Eating News , Εστιατόρια

Brunch in style: Απόλαυσε ένα μοναδικό και γευστικό brunch buffet στη Λευκωσία

Brunch in style στο φιλόξενο εστιατόριο Cafe La Mode Δασούπολης στην είσοδο της Λεκωσίας, απέναντι από το Αρχηγείο Αστυνομίας!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2021

Τo Café La Mode αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα μαγαζιά της Λευκωσίας! Παρά τη μακρόχρονη παρουσία του στην πρωτεύουσα, διατηρεί ακόμα αυτή τη «φρεσκάδα» και τον ενθουσιασμό για φιλοξενία και άψογη εξυπηρέτηση. 

Αυτό ωστόσο που θα κάνουμε στέκι μας αυτή τη σεζόν είναι το Café La Mode Δασούπολης, το οποίο πέρα από την άκρως προνομιακή του τοποθεσία και τον άνετο χώρο στάθμευσης, ξεχωρίζει για το μοναδικό του περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση. 

Όσο δε για την ποιότητα του φαγητού του, αυτή εδώ είναι αξία αδιαπραγμάτευτη. Στο μενού του Café La Mode θα βρεις επιλογές για καφέ και brunch μέχρι business lunch και δείπνο με την οικογένεια, τους φίλους ή ρομαντική έξοδο με το άλλο σου μισό, επιλέγοντας πιάτα από τη διεθνή κουζίνα.

Τα Σάββατα μπορείς να απολαύσεις πλούσιο brunch buffet με πληθώρα επιλογών για κάθε γευστικό γούστο, με μόνο €13.50. Λαχταριστά pancakes, ολόφρεσκα κρουασάν, αυγά, μπέικον, ποικιλία από ψωμάκια και σπιτικές μαρμελάδες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορείς να συνοδεύσεις με καλοφτιαγμένο καφεδάκι, τσάι,smoothies και φρεσκστυμμένο χυμό.

Για να βιώσεις κι εσύ τη μοναδική εμπειρία του Café La Mode Δασούπολης, κάνε άμεσα την κράτησή σου στο 22871787 (Λεωφόρος Λεμεσού, απέναντι από το αρχηγείο Αστυνομίας).


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close