Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φάγαμε τα πιο διάσημα μπέργκερ της Λάρνακας

Πήγαμε και δοκιμάσαμε τα μπέργκερ του πιο φημισμένου μπεργκεράδικου της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2017

Όταν φτιάχνεις burger, πρέπει να τα φτιάχνεις με αγάπη, αλλιώς, αυτό που τρως, είναι απλά… σκέτος κιμάς! Αυτό είχα πάντα υπόψη μου και αυτό κυνηγώ να καταβροχθίζω -χωρίς ενοχές και χωρίς αναστολές- στα στριτφουντάδικα της Κύπρου. Όταν ανακάλυψα το μικρό μαγαζάκι της Λάρνακας, αβίαστα είπα ‘εδώ μάλιστα! Ο Άντρος, ξέρει τι κάνει’.

Εξάλλου, είναι μάγειρας στο επάγγελμα και με μεγάλη εμπειρία. Δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα του βοδινού κρέατος και στην παρασκευή των burger, που είναι φτιαγμένα μόνο από 100% βοδινό κιμά, αλάτι και πιπέρι. Ο κόσμος της Λάρνακας τα έμαθε με την καντίνα δρόμου που διατηρούσε πριν στην Πιαλέ Πασά. Πρόσφατα, η απόφασή του να στεγαστεί σε δικό του μαγαζί έφερε όλη την πελατεία στα νέα του λημέρια, κοντά στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας, και όλοι μιλούν για τη νοστιμιά και την ποιότητα των burger του San Pedro! To μενού περιλαμβάνει 6 burger με βοδινό κιμά και ένα πολύ ιδιαίτερο με κοτόπουλο.

Χρησιμοποιεί 100% κυπριακά βοδινά κρέατα και κοτόπουλα, και φτιάχνονται στο μαγαζί όλες οι σπιτικές σαλάτες και οι σος του που τα συνοδεύουν. Τίποτα δεν μπαίνει ή βγαίνει από την κατάψυξη εκτός από τα homemade παγωτά. Και βεβαίως, όλα συνοδεύονται από φρέσκες τηγανητές, ντόπιες πατάτες. Δοκιμάσαμε το San Pedro Burger με σπιτική σάλτσα μουστάρδας, αγγουράκι τουρσί, καραμελωμένα κρεμμύδια, αβγό και μπέικον. Τελειότατο.

Φοβερό και… καυτερό επίσης, είναι και το Campfire Burger με καυτές πιπεριές chippotle. Σου τα συστήνω και τα δύο ανεπιφύλακτα. Και λάβε υπόψη ότι, κάτι παγωμένο και ένα από τα burger του San Pedro, είναι ο καλύτερος συνδυασμός να ‘σβήσεις’ την πείνα και τη δίψα σου! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close