Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Cyprus Eating Awards 2020: Best Delivery, sponsored by Dynamec

Και φέτος απονέμονται και τιμητικοί έπαινοι

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

Τιμητικός Έπαινος

Best Delivery, sponsored by Dynamec
Βραβευμένο:
Moondog's Bar & Grill, Λευκωσία 

Μία new age pub με ένα πετυχημένο concept, αυτό είναι το Moondog’s Bar & Grill, η pub που κατάφερε, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, να εισαγάγει στην κουλτούρα μας τον μαγικό κόσμο της μπίρας και να μας μυήσει στα μυστικά της, συστήνοντάς μας ταυτόχρονα τους ιδανικούς συνδυασμούς της μέσα από το σωστό food pairing. 

Το Moondog's διαθέτει μερικές από τις καλύτερες μπίρες, μέσα από μία μεγάλη λίστα επιλογών! Και δεν μένει εκεί, μιας και το ίδιο ξεχωριστό είναι και το μενού φαγητό του, με έμφαση στη διεθνή κουζίνα, φτιαγμένη με αγάπη και καλές πρώτες ύλες από τον σεφ Ανδρέα Αγαθαγγέλου. Φοβερά burgers, νόστιμα sandwiches & wraps, γιγάντια μπριζόλα, δροσερές σαλάτες, πλούσια platters to share, ακόμα και healthy επιλογές είναι μερικά από τα πιάτα που λατρεύουν να γεύονται οι φανατικοί του θαμώνες.

Κι ενώ το Moondog’s Bar & Grill φημίζεται για το νόστιμο, αυθεντικό φαγητό του και τη μεγάλη λίστα με μπίρες που διαθέτει, εν μέσω πανδημίας κατάφερε να κερδίσει νέους θαυμαστές λόγω της εντυπωσιακής ανταπόκρισής του, επενδύοντας πλήρως σε επιλογές παράδοσης από την αρχή του lockdown. Και το πέτυχε στον μέγιστο βαθμό, με απόλυτο σεβασμό σε όλα όσα επέβαλε η νέα πραγματικότητα.

Εξ ου λοιπόν και το πολυβραβευμένο ως Best Beer Place του νησιού, που έχει πετύχει να σερβίρει τις πιο εκλεκτές μπίρες από όλο τον κόσμο, αλλά και εξαιρετικό φαγητό, φέτος «στεφανώνεται» με το βραβείο του Best Delivery. 

Ιδιοκτήτης: Μάριος Κυπριανού
Chef εστιατορίου: Ανδρέας Αγαθαγγέλου
Διευθυντές: Annita Bogaromi & Τάσος Κωρονιάς 
 

INFO: Μυκηνών 7, Λευκωσία. 
Τηλ.: 70 006300.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close