Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2020
Το παράδειγμα των μεγάλων star όπως της Taylor Swift, της Lady Gaga και του Travis Scott ακολουθεί ο Shawn Mendes ο οποίος αποκτά με τη σειρά του δικό του ντοκιμαντέρ από το Netflix.
Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στις 13 Οκτωβρίου σε Twitter και Instagram το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του «In Wonder», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix λίγο πριν δημοσιεύσει και το νέο του άλμπουμ παρομοίου τίτλου «Wonder».
Δεν μας κράτησε και πολύ σε αγωνία (ευτυχώς), δημοσιεύοντας μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή του το trailer της ταινίας, τρελαίνοντας τους θαυμαστές, καθώς εμφανίζεται ημίγυμνος στην ντουζιέρα του στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα .
Και όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter τα έχασε
Ο Καναδός τραγουδιστής είναι εξίσου ενθουσιασμένος, δηλώνοντας στο λογαριασμό του στο Instagram: «Εργαζόμασταν για τόσο καιρό πάνω στο ντοκιμαντέρ και είμαι ενθουσιασμένος να το μοιραστώ επιτέλους μαζί σας».
Όπως αναφέρει το Netflix, το ντοκιμαντέρ «ακολουθεί το ταξίδι αυτογνωσίας του Shawn Mendes μετά τις θυσίες που απαιτήθηκαν για να φτάσει στο σημείο της επιτυχίας που βρίσκεται τώρα, και την τελευταία περιοδεία του η οποία τον οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο» (πηγή). Ο ίδιος αναφέρει στο trailer ότι «δεν είναι μια ιστορία ενός γνωστού τραγουδιστή αλλά ενός αγοριού που μεγαλώνει».
Επίσης εμφανίζεται και η κοπέλα του Shawn, η Camila Cabello, με την οποία είναι ζευγάρι κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.
Το In Wonder θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Νοεμβρίου και εμείς έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα.
Σχετικά

14 θερινά σινεμά μάς περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε υπαίθριου κινηματογραφου στην Κύπρο

Ο Τομ Κρουζ θα πάρει επιτέλους Όσκαρ αλλά όχι για ερμηνεία
Στην ίδια τελετή της Ακαδημίας θα τιμηθεί και η Ντόλι Πάρτον

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά

Το θερινό σινεμά στην όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας, αρχίζει τις προβολές!
Ξεκινά ένα ακόμη καλοκαίρι κινηματογραφικών εμπειριών στον όμορφο θερινό κινηματογράφο της παλιάς πόλης

Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη έχει ημερομηνία πρεμιέρας
«Ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο».

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Wicked: Μέρος Δεύτερο»
Η συνέχεια της ιστορίας φέρνει ξανά στην οθόνη τις Σίνθια Ερίβο και Αριάνα Γκράντε

Προβολή ντοκιμαντέρ για τα 60 χρόνια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο
Τη σκηνοθεσία του 50λεπτου ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους, υπογράφει η Λιάνα Κωνσταντίνου

Νικ Τζόνας: Θα υποδυθεί τον θρυλικό Πολ Στάνλεϊ στην βιογραφική ταινία των KISS
Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή για τον ρόλο