Μία ταβέρνα με τζάκι και νόστιμα κυπριακά πιάτα, που αξίζει να επισκεφθείς

Τα σαββατοκύριακα εξορμούμε στα ορεινά και απολαμβάνουμε νόστιμη κυπριακή κουζίνα σε μικρά ταβρνάκια πλάι στο τζάκι. 

Αν δε βρεθείς στην ορεινή Λάρνακα, τότε σημείωσε να επισκεφθείς την περίφημη παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα του Αλέκου και της Ροδούλας, "Η Καλή Ευτυχία" που βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της περιοχής, τον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας.

Την ταβέρνα αυτή λοιπόν θα την βρεις στον πυρήνα του χωριού και θα την ξεχωρίσεις αμέσως, χάρη στα έντονα παραδοσιακά κυπριακά αρχιτεκτονικά στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Πρόκειται εξάλλου για ένα πανέμορφο πετρόκτιστο σπίτι με ζεστή ατμόσφαιρα, καμάρες στο εσωτερικό, ένα υπέροχο τζάκι, αλλά και μία εσωτερική αυλή - χάρμα οφθαλμών.

Με εξαιρετική διακόσμηση, γεμάτη λουλούδια, τόσο ατμοσφαιρική, καλαίσθητη και γοητευτική, θα σε εντυπωσιάσει μεμιάς. Και σαν πάρεις μία θέση σε ένα από τα τραπέζια της, θα πάρεις αμέσως μία γεύση από την κυπριακή φιλοξενία και το υποδειγματικό σέρβις των ανθρώπων της. 

Όσο για τις γεύσεις της, η Καλή Ευτυχία προσφέρει υψηλού επιπέδου παραδοσιακό κυπριακό φαγητό με τους μεζέδες και κρεατομεζέδες. Ωστόσο, από εδώ δεν πρέπει να φύγεις αν δεν δοκιμάσεις, τι άλλο, πίττα με μέλι ιδιαίτερα διαδομένη στην περιοχή της ορεινής Λάρνακας. Θα την απολαύσεις ζεστή-ζεστή με μπόλικο μέλι. Μούρλια.

(24322690) Κ. Χατζηκουμή  2, Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31