Σαν σήμερα γεννιέται ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης

Πολλά είναι τα αστέρια της ελληνικής σκηνής που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι τόσο γιατί η φωνή τους που ξεχωρίζει από χίλια μίλια και σε κάνει να ανατριχιάζεις, όσο και για το γεγονός ότι σε ξεσηκώνουν όπου κι αν βρίσκεσαι. Ένα από αυτά τ’ αστέρια είναι ο κρητικός Γιάννης Χαρούλης.  Γεννημένος το 1981 στο Λασίθι της Κρήτης, από μικρός ξεχώριζε από την αγάπη που είχε για τη μουσική, κυρίως την παραδοσιακή και την έντεχνη.

Το μαντολίνο και το λαούτο ήταν τα πρώτα του «όπλα», τα οποία τον βοήθησαν μεγαλώνοντας να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα, αγγίζοντας κάθε πονεμένη και μη καρδιά, μικρών και μεγάλων.  Συνεργάστηκε με πολλούς ξεχωριστούς τραγουδιστές, μεταξύ άλλων, με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Μάνο Ξυδούς, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Διονύση Σαββόπουλο, τη Νατάσσα Μποφίλιου, και τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μπορεί κάποιος να πει ότι μέσα από την ερμηνεία των τραγουδιών του, πάει κόντρα σ’ αυτά που πονάνε τους ανθρώπους και πάει κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.  Την ίδια ώρα όμως, γίνεται η συντροφιά πολλών από εμάς, φωτίζοντας έστω και για λίγο τις μέρες μας.


Τι λάθος κάνω - Στίχοι και μουσική του Νίκου Πορτοκάλογλου 

Ερωτόκριτος

Σου μιλώ και κοκκινίζεις- Στίχοι και μουσική του Διονύση Σαββόπουλου

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31