Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πάμε ξανά για brunch σε ένα αγαπημένο εστιατόριο της Λεμεσού

When Mother is Motherin’ , then Brunch is Brunchin’… στο Epsilon!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024

To Brunch στο Epsilon Resto Bar, στη Μαρίνα Λεμεσού, επιστρέφει ανανεωμένο και κάνει πρεμιέρα το σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Μοιραστείτε τις ιστορίες της εβδομάδας, κάντε πλάκα για τις γκάφες του πρωινού ξυπνήματος, ξεκαρδιστείτε, και αφεθείτε ολοκληρωτικά στη πρωινό-μεσημεριανή συνάντηση με φίλους! Η μουσική και οι βελούδινες φυσαλίδες των γλυκών κρασιών θα σας ακολουθούν.. άλλωστε αυτό σημαίνει brunch.

Το μενού, που έχει επιμεληθεί με πολύ μεράκι και ανυπομονησία η ομαδάρα της PNS Restaurants με επικεφαλής την Chef Marzena Wnuczek, υπόσχεται να σας καθηλώσει. Ζωηρά χρώματα, πλούσιες γεύσεις, τραπέζια στρωμένα με αυγοδημιουργίες, bagels με τυριά και αβοκάντο, τηγανίτες και βάφλες με μούρα, σοκολάτα και σιρόπια, σπιτικό χοιρινό σε ψωμάκια μπριος, βοδινό black Angus με μπέικον, τραγανό κοτόπουλο, katsu sando και άλλες τόσες προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Φυσικά οι εκλεκτές ετικέτες κρασιών από την προσεγμένη κάβα του Epsilon, θα κάνουν την εμπειρία λίγο πιο στυλάτη.

Οι λάτρεις λοιπόν του αγαπημένου Εpsilon Brunch θα μπορούν να το απολαμβάνουν κάθε σαββατοκύριακο από τις δέκα το πρωί μέχρι και τις τρεις _για τους υπναράδες και ξενύχτιδες!

BRUNCH-BANNER-LANDSCAPE.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close