Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας σχεδόν αιώνας ζωής για μία από τις μακροβιότερες αλυσίδες φούρνων της Κύπρου

Τα αρτοποιεία Sigma Bakeries, η οικογενειακή τοπική επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1922 και προσφέρει μέχρι σήμερα ποιοτικά προϊόντα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2017

Από τις μακροβιότερες παραγωγικές μονάδες του τόπου μας με επιτυχή ιστορία τριών γενεών. Μία ηγετική αλυσίδα 14 αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού. Η συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος έχει μεγαλώσει την επαγγελματική τους οικογένεια στα 330 και πλέον άτομα!

Τα αρτοποιεία Sigma Bakeries δραστηριοποιούνται στην αρτογνωσία πλάθοντας άρτο καθώς και μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων αρτοποιημάτων. Προσφέροντας πεντανόστιμες και ολόφρεσκες προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις στιγμές, για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

Με σταθερές συνεργασίες με τοπικούς και Ευρωπαίους παραγωγούς συνδράμουν στην υγιεινή διατροφή καθημερινά. Ενδεικτικά αναφέρουμε το ψωμί Ζέας με βιολογικά άλευρα πλήρης ιχνηλασιμότητας απευθείας από τον παραγωγό.

Με γνώμονα την παράδοση και φυσική διατροφή, φτιάχνουν παραδοσιακά αρτοσκευάσματα απαλλαγμένα από πρόσθετα, βελτιωτικά και χρωστικές ουσίες. Δεν ζεσταίνουν προ-ψημένα, κατεψυγμένα προϊόντα.

Τα αρτοποιεία Sigma Bakeries ζυμώνουν και ψήνουν μικρές ζύμες καθημερινά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ζήλο και μεράκι γιατί επιθυμία τους είναι να καθίστανται ‘Ο Παραδοσιακός Φούρνος της Γειτονιάς!’

Στη μεγάλη γκάμα  των προϊόντων, μπορείς να βρεις τη φημισμένη Ταχινόπιτα Σίγμα, εξειδικευμένα ψωμιά υψηλής αρτοποίησης και μακράς ωρίμανσης, προϊόντα υψηλής ζαχαροπλαστικής, Gelato, ολόφρεσκους χυμούς καθώς επίσης και τα γνωστά υπέροχα και γευστικά σάντουιτς με διεθνή πιστοποίηση. Όλα αυτά φτιάχνονται στις δικές τους κουζίνες.

Για έναν αρωματικό, φρέσκο-αλεσμένο και ποιοτικό, ιταλικό καφέ ή για φρέσκο-μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, μπορείς να επισκεφτείς επιλεγμένα καταστήματα των Sigma Bakeries στη πόλη της Λεμεσού καθώς και στην ορεινή περιοχή του Μονιάτη στο δρόμο Λεμεσού-Τροόδους.

Για περισσότερες πληροφορίες www.sigmabakeries.com


Sponsored content 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close