Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το απόλυτο παραλιακό all day στέκι της Λεμεσού πλασάρει ολοκαίνουργια ολοκαίνουρια signature dishes

Το Columbia Beach ανανεώνει το μενού του εστιατορίου του, για να βεβαιωθεί πως θα συνεχίσει να μας ανοίγει την όρεξη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019

Δεν χρειάζεται να πεις πολλά για να μας πείσεις να πάμε στο Columbia Beach για να τσιμπήσουμε το κατιτίς μας. Το παραλιακό all day venue της Columbia Restaurants έχει πάμπολλες εμπειρίες να προσφέρει στον καθένα μας με εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα, άπλετο χώρο για lounging κάτω από τον ήλιο, άνετο εξωτερικό μπαράκι που φιλοξενεί τους καλύτερους DJs και mixologists στη χώρα και βέβαια… το πιο in εστιατόριο της Κύπρου, με ψαγμένο, πολυδιάστατο μενού, το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα με τα πιο ευφάνταστα και καλοφτιαγμένα πιάτα.



Νέα Columbia Beach Chef’s Specials
Με ανήσυχο πάντα πνεύμα, το Columbia Beach ανανεώνει το μενού του εστιατορίου του, για να βεβαιωθεί πως θα συνεχίσει να μας ανοίγει την όρεξη, ακόμη και μετά την ασταμάτητη σεζόν των διακοπών. Εκτός από τα γνωστά κρύα και ζεστά ορεκτικά, σνακ, δροσερές σαλάτες, νόστιμα κρεατικά, φρέσκα ψαρικά, σούσι, ζυμαρικά και γλυκά, το εστιατόριο προσφέρει πλέον και ολοκαίνουρια signature dishes με πεντανόστιμες after-summer γεύσεις, τις οποίες προτείνουμε ανεπιφύλακτα φυσικά. 
Crunchy Sushi Rice with Trio Tartare: Φρέσκο Asian fusion με ζεστούς και τραγανούς κύβους από sushi rice, σερβιρισμένο με ταρτάρ σολομού, τόνου και αβοκάντο σε ανάλαφρη σάλτσα σόγιας. 
•    Seafood Spaghetti: Ακαταμάχητο θαλασσινό σπαγγέτι με φρέσκα μύδια, γαρίδες, χτένια, καλαμάρι, σκόρδο, τσίλι και σάλτσα ντομάτας
•    USDA Beef Short Rib: Λαχταριστά μοσχαρίσια short ribs με την σφραγίδα ποιότητας USDA, αργά μαγειρεμένα και σερβιρισμένα με καπνιστή πουρέ πατάτας, τραγανά onion rings και πλούσια σάλτσα μανιταριών.  
•    Tempura Zucchini Blossoms: Απίθανο κυπριακό fusion θαλασσινό με άνθοι κολοκυθιού τηγανισμένα σε αλευρωμένο batter, γεμιστοί με μους γαρίδας και φρέσκα μπαχαρικά. Σερβίρετε με αβοκάντο, χούμος και ντρέσινγκ με μέλι και πιπερόριζα. 
•    Korean Style Black Angus Irish Cowboy Steak (για δύο): Full ικανοποίηση με 900 γρ rib eye steak μαριναρισμένο με κορεάτικα μπαχαρικά και σερβιρισμένο με καπνιστή πουρέ πατάτας, μπρόκολο και καρότα γλασαρισμένα με δροσιστικό χυμό πορτοκαλιού. 
•    Grilled Whole Calamari: Ολόκληρο καλαμάρι ψημένο και μαριναρισμένο με σκόρδο και τσίλι. Σερβίρετε με φρέσκα μπαχαρικά και εξωτική κρέμα από αβοκάντο και καρύδα.
•    Spiced Garlic Prawns: Τολμηρό πιάτο για λάτρες των πικάντικων θαλασσινών με σοταρισμένες γαρίδες, ψιλοκομμένο φρέσκο τσίλι, σκόρδο και τελειωμένο με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο μαϊντανό. Σερβίρετε με άγριο ρύζι ή σοταρισμένες baby πατάτες.


 
Νέα πιάτα για νέα σεζόν λοιπόν και καλή μας όρεξη!

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25321500 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Columbia-beach.com


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close