Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3 μοναδικά καταλύματα στο βουνό για απόλυτη χαλάρωση μετά το lockdown

Πακετάρουμε και φεύγουμε… όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες φυσικά!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2021

Αν τελικά τα πράγματα, πάνε καλά, αναφορικά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας, μια εκδρομή στο βουνό για να «ξεσκάσεις» θα είναι ό, τι πρέπει.  Αυτό που θα χρειαστείς είναι μόνο μία μικρή τσάντα με τα απαραίτητα, φωτογραφική μηχανή, μπόλικη όρεξη και καλή παρέα!  Πώς σου φαίνεται για μια απόδραση σε 3 χωριά της Επαρχίας Λεμεσού;

Lania Royal Oak House 
Το συγκεκριμένο κατάλυμα, βρίσκεται στο χωριό Λάνια της Επαρχίας Λεμεσού και σου υπόσχεται την απόλυτη ζεστασιά και ξεκούραση.  Πρόκειται για μια πολυτελής, επιπλωμένη κατοικία τριών υπνοδωματίων που διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ενώ παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Διαθέτει επίσης, 2 μπάνια και τραπεζαρία και περιλαμβάνει πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, 1 τηλεόραση επίπεδης οθόνης και DVD player.

Στο μεταξύ, ξέρεις τι γίνεται όταν το μοντέρνο συνδυάζεται με το κλασσικό;  Θέλει και τη θέα του πρασίνου για να «χαλαρώσει» ακόμα πιο πολύ το μάτι.  Αυτό, το Lania Royal Oak σου το προσφέρει, εφόσον έχει θέα τα γύρω βουνά.

Άνετα, μπορείς να περάσεις και από το διπλανό χωριό Τριμίκλινη το οποίο απέχει μόνο 5 χιλιόμετρα.  Στην επιστροφή σου, πέρασε και από τη Λεμεσό.  Θα φτάσεις σε περίπου 20 λεπτά!

>> Πληρ. 25 434043, Royal Oak, Λάνεια 4744

Prodromos Luxury Chalet
Ετοιμάσου για μια αξέχαστη εκδρομή με τζάκι και τζακούζι!  Το Prodromos Luxury Chalet βρίσκεται στον Πρόδρομο και προσφέρει 3 υπνοδωμάτια.  Ευκαιρία λοιπόν, να «απλωθείτε» άνετα με την παρέα σου.

Το κλιματιζόμενο, αυτό κατάλυμα παρέχει επίσης, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια, ενώ η κουζίνα του είναι πλήρως εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο και φούρνο.

Σημειώνεται ότι για μεγαλύτερη άνεση, διατίθενται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα με πρόσθετη χρέωση.  Προσφέρει επίσης, δωρεάν Wi-Fi. Ο κήπος και η βεράντα του θα σου προσφέρει ακόμα πιο πολύ ξεκούραση, αφού το ζεστό ρόφημα, με τον κρύο καιρό, πάει πάντα πακέτο!

Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων θα βρεις το Τρόοδος, ενώ μπορείς να περάσεις και από την Κακοπετριά, με 16 χιλιόμετρα απόσταση.  Αν οι Πλάτρες σε «καλούν», πέρασε και από εκεί (19 περίπου χιλιόμετρα).

>> Πληρ. 97 903320, Πάνω Βρύση, 4840 Πρόδρομος

Agrovino Lofou 
Αν σου αρέσει το άκρως παραδοσιακό, και αν τελικά δεν θα πάτε παρέα και θα πάτε οι δυο σας, ή ακόμα και μόνος σου, το παραδοσιακό, πετρόκτιστο κτήριο του Agrovino του 1794, είναι ό, τι πρέπει!

Βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Λόφου της Επαρχίας Λεμεσού.  Μπορεί να σου προσφέρει μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και αίθριο ή μπαλκόνι, καθώς και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Όλες οι μονάδες στο Agrovino είναι κομψά διακοσμημένες σε γήινες αποχρώσεις και ξύλινη επίπλωση σε ζεστά χρώματα.  Προσφέρεται επίσης, εξοπλισμένη κουζίνα ή μικρή κουζίνα, ενώ κάποιες από τις μονάδες διαθέτουν τζάκι στο σαλόνι.

Σε όλα, ανεξαιρέτως τα στούντιο θα βρεις τηλεόραση επίπεδης οθόνης.  Μπορείς επίσης να χαλαρώσεις στην κοινόχρηστη βεράντα.

Αν το στομάχι σου διαμαρτυρηθεί, το εστιατόριο του ξενοδόχου, που απέχει μόλις 5 μέτρα από το κατάλυμα, θα σου σερβίρει μπουφέ πρωινού και παραδοσιακή τοπική κουζίνα με φρέσκα προϊόντα.   Αν πάλι, θες καφέ ή ποτό ή σνακ σε απόσταση 5 μέτρων θα βρεις και café!

>> Πληρ. 25 470202, Tsintouri street 4716, Λόφου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close