Μουσική , Music News

Ed Sheeran: Sold οut η πρώτη μέρα της συναυλίας στην Κύπρο

Διαθέσιμα εισιτήρια μόνο για την 8η Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2024

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Ed Sheeran στη Λάρνακα, που σάρωσε το box office από την πρώτη κιόλας ημέρα πώλησης εισιτηρίων, έχει θέσει ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορία της μουσικής σκηνής της Κύπρου. Η πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του παγκόσμιου καλλιτέχνη στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, έχει γίνει sold out.

Για τη δεύτερη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς. Για τις 8 Σεπτεμβρίου υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια σε όλες τις κατηγορίες και μπορεί ο κόσμος να τα προμηθευτεί μέσω της ιστοσελίδας της Ticketmaster Cyprus. Η ζήτηση παραμένει υψηλή, γεγονός που αποτυπώνει τον έντονο ενθουσιασμό του κοινού για αυτό το εξαιρετικό μουσικό γεγονός.

Ο Ed Sheeran πραγματοποιεί τις δύο συναυλίες στην Κύπρο στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του MATHEMATICS TOUR “+ - ÷ x” και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια θαυμαστές του καλλιτέχνη από όλο τον κόσμο. Εγχώριοι θαυμαστές και τουρίστες θα επισκεφθούν την Κύπρο για αυτό το ιστορικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα.

Ο εκπληκτικός Calum Scott θα είναι μέρος του σόου ως εναρκτήρια παράσταση. Αποκτήστε τα εισιτήριά σας για τις 8 Σεπτεμβρίου στο www.ticketmaster.cy

ed sheran.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close