Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε το μαγαζί που φτιάχνει λαχταριστό σουβλάκι, βρόμικο και κεμπάπ

Εστιατόρια Θυμάρι: Η νέα εποχή στο γρήγορο ελληνικό φαγητό

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2019

Τα εστιατόρια Θυμάρι στα μόλις δυόμιση χρόνια λειτουργίας τους στη Λεμεσό έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους στην εστίαση γρήγορου φαγητού της Κύπρου.

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο εστίασης στην Ελλάδα, η ομάδα Θυμάρι δημιούργησε αυτή τη μοντέρνα εκδοχή ελληνικών ψητοπωλείων στη Λεμεσό, με το πρώτο κατάστημα στην είσοδο του παλιού λιμανιού στη μαρίνα και το δεύτερο κατάστημα στην τουριστική περιοχή στα Γερμασόγεια, που ακλούθησε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η άριστη ποιότητα, οι εκλεκτές πρώτες ύλες, οι ασυναγώνιστες γεύσεις, ο σεβασμός προς τον πελάτη και οι προσιτές τιμές συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας για το Θυμάρι. Βάση του μενού αποτελούν τα ψητά κρεατικά και οι σαλάτες. Σουβλάκια, πίτα ελληνική, κυπριακή και αραβική, burger, βρόμικο, κεμπάπ γιαουρτλού, σεφταλιά, μπριζόλα χοιρινή και μοσχαρίσια, ολόφρεσκες ευφάνταστες σαλάτες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που προσφέρει το Θυμάρι.  

Η αγάπη και ο ζήλος για το καλό φαγητό κάνουν το Θυμάρι να ξεχωρίζει και ο ξυλόφουρνος αποτελεί μία απόδειξη αυτών. Σε μια συνεχή αναζήτηση του άριστου γευστικού αποτελέσματος, το Θυμάρι έχει επενδύσει σε ξυλόφουρνους, οι οποίοι απογειώνουν το ψήσιμο των κρεατικών και προσφέρουν μοναδική νοστιμιά και μια αίγλη παράδοσης.

Αναβαθμίζοντας την έννοια του γρήγορου φαγητού, το Θυμάρι προσφέρει και vegetarian επιλογές. Το χορτοφαγικό μενού βασισμένο στο μανιτάρι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σουβλάκι μανιτάρι, πίτα με γύρο μανιταριών, burger και πίτα σκεπαστή με διάφορα λαχανικά και μανιτάρι.

Στο Θυμάρι έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει κλασσικές γεύσεις από Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και πιο ιδιαίτερες επιλογές, που σέβονται την παράδοση και ταυτόχρονα ακολουθούν τη νέα εποχή.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close