Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

“Kalimera from Cyprus” μέσα από ένα πραγματικά μοναδικό βίντεο

“Kalimera from Cyprus”: Ο Matthew Zorpas προωθεί την Κύπρο με ένα υπέροχο βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2021

Ο Matthew Zorpas, ένας πολύ πετυχημένος blogger με διεθνή καταξίωση και δημιουργός του δημοφιλούς The Gentleman Blogger ανέλαβε να προωθήσει τα κρυμμένα μυστικά του νησιού μας στο εξωτερικό, μέσα από ένα βίντεο και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό. 

Η επιλογή του Κύπριου influencer που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό για την προώθηση της Κύπρου από το Υφυπουργείο Τυρισμού είναι ιδανική, αφού εκτός από την υπέροχη αισθητική του διαθέτει και ένα προσωπικό λογαριασμό στο instagram που ξεπερνά τους 183 χιλιάδες followers απ’ όλο τον κόσμο.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν γνωστά πρόσωπα αλλά και αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτνέχνες του νησιού. Ανάμεσά τους η σχεδιάστρια μόδας Ραμόνα Φίλιπ, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Κάλια Ελευθερίου, ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού, η stylist και fashion consultant Άντρια Αλετράρη, οι σχεδιαστές μόδας Natar Geogriou, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Χρύσανθος Τζιαπούρας και πολλοί ακόμα.

Ο ήλιος, η θάλασσα, οι τέχνες και τα μοναδικά παραδοσιακά μας προίόντα, η πρωτεύουσα αλλά και η κυπριακή ύπαιθρος, οι γεύσεις και η φύση μας... ο πολιτισμός και η φιλοξενία των ανθρώπων του νησιού μας. Όλα αυτά είναι η Κύπρος μας!

«Kalimera from Cyprus» λοιπόν! 

Δες το βίντεο εδώ: 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas)

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close