Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2020
Το παράδειγμα των μεγάλων star όπως της Taylor Swift, της Lady Gaga και του Travis Scott ακολουθεί ο Shawn Mendes ο οποίος αποκτά με τη σειρά του δικό του ντοκιμαντέρ από το Netflix.
Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στις 13 Οκτωβρίου σε Twitter και Instagram το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του «In Wonder», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix λίγο πριν δημοσιεύσει και το νέο του άλμπουμ παρομοίου τίτλου «Wonder».
Δεν μας κράτησε και πολύ σε αγωνία (ευτυχώς), δημοσιεύοντας μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή του το trailer της ταινίας, τρελαίνοντας τους θαυμαστές, καθώς εμφανίζεται ημίγυμνος στην ντουζιέρα του στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα .
Και όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter τα έχασε
Ο Καναδός τραγουδιστής είναι εξίσου ενθουσιασμένος, δηλώνοντας στο λογαριασμό του στο Instagram: «Εργαζόμασταν για τόσο καιρό πάνω στο ντοκιμαντέρ και είμαι ενθουσιασμένος να το μοιραστώ επιτέλους μαζί σας».
Όπως αναφέρει το Netflix, το ντοκιμαντέρ «ακολουθεί το ταξίδι αυτογνωσίας του Shawn Mendes μετά τις θυσίες που απαιτήθηκαν για να φτάσει στο σημείο της επιτυχίας που βρίσκεται τώρα, και την τελευταία περιοδεία του η οποία τον οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο» (πηγή). Ο ίδιος αναφέρει στο trailer ότι «δεν είναι μια ιστορία ενός γνωστού τραγουδιστή αλλά ενός αγοριού που μεγαλώνει».
Επίσης εμφανίζεται και η κοπέλα του Shawn, η Camila Cabello, με την οποία είναι ζευγάρι κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.
Το In Wonder θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Νοεμβρίου και εμείς έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα.
Σχετικά
Οι πρώτες αντιδράσεις για την «Οδύσσεια» αποθεώνουν το νέο έπος του Κρίστοφερ Νόλαν
Οι εντυπώσεις που αφήνει ήδη η ταινία είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις, με τους κριτικούς να μιλούν για ένα μεγαλειώδες κινηματογραφικό επίτευγμα που αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη της μεγάλης οθόνης.
Θερινό σινεμά δίπλα στο κύμα: Η ταινία «Chef» προβάλλεται στην παραλία «Περιγιάλι»
Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά κάτω από τα αστέρια διοργανώνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
Θα γυρίσει ο Ταραντίνο την τελευταία ταινία του το 2027;
Σύμφωνα με τον διευθυντή φωτογραφίας του σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον, ο Ταραντίνο μπορεί να γυρίσει τη δέκατη και τελευταία ταινία του το καλοκαίρι του 2027.
Τιμητικός Χρυσός Λέων Συνεισφοράς για τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο προσεχές Φεστιβάλ της Βενετίας
Η 83η διοργάνωση του παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ του κόσμου μόλις απέκτησε λίγη αίγλη παραπάνω.
Σινεμά δίπλα στο κύμα: Οι πιο καλοκαιρινές προβολές επιστρέφουν κι αυτό το καλοκαίρι
Τέσσερις βραδιές κινηματογράφου κάτω από τα αστέρια, σε δύο παραλίες, με ελεύθερη είσοδο
Ο «Άγιος Παΐσιος» στη μεγάλη οθόνη σε μία θερινή προβολή για καλό σκοπό
Φιλανθρωπική προβολή στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη της Στέγης Ηλικιωμένων «Άγιος Δημητριανός»
Θερινό σινεμά κάτω από τα αστέρια στο χωριό με την ταινία «Υπάρχω»
Η κινηματογραφική ιστορία του Στέλιου Καζαντζίδη προβάλλεται στις 10 Ιουλίου στο Κοινοτικό Πάρκο Δωρού
«Οδύσσεια»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της
Νέο κινηματογραφικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
Οι 6 πρεμιέρες του Ιουλίου φέρνουν δράση, αγωνία, έρωτα και μεγάλους πρωταγωνιστές
Από τον ανατρεπτικό Robin Hood του Hugh Jackman και τη νέα ταινία του François Ozon μέχρι ρομαντικές κομεντί, ψυχολογικά θρίλερ και δυνατά δράματα, οι κινηματογραφικές αίθουσες υποδέχονται έξι πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε κινηματογραφικό γούστο
Τρέιλερ: Νικόλ Κίντμαν και Σάντρα Μπούλοκ ανακατεύουν «Μαγικά Φίλτρα 2»
28 χρόνια μετά τα πρώτα... ξόρκια, Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν με νέα «Μαγικά Φίλτρα» τον Σεπτέμβριο.
Το AFI έστεψε το «Blazing Saddles» ως την πιο αστεία ταινία όλων των εποχών προς τιμήν του Μελ Μπρουκς
Με αφορμή τα 100ά γενέθλια του Μελ Μπρουκς, το American Film Institute έδωσε συμβολικά την κορυφή της λίστας των κορυφαίων κωμωδιών στο εμβληματικό «Blazing Saddles».