Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα καλό φουρνάρικο, που μας στήνει στην ουρά του για αληθινό, καλοζυμωμένο ψωμί

Σ' αυτό το φούρνο θα στεκόσουν ακόμα και στην ουρά

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2017

Το Wood N’ Fire Art Bakery είναι ο χώρος λατρείας του αληθινού ψωμιού κι αυτό οφείλεται στη φιλοσοφία των ανθρώπων του, η οποία πηγάζει μέσα από τη λατρεία τους για φρέσκο, καθημερινό, ποιοτικό ψωμί.

Γι’ αυτούς το ψωμί είναι τέχνη, γι’ αυτό και ζυμώνουν καθημερινά για όλους εμάς, με χειροποίητη μέθοδο και χρησιμοποιώντας μόνο τα δικά τους προζύμια τα οποία φτιάχνουν από το μηδέν (Sourdough, Ξινό προζύμι σίκαλης και Predough, Προζύμι σίτου).

Και επειδή στο Wood N’ Fire Art Bakery, δεν ακολουθούν το ρεύμα της εποχής και τη βιομηχανοποίηση των ψωμιών, αλλά πάνε αντίθετα με αυτό, θα τους βρεις καθημερινά από τις 1:00 π.μ. στο μαγαζί να ζυμώνουν και να προσφέρουν σε εμάς τα πιο γνήσια, αυθεντικά φρέσκα ψωμιά και αρτοσκευάσματα.

Τι θα βρεις αν στηθείς στην ουρά του;
Στην γκάμα τους θα βρεις μοναδικές γεύσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη αλλά και αυθεντικούς μεσογειακούς πειρασμούς, που ψήνονται είτε μπροστά σου στον ξυλόφουρνο είτε στον φούρνο πέτρας, στην ανοιχτή σε θέα παραγωγή.

Και όπως μας αποκαλύπτουν και οι ίδιοι…  «μας αρέσει που μοσχοβολά όλη η γειτονιά άρωμα αληθινού Ψωμιού, όπως παλιά. Μας αρέσει να σας βλέπουμε να τσιμπάτε μέσα από τη σακούλα πριν μπείτε στο αυτοκίνητο. Γιατί τότε λέμε ‘Χαλάλι τον κόπο’ και συνεχίζουμε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη για δημιουργία».

Πέρασε λοιπόν από το Wood N’ Fire Art Bakery στην οδό Βυζαντίου 40 -42 στο Στρόβολο ή δώσε ην παραγγελία σου στο 22263110.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close