο-ελληνικές γεύσεις και συνταγές. Πέρα από τις σαλάτες και τις αλοιφές, στο Καρατέλλο θα φας 'ένα καρατέλλο πιάτα': Ντάκος, μανιτάρι στη σχάρα με λαδολέμονο, τυροφλογέρες με μπέικον, σαγανάκι α λα παλαιά, αρνί κλέφτικο που σπάει με την πρώτη δαγκωματιά, σουβλάκια και αρχοντικό κοντοσούβλι.
(25820464) Χαρουπόμυλος Λανίτη, Βασιλίσσης, παλιό λιμάνι (πίσω από Κάστρο), Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close