Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

6 πολυτελείς σουίτες με τζάκι και τζακούζι στο βουνό

Για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο χειμώνας απαιτεί εξορμήσεις στο βουνό και για να απολαύσεις στο έπακρο τη διαμονή σου και να χαλαρώσεις, σου παρουσιάζουμε 6 πολυτελείς σουίτες με τζάκι και τζακούζι. Χάρη στον παραδοσιακό τους χαρακτήρα και την ιδιαίτερη διακόσμηση τους θα σου προσφέρουν αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας.

Oinou Strata Luxury Suites & Wine Bar
Πρόκειται για ένα πανδοχείο –όπως αυτοαποκαλείται–, αναπαλαιωμένο με πολλή αγάπη και εμποτισμένο με έντονο άρωμα έρωτα και οίνου στο Βουνί της επαρχίας Λεμεσού.
H Deluxe σουίτα Shiraz με πρωτότυπο σχεδιασμό, vintage αισθητική και όλες τις ανέσεις για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Τζάκι, τζακούζι, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, πρωινό στο δωμάτιο, platter και welcome drink κατά την άφιξη θα σε κερδίσουν μεμιάς.
Etc.: Το Oinou Strata, διαθέτει κι έναν ‘μικρό ναό’ αφιερωμένο στο καλό κρασί, με ξεχωριστές επιλογές σε εκλεκτούς οίνους και ένα μενού φαγητού με επιλογές (platter, σαλάτες, σάντουιτς και κυρίως πιάτα) που μπορούν να συνοδεύσουν επάξια το ποτό σου. Η δε εσωτερική αυλή του αρχοντικού προσφέρεται για να απολαύσει κανείς φαγητό και ποτό σε ένα υπέροχο περιβάλλον.
(25944244) Βουνί, επ. Λεμεσού.

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses Lofou
Στην καρδιά της Λόφου, σε μια όμορφη τοποθεσία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τυπική της παράδοσης του τόπου, το Oinoessa θα σε μαγέψει με τη φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις του.
To δωμάτιο: Η ολοκαίνουρια σουίτα Θέα (με την ομολογουμένως πανοραμική θέα) αποτελεί ένα εξαιρετικά ευρύχωρο κατάλυμα. Είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα, το ισόγειο και το πατάρι. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, που είναι εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, το σαλόνι με το ευρύχωρο καθιστικό και τους μαλακούς καναπέδες, που θα σε καλομάθουν, και το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Η δε σκάλα που θα δεις στο ισόγειο θα σε οδηγήσει στο πατάρι, όπου θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης... στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί σε περιμένει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και μία μπανιέρα με τζακούζι.

(99373371)  Λόφου

RedBlue Door 
Το RedBlue Door βρίσκεται στο χωριό Λεύκαρα και προσφέρει πλήρως εξοπλισμένες πέτρινες κατοικίες που συνδυάζουν παραδοσιακές και μοντέρνες λεπτομέρειες. Η περιοχή γύρω από το RedBlueDoor είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως ψάρεμα, πεζοπορία και ποδηλασία. Η πόλη της Λάρνακας απέχει 35χλμ. από το συγκρότημα.
Το δωμάτιο: Η παραδοσιακή κατοικία δύο υπνοδωματίων διαθέτει μοντέρνα επίπλωση άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, τζάκι, τζακούζι. 
(99420984) Πάνω Λεύκαρα, επ Λάρνακας

Casale Panayiotis
Ένα καινοτόμο ξενοδοχειακό συγκρότημα, του οποίου οι ξενώνες βρίσκονται σε όλη την έκταση του χωριού, αφού πρόκειται για αναπαλαιωμένα σπίτια κατοίκων. αθένα από τα 41 δωμάτια (ενός και δύο υπνοδωματίων) και σουίτες, με ονόματα όπως Βυζαντινό, Μάραθος, Αγ. Μαρίνα, Ηλιακό, Πάνθεον, αναπαλαιώθηκαν διατηρώντας τον αυθεντικό και αρχικό τους χαρακτήρα και τη γοητεία. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο διαφορετικά διατηρώντας τα κυπριακά παραδοσιακά στοιχεία των σπιτιών.
To δωμάτιο: Προτίμησε να μείνεις σε superior studio το όποιο περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένα με θέρμανση, κλιματισμό, τηλεόραση, DVD-CD Player, mini bar, υδρομασάζ και τζάκι.

(22952444) Κολοπαναγίωτης

Λύχνος 
Είναι ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο οικογενειακό κτίσμα 200 ετών το οποίο ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε γουστόζικο αγροτουριστικό συγκρότημα με 4 χώρους διαμονής. Οι τέσσερις σουίτες του, η μία αποτελούσε το μπακάλικο του χωριού, η δεύτερη ένα ξυλουργείο, η άλλη με σανιδωτή οροφή και η τελευταία ένα δίχωρο, προσφέρουν μια πολυτελή και άνετη διαμονή χωρίς να καταργούν την παραδοσιακή τους αξία.
Το δωμάτιο: η Junior σουίτα του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένη και περιλαμβάνει τζάκι και τζακούζι. 
(22642641) Ασκάς

Αριστοτέλειο boutique hotel 
Τοποθετημένο κοντά στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το Αριστοτέλειο είναι ένα boutique hotel στον Πεδουλά το οποίο αποτελείται από 8 δωμάτια με θέα στην πόλη. 
Τα δωμάτιο: Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μίνι μπαρ, ντουλάπα και πέτρινο τζάκι μπανιέρα και τζακούζι .  

( 22 953334) Πεδουλάς

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close