Μουσική , Music News

Γιατί η αγάπη μόνο αρκεί…

Η μουσική μετατράπηκε σε αγάπη για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2022

Nαι, η αγάπη όλα τα μπορεί, ναι όλα. Μπορεί να νικήσει το θάνατο, να κινήσει βουνά, να γιατρέψει πληγές, να σε προστατέψει από δεινά και κακά, να γεμίσει με φως και τραγούδια τη ζωή σου!

Η αγάπη που μοιράζεται, σε κάνει να νιώθεις παντοδύναμος, γεμίζει με αέρα τα πνευμόνια σου και σου δίνει θάρρος να συνεχίσεις. Σου κρατάει το χέρι σε όλη τη διαδρομή, σε σκεπάζει και σε φροντίζει κάθε στιγμή. 

Αυτό ακριβώς κάνει και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, ο οποίος στηρίζει τους πάσχοντες συνανθρώπους μας εδώ και 50 χρόνια. Δίπλα του σύμμαχος βρίσκεται και η Lidl Κύπρου, η οποία στηρίζει το έργο του Αντικαρκινικού από το 2003 με ποικίλους και πολύ σημαντικούς τρόπους (χρηματικές χορηγίες και προϊόντα, παρέχοντας νόστιμα και υγιεινά γεύματα στους ασθενείς της Αροδαφνούσας, ειδικές ενέργειες που εμπλέκουν τους καταναλωτές, το "Δείπνο Αγάπης", παραχωρώντας την Lidl Food Academy στις εθελόντριες του Συνδέσμου, αλλά και υιοθετώντας το δωμάτιο Α10 της Αροδαφνούσας και καλύπτοντας το κόστος λειτουργίας του δωματίου). 

Εξ ου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου χαρακτηρίζει τη Lidl Κύπρου πολύτιμο σύμμαχό του στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από τον καρκίνο και στήριξης των οικείων τους.

Όταν η αγάπη για τον συνάνθρωπο γίνεται μουσική! 
Η αγάπη λοιπόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο του βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, οπότε για ακόμα μια χρονιά, η μουσική έγινε αγάπη για όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Σε μια υπέροχη μουσική εκπομπή με Νατάσα Θεοδωρίδου, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση Sigma, το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και με την εισφορά του στήριξε το πολυδιάστατο έργο του. 

«Οι συμπολίτες μας, για ακόμα μια φορά, άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου» ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου. «Παρά τις όποιες δυσκολίες, νιώθουμε δυνατοί γιατί γνωρίζουμε ότι η κυπριακή κοινωνία θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας, ώστε να μπορούμε να μένουμε προσηλωμένοι στη φιλανθρωπική μας αποστολή και να συνεχίζουμε την απρόσκοπτη προσφορά υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας σε χιλιάδες ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους».

«Αυτή η βραδιά δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη χορηγία της Lidl Κύπρου» επεσήμανε η κ. Ιωαννίδου η οποία πρόσθεσε ότι εκτός από την πλήρη κάλυψη του επισιτιστικού προγράμματος του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘Αροδαφνούσα’, η Lidl Κύπρου για δεύτερη συνεχή χρονιά «υιοθετεί» και ένα δωμάτιο στο Κέντρο, καλύπτοντας τα λειτουργικά του έξοδα. «Η Lidl Κύπρου είναι μέλος της οικογένειας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη που μας δείχνουν από το 2013».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου λάμβανε εισφορές από φίλους και υποστηρικτές του Συνδέσμου, τους οποίους ευχαριστεί θερμά. Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει και προς τους μεγάλους δωρητές της βραδιάς: Κύπρος και Έλενα Τσέντα, BDO Ltd, Tymvios Medical Labs, RPT Tsanos Group, Δασικές Βιομηχανίες Κύπρου Δημόσια Λτδ, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, A. Karitzis & Associates LLC, A.J.K. Wealth Management Limited, AGP Law Firm / A.G. Paphitis & Co LLC, Alpan Electroline Ltd, Cyproman Services Ltd / Cyprofund Administration Services Limited, Kreston Ioannou & Theodoulou, Marks & Spencer, Troodos Electric Cables Ltd, Netsmart, Cablenet, Epic.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου που μας ταξίδεψε με τη φωνή της, τον Γιώργο Παπαδόπουλο που ανέλαβε χρέη παρουσιαστή, την τηλεόραση Sigma για τη φιλοξενία της εκπομπής και την MSPS Cyprus για την υποστήριξη στη διοργάνωση της όλης πρωτοβουλίας.

Οι εισφορές προς τον Σύνδεσμο συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας του στο www.anticancersociety.org.cy ή μέσω sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS (κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close